Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, Wredny napisał(a):

Dzisiejsza przesyłka od UNIBLO.

Castle of Heart, death howl, Dragon Quest, Total Chaos.jpg

Kilka niszowych produkcji - Castle of Heart Retold i death howl wyglądały interesująco, TOTAL CHAOS premierowo kupiony w cyfrze, ale chciałem mieć pudełeczko na półce, a do kompletu zupełnie nie-niszowe Dragon Quest VII Reimagined.

Castle of Heart, death howl, Dragon Quest, Total Chaos GRZBIETY.jpg

Też wziąłem tego Castle Hearta od nich, to takie guilty pleasure, nie ma wysokich ocen ale i tak wiem, że będę się dobrze bawił jak to odpalę.

454tgthth.jpg

Opowieści z Shire to tragiczny port na S1 ale przeczytałem na X w tym tygodniu, że ma dostać free patcha na S2.

• Odpowiedzi 34,9 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zawsze chciałem to sprawdzić tylko do graficzki bo zwykle wyścigi od czasu GT2 z psxa już mnie nie jarają. Brakuje mi zawsze rozpierdzielu i jakichś gadżetów jak w hot pursuit 2 czy wiopeout. 10zł więc wziąłem. Domyślam się że siła gry była w społeczności od której już wyjęto wtyczkę. W każdym razie jeździ się ok, deszcz robi robotę, ale mimo wszystko spodziewałem się jeszcze lepszej grafy.

IMG_1504.jpeg

Opublikowano

Ta gra ma 11 lat. Jakiej grafiki się spodziewałeś? Pamela Anderson też nie wygląda jak w baywatchu.

Sama gra, swego czasu była 10/10. W ogóle nie jarają mnie ścigałki ani trofea, ale była to jedna z nielicznych w jaka zdobyłem platynę.

Edytowane przez Bishonen88

Opublikowano

IMG_20260306_121555.jpg

Chyba reseal z nieoryginalnym pudełkiem, bo jakieś cieńsze, i europejskie gry Atlusa w późniejszych wydaniach były zgrzewane, a nie w Y-fold. Ktoś coś wie na ten temat?

Opublikowano

Dementuje, to jest 3rd party, nie ma "zasad pakowania" jak z 1st party, chociaz oczywiscie czeste sa sytuacje, ze np we wloszech zalega stock, a w UK sie sprzedaje ---> wydawca drukuje nowa okladke i przepakowuje. Albo DLC sie przeterminowalo -> to samo.

Swoja droga pierwszy raz widze, zeby ktos mial pretensje, ze jest yfold i wolalby zgrzewe, hehe.

Zgrzewa = na 99% robil to posrednik, nie zrodlo.

Opublikowano

Metoda zgrzewania akurat mi nie przeszkadza, bardziej mnie zastanawia to pudełko

Opublikowano

Nie widze powodu dla ktorego ktos mialby tutaj cos dlubac. Teorie typu "wsadzili uzywany kartridz w nowe pudelko" mozna wsadzic miedzy bajki. W sensie - bylaby jakas firma, ktora skupowalalby soul hackers od prywatnych osob albo od firm zajmujacych sie skupem i sprzedawala jako nowe w tysiacach sztuk? To nie tylko nie spina sie finansowo i czasowo, ale jest tez fizycznie niemozliwe, zwlaszcza przy tak niszowej grze.

Jeszcze raz: nie ma standardu pakowania dla wydawcow 3rd party, w sensie ze wszystkie gry na 3ds albo switcha wygladaja tak jak te wydawane przez nintendo (nie maja np. plomby nintendo; ja prdle ile z tym jest jazd).

Opublikowano

No i sprawa jest jasna, dzięki. Koniec końców i tak odpakuję, bo kupiłem do grania, a nie trzymania na półce.

Opublikowano
19 minut temu, Kierownik Chad napisał(a):

Nie widze powodu dla ktorego ktos mialby tutaj cos dlubac. Teorie typu "wsadzili uzywany kartridz w nowe pudelko" mozna wsadzic miedzy bajki. W sensie - bylaby jakas firma, ktora skupowalalby soul hackers od prywatnych osob albo od firm zajmujacych sie skupem i sprzedawala jako nowe w tysiacach sztuk? To nie tylko nie spina sie finansowo i czasowo, ale jest tez fizycznie niemozliwe, zwlaszcza przy tak niszowej grze.

Jeszcze raz: nie ma standardu pakowania dla wydawcow 3rd party, w sensie ze wszystkie gry na 3ds albo switcha wygladaja tak jak te wydawane przez nintendo (nie maja np. plomby nintendo; ja prdle ile z tym jest jazd).

A wiesz, że debile z tych facebookowych grupek kolekcjonerów mają często teorię, że Rule of Rose z włoch to reprodukcje? pawel

Czasem jako guilty pleasure sobie poczytam te wysrywy samozwańczych 'ekspertów'.

Potem taki gość kupuje u Ciebie 20 letnią grę i zwraca bo według niego to pirat beka - tak, sprzedawałbym pirata gry o wartości rynkowej 99 PLN, zamiast bootlegować droższe rzeczy.

Opublikowano

albo produktyzacja allegro: tworzysz produkt dla oryginalnego pada. Podpina sie oszust i sprzedaje podrobione dualsensy. Produkt dostaje opinie, ze to podrobka.

Klient zamawia od nas oryginalny, ale z jakiegos powodu czyta post factum te opinie = TY OSZUSCIE PIERDOLONY, MNIE CHCIALES NACIAC?!?!?!?!?!?

A najbardziej lubie jak pod zrobiony pod nas produkt podpinaja sie np. chinole z podrobkami, a allegro... odpina nas od naszego wlasnego produktu pawel

Przez rok klienci nie mogli np. znalezc oryginalnej ladowarki do switcha 1.

Paaaaaaanie...

Opublikowano
50 minut temu, Mari4n napisał(a):

Metoda zgrzewania akurat mi nie przeszkadza, bardziej mnie zastanawia to pudełko

Reprinty wydawane w Europie już po zgonie 3DSa, były pakowane w cieńsze pudełka typowe dla regionu USA/Canada. Z tego co kojarzę, NIS ok, 2022 zrobił dodatkowy wypust kilku tytułów z 3DS; Twoja kopia pochodzi prawdopodobnie z tej transzy.

Opublikowano

No tak z tymi opiniami produktów to jest niezła patologia na allegro bo nie wiesz czego to tak naprawdę dotyczy.

Opublikowano
3 minuty temu, Dajzner napisał(a):

Reprinty wydawane w Europie już po zgonie 3DSa, były pakowane w cieńsze pudełka typowe dla regionu USA/Canada. Z tego co kojarzę, NIS ok, 2022 zrobił dodatkowy wypust kilku tytułów z 3DS; Twoja kopia pochodzi prawdopodobnie z tej transzy.

Gdzieś mi taka informacja mignęła. Wolałem dopytać zamiast robić niepotrzebną aferę.

Opublikowano

Nowe GOTY wjechało na pełnej CoolStoryBro

1772813611005.jpg