Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Używka i nie ma tutaj żadnej folii.

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

eCM0qDi.jpg

Po co mi to chińskie badziewie? Już pokazuję:

RqPnRyj.jpg

A do personki :banderas: PS4 podłączonym ethernetem ślicznie streamuje w 1080p bez arefaktów i opóźnień na pięknym ekranie mojej xperii. Dolce VITA. Teraz można grać w łożeczku.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Używka i nie ma tutaj żadnej folii.

Odbijało się od światła i zastanawiałem się czy to właśnie folia czy już samo pudełko.

Tak czy siak, plus.

Opublikowano

A do personki :banderas: PS4 podłączonym ethernetem ślicznie streamuje w 1080p bez arefaktów i opóźnień na pięknym ekranie mojej xperii. Dolce VITA. Teraz można grać w łożeczku.

Doooobre! Za ile takie cudo?

Opublikowano

40zł na allegro, a warte może z 5 xD

Mimo wszystko swoją rolę jednak spełnia i może się nie rozleci. Tylko jak chce się streamować na telefonie innym niż Sony, to trzeba bawić się w rooty.

Opublikowano

Artystyczny filterek, bo też obcowanie z takimi produktami to A R T Y Z M sam w sobie.

zQuMmUE.jpg

Kolejna gierka do bardzo powolutku rosnącej kolekcji MVS.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Co za pad :banderas:

185849822b0c15f03ae01ac34a1af122.jpg

Opublikowano

99f520e08afe.jpg

Opublikowano

Obyło się bez celników w tym przypadku :obama:

Drakengard od polaczkacebulaczka.

Drakengard 2 stan lusterko od szanownego(?) anglika z ebay.

Drakengard 3 z P-A.

Wszystko dotarło w jednym czasie w sumie, a zamówienia składane w bardzo różnym czasie. Z P-A paczka szła 3,5tyg. Z Anglii 7dni roboczych. Z Polski 3 dni robocze. To tak w ramach ciekawostki

vGN4Rt7.jpg?1

Kolekcja kompletna. :ohboy:

Opublikowano

Ja w ramach ciekawostki to bym chcial poznac cennik.

Opublikowano

Proszę cię bardzo: D1 - 75PLN, D2 - 160PLN, D3 - 110PLN. Ceny razem z wysyłkami.

Opublikowano

Proszę cię bardzo: D1 - 75PLN, D2 - 160PLN, D3 - 110PLN. Ceny razem z wysyłkami.

Drakengard 2 jest teraz tyle warty? xDDD kupiłem go za 25zł w lombardzie :obama:

Opublikowano

Drakengard 2 jest teraz tyle warty? xDDD kupiłem go za 25zł w lombardzie :obama:

To była jedna z tańszych sztuk. Jest tyle wary. Nieotwarty dwukrotnie więcej. Ciężko ogólnie dostać skubańca.

Opublikowano

Nie dość że zwraca to jeszcze zarabia na ciebie. :D Są takie tytuły, pewnie nawet i teraz wychodzą, które za xx lat będą białymi krukami. Szkoda że nie zawsze idzie to przewidzieć (nie mówię tu o limitkach czy wersjach ek), bo tak to bym brał tylko te kruki. I to po więcej niż jednej sztuce.

Opublikowano

Nie dość że zwraca to jeszcze zarabia na ciebie. :D Są takie tytuły, pewnie nawet i teraz wychodzą, które za xx lat będą białymi krukami. Szkoda że nie zawsze idzie to przewidzieć (nie mówię tu o limitkach czy wersjach ek), bo tak to bym brał tylko te kruki. I to po więcej niż jednej sztuce.

No mi się czasami udaje, kolekcjonerka Kingdom Hearts na PS3 już widze 200 funtów na ebayu stoi :P a 350zeta chyba za nią dałem. Także gierki dobry biznes, tylko trzeba wiedzieć co kupować :D

Opublikowano

Cena  nieźle poszybowała do góry; a jeszcze z 2 lata temu walało to się wszędzie po 10zł. Całe szczęście na PS2 mam i ograłem prawie wszystko co chciałem (przynajmniej to, co wyszło w EU).

Opublikowano

Ja niestety (albo i stety) mam jakieś tam zaległości. D1 idzie znaleźć taniej ale 3xA niestety tyle teraz kosztuje. Mogłem kupić wcześniej za niższe pieniądze. Wszystko przez tą popularność Yoko Taro na obecnej konsoli. :/ Tego też nie przewidziałem, a chciałem zebrać wszystkie Drakengardy jeszcze przed drugim Nierem. Zawsze coś wyskakiwało i coś i coś, a teraz żałuję. No ale trudno. Myślę że można przyjąć że będzie to teraz towar deficytowy.

Swoją drogą D3 też w pewnym momencie był nie do zdobycia. Ostatnio puścili jakiś restock/reprint. Tak jak wspominałem Yoko na fali. :reggie:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Cały dzień kurier umieszczał w paczkomacie. Szczęśliwie udało mu się to zrobić zanim poszedłem spać. W K O N C U Z A G R A M!eba6d2a56d16e426402c4c759eacffca.jpg

Opublikowano

Z96kHEf.jpg

Trzy cechy wspólne obu gierek: Niezły stan egzemplarzy, tekturowa wkładka (ta z D2 wymiata), oraz klimatyczna, cell-shadingowa grafika :D