Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 6 godzin temu, Wredny napisał(a):Dzisiejsza przesyłka od UNIBLO.Kilka niszowych produkcji - Castle of Heart Retold i death howl wyglądały interesująco, TOTAL CHAOS premierowo kupiony w cyfrze, ale chciałem mieć pudełeczko na półce, a do kompletu zupełnie nie-niszowe Dragon Quest VII Reimagined.Też wziąłem tego Castle Hearta od nich, to takie guilty pleasure, nie ma wysokich ocen ale i tak wiem, że będę się dobrze bawił jak to odpalę.Opowieści z Shire to tragiczny port na S1 ale przeczytałem na X w tym tygodniu, że ma dostać free patcha na S2.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Zawsze chciałem to sprawdzić tylko do graficzki bo zwykle wyścigi od czasu GT2 z psxa już mnie nie jarają. Brakuje mi zawsze rozpierdzielu i jakichś gadżetów jak w hot pursuit 2 czy wiopeout. 10zł więc wziąłem. Domyślam się że siła gry była w społeczności od której już wyjęto wtyczkę. W każdym razie jeździ się ok, deszcz robi robotę, ale mimo wszystko spodziewałem się jeszcze lepszej grafy.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta gra ma 11 lat. Jakiej grafiki się spodziewałeś? Pamela Anderson też nie wygląda jak w baywatchu.Sama gra, swego czasu była 10/10. W ogóle nie jarają mnie ścigałki ani trofea, ale była to jedna z nielicznych w jaka zdobyłem platynę. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Bishonen88
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Chyba reseal z nieoryginalnym pudełkiem, bo jakieś cieńsze, i europejskie gry Atlusa w późniejszych wydaniach były zgrzewane, a nie w Y-fold. Ktoś coś wie na ten temat?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dementuje, to jest 3rd party, nie ma "zasad pakowania" jak z 1st party, chociaz oczywiscie czeste sa sytuacje, ze np we wloszech zalega stock, a w UK sie sprzedaje ---> wydawca drukuje nowa okladke i przepakowuje. Albo DLC sie przeterminowalo -> to samo.Swoja droga pierwszy raz widze, zeby ktos mial pretensje, ze jest yfold i wolalby zgrzewe, hehe.Zgrzewa = na 99% robil to posrednik, nie zrodlo.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Metoda zgrzewania akurat mi nie przeszkadza, bardziej mnie zastanawia to pudełko
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Nie widze powodu dla ktorego ktos mialby tutaj cos dlubac. Teorie typu "wsadzili uzywany kartridz w nowe pudelko" mozna wsadzic miedzy bajki. W sensie - bylaby jakas firma, ktora skupowalalby soul hackers od prywatnych osob albo od firm zajmujacych sie skupem i sprzedawala jako nowe w tysiacach sztuk? To nie tylko nie spina sie finansowo i czasowo, ale jest tez fizycznie niemozliwe, zwlaszcza przy tak niszowej grze.Jeszcze raz: nie ma standardu pakowania dla wydawcow 3rd party, w sensie ze wszystkie gry na 3ds albo switcha wygladaja tak jak te wydawane przez nintendo (nie maja np. plomby nintendo; ja prdle ile z tym jest jazd).
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No i sprawa jest jasna, dzięki. Koniec końców i tak odpakuję, bo kupiłem do grania, a nie trzymania na półce.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 19 minut temu, Kierownik Chad napisał(a):Nie widze powodu dla ktorego ktos mialby tutaj cos dlubac. Teorie typu "wsadzili uzywany kartridz w nowe pudelko" mozna wsadzic miedzy bajki. W sensie - bylaby jakas firma, ktora skupowalalby soul hackers od prywatnych osob albo od firm zajmujacych sie skupem i sprzedawala jako nowe w tysiacach sztuk? To nie tylko nie spina sie finansowo i czasowo, ale jest tez fizycznie niemozliwe, zwlaszcza przy tak niszowej grze.Jeszcze raz: nie ma standardu pakowania dla wydawcow 3rd party, w sensie ze wszystkie gry na 3ds albo switcha wygladaja tak jak te wydawane przez nintendo (nie maja np. plomby nintendo; ja prdle ile z tym jest jazd).A wiesz, że debile z tych facebookowych grupek kolekcjonerów mają często teorię, że Rule of Rose z włoch to reprodukcje? Czasem jako guilty pleasure sobie poczytam te wysrywy samozwańczych 'ekspertów'.Potem taki gość kupuje u Ciebie 20 letnią grę i zwraca bo według niego to pirat - tak, sprzedawałbym pirata gry o wartości rynkowej 99 PLN, zamiast bootlegować droższe rzeczy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. albo produktyzacja allegro: tworzysz produkt dla oryginalnego pada. Podpina sie oszust i sprzedaje podrobione dualsensy. Produkt dostaje opinie, ze to podrobka.Klient zamawia od nas oryginalny, ale z jakiegos powodu czyta post factum te opinie = TY OSZUSCIE PIERDOLONY, MNIE CHCIALES NACIAC?!?!?!?!?!?A najbardziej lubie jak pod zrobiony pod nas produkt podpinaja sie np. chinole z podrobkami, a allegro... odpina nas od naszego wlasnego produktu Przez rok klienci nie mogli np. znalezc oryginalnej ladowarki do switcha 1.Paaaaaaanie...
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 50 minut temu, Mari4n napisał(a):Metoda zgrzewania akurat mi nie przeszkadza, bardziej mnie zastanawia to pudełkoReprinty wydawane w Europie już po zgonie 3DSa, były pakowane w cieńsze pudełka typowe dla regionu USA/Canada. Z tego co kojarzę, NIS ok, 2022 zrobił dodatkowy wypust kilku tytułów z 3DS; Twoja kopia pochodzi prawdopodobnie z tej transzy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No tak z tymi opiniami produktów to jest niezła patologia na allegro bo nie wiesz czego to tak naprawdę dotyczy.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 minuty temu, Dajzner napisał(a):Reprinty wydawane w Europie już po zgonie 3DSa, były pakowane w cieńsze pudełka typowe dla regionu USA/Canada. Z tego co kojarzę, NIS ok, 2022 zrobił dodatkowy wypust kilku tytułów z 3DS; Twoja kopia pochodzi prawdopodobnie z tej transzy.Gdzieś mi taka informacja mignęła. Wolałem dopytać zamiast robić niepotrzebną aferę.