Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @XM. dzięki za zwrócenie uwagi, że istnieja taka kolekcja KH. Co ciekawe, widzę że jest jeszcze inna, bardziej kompletna, bo zawierająca dodatkowo KH3. Tak czy siak fajnie, że można łatwo i niedrogo wejść w tę serię na PS4/PS5.. Biorę tego skoorwiela:
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 17 godzin temu, Manor napisał(a):Z czarnopiątkowych promek to tylko jedna rzecz, właśnie odebrana. Także ponadrabiam kolejne klasyczki, tylko się zastanawiam, czy jeśli dorwę gdzieś w dobrej cenie 1+2, to czy nie grać po kolei. Jakieś rady?w trójkę jeszcze nie grałem (chociaż pewnie wkrótce to się zmieni bo na żaden upgrade na s2 nie ma co liczyć) ale 1+2 to TRZEBA brać i grać
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, jimmy napisał(a):@XM. dzięki za zwrócenie uwagi, że istnieja taka kolekcja KH. Co ciekawe, widzę że jest jeszcze inna, bardziej kompletna, bo zawierająca dodatkowo KH3. Tak czy siak fajnie, że można łatwo i niedrogo wejść w tę serię na PS4/PS5.. Biorę tego skoorwiela:Tak, ale w środku to są dwa pudełka - to co ja mam plus kh3 (i bez dlc) i wychodzi drożej kupić to pudło niż oddzielnie kh1-2-3 plus dlc i jeszcze zostanie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To ja też się pochwalę INTERESUJĄCĄ książką od Gamebook:Ponad 700 stron, oraz dodatek w postaci polskich gier, które nie wyszły
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ładny pc Pochwal się co w środku, gdzie kupiłeś i za ile, jeżeli to nie tajemnica.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moje zakupy z ostatnich kilku tygodni.