Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, ping napisał:

36751119_1780729315348524_83876769155147

Wjechałoooo!

Druga kopia dla forumka - szacun :bolduper:

4 godziny temu, MichAelis napisał:

Pierwszy x2bMd92KY.jpg

Daj znać, jak na cos wpadniesz odkrywczego, czego nie ma na yt :lapka:

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja się trochę wyłamię:

PZPrV2K.jpg

Najbardziej kompletne wydanie i w sumie jak dla mnie najbardziej elegancka okładka. :notbad:

Nie miałem okazji zagrać dłużej, a w Hitmana za młodu młóciłem, więc jestem jakimś tam fanem serii (Silent Assassin :fsg: Blood Money :fsg: )

Opublikowano

polecam w opór, też poluję na tę edycję ale w steelbooku

Opublikowano

Apgrejdzik audio w nowym piecyku. :fsg:

7T82HkV.jpg

Dez0I3m.jpg

A tu już zamontowany:
2T7NzIv.jpg

Przyznam, że zakup dość mocno na pałę, ale jak na razie jestem kontent, choć ciągle jeszcze szukam najlepszych ustawień pod mój sprzęt :)

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

36566439_893435317528326_551736377927008

Za 50zł? Można.

Edytowane przez ping

Opublikowano
1 godzinę temu, Frantik napisał:

Apgrejdzik audio w nowym piecyku. :fsg:

Pokaż ukrytą zawartość

Dez0I3m.jpg

A tu już zamontowany:
2T7NzIv.jpg

Przyznam, że zakup dość mocno na pałę, ale jak na razie jestem kontent, choć ciągle jeszcze szukam najlepszych ustawień pod mój sprzęt :)

Kiedyś Creative rządził, teraz co najwyżej wzbudza politowanie. Za te pieniądze pewnie lepszy by był https://allegro.pl/karta-dzwiekowa-audiotrak-prodigy-hd2-advance-blac-i7340185867.html#thumb/1 ale oczywiście wszystko zależy czy będzie używane 5.1 czy nie. Jeżeli nie to Creative to średnia opcja, aczkolwiek na pewno lepsza niż integra z płyty głównej, tfu.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

No kuurła, a pytałem w odpowiednim dziale to nikt nic nie radził :frog:

Tak czułem, że pewnie jest coś lepszego, no ale już po ptokach.

Karta głównie pod gierki i filmy w 5.1, muzyka na dalszym planie. Kontemplowałem też Xonara DX w podobnych pieniądzach, na Audiotraka w ogóle nie natrafiłem.

Opublikowano
4 minuty temu, Frantik napisał:

No kuurła, a pytałem w odpowiednim dziale to nikt nic nie radził :frog:

Tak czułem, że pewnie jest coś lepszego, no ale już po ptokach.

Karta głównie pod gierki i filmy w 5.1, muzyka na dalszym planie. Kontemplowałem też Xonara DX w podobnych pieniądzach, na Audiotraka w ogóle nie natrafiłem.

Ostatnio przez te remonty w domu rzadko wchodziłem na forum więc nie wyłapałem pytania. Karta do gier i filmów styknie spokojnie, nie jest to najgorszy wybór. Nie masz się co martwić. :rayos:

Opublikowano

Siema Chloe :lapka:

IhNPkif.jpg

DXFbNZL.jpg

QTS7m3G.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Bardzo ładna giereczka szkoda tylko że obiegałam za nią całe Katowice :)

nqkyy9l5j198.jpg

Opublikowano

Sorry za ta jak to jest zrobione xd Nadpisalo sie z tymi emotkami xd Pelen spontan z dnia przed premiera. 

W sumie jedna z najfajniejszych chwil w pracy z grami, jest moment kiedy przyjezdzaja nowe tytuly. Kazdy taki dzien jest jak gwiazdka xd

Opublikowano

@Dave Czezky za ile masz hitmana na PS4? 

Opublikowano

Definitive, definitive steelbook czy complete? Xd

Opublikowano
Teraz, Dave Czezky napisał:

Definitive, definitive steelbook czy complete? Xd

(pipi) najtańszą 

Opublikowano

105 dla ciebie

Opublikowano

To ten moment, gdy dowiaduję się, że Dave dostarcza gierki. Szkoda, że w zeszłym tygodniu poszło zamówienie i w najbliższym czasie nie planuję zakupów, ale będę miał na uwadze. Można gdzieś przejrzeć ofertę? Kontakt jakiś?

A za unboksing dedykowany forumkowi zawsze plus.

Opublikowano

Perfectblue.pl tam jest, poki co, odnosnik do allegro. 

Opublikowano
W dniu 14.07.2018 o 18:07, Dave Czezky napisał:

Sorry za ta jak to jest zrobione xd Nadpisalo sie z tymi emotkami xd Pelen spontan z dnia przed premiera. 

W sumie jedna z najfajniejszych chwil w pracy z grami, jest moment kiedy przyjezdzaja nowe tytuly. Kazdy taki dzien jest jak gwiazdka xd

Dobe było, gdzie i za ile taki Marian trzymacz?

Opublikowano

dzieki. A dostalem kiedys od dziewczyny na gwiazdke.

Mamy sporo takich rozych gadzetow, na sprzedaz ale nie sa nigdzie wystawione, czekaja na www.

Opublikowano
6 minut temu, Dave Czezky napisał:

dzieki. A dostalem kiedys od dziewczyny na gwiazdke.

Mamy sporo takich rozych gadzetow, na sprzedaz ale nie sa nigdzie wystawione, czekaja na www.

tylko mi nieśmiertelników z girsów nie sprzedawaj to był prezent! 

Opublikowano
10 minut temu, blantman napisał:

tylko mi nieśmiertelników z girsów nie sprzedawaj to był prezent! 

kiedyś przeczytałem piękną książkę o minimalizmie, która zmieniła moje życie. Powiem tak: no i hui, że prezent? To, że podarunek, to znaczy, że ma już teraz tylko całe życie leżeć gdzieś na półce/strychu/w piniwcy i porastać coraz to grubsza warstwą pajęczyn, kurzu i innego syfiastwa? Okej, prezent, wartość emocjonalna - to jest ważne. Ważnym jest by pamiętać o tym prezencie, o tej osobie, by mieć dobre wspomnienia ze wspomnianym przedmiotem, ale jeśli ma się on tylko kurzyć i być nieużywanym - to po co to trzymać? Lepiej sprzedać/podarować komuś innemu/wyrzucić, bo to tylko fizyczna manifestacja uczuć związanych z daną osobą. A przecież nie trzeba się otaczać bezużytecznymi przedmiotami, tylko dlatego, że je od kogoś dostaliśmy. Najważniejsze i tak są tylko emocje i dobre wspomnienia.