Opublikowano czwartek o 21:254 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To będzie wspaniały weekend
Opublikowano piątek o 15:003 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tym razem wpadł Nioh w steelbooku w dobrej cenie:
Opublikowano sobota o 06:432 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oba tytuły zaliczone już wcześniej ale jestem pudełkowcem do szpiku kości
Opublikowano sobota o 06:482 dni 4 minuty temu, Daffy napisał(a):Oba tytuły zaliczone już wcześniej ale jestem pudełkowcem do szpiku kościJak odpalisz Indianę to daj znać jak to działa.
Opublikowano sobota o 07:132 dni 30 minut temu, Daffy napisał(a):Oba tytuły zaliczone już wcześniej ale jestem pudełkowcem do szpiku kościCo to jest to trzecie?
Opublikowano sobota o 07:172 dni Oficjalny książkowy poradnik do Cyberpunka, był zestaw gierka+poradnik przy premierze na S2 i taki zestaw upolowałem na olx. Ten poradnik jest też do kupienia osobno i z tego co kojarzę jego zawartość nie jest już dawno na bieżąco po tych wszystkich patchach do gierki.
Opublikowano sobota o 07:372 dni 18 minut temu, Daffy napisał(a):Oficjalny książkowy poradnik do Cyberpunka, był zestaw gierka+poradnik przy premierze na S2 i taki zestaw upolowałem na olx. Ten poradnik jest też do kupienia osobno i z tego co kojarzę jego zawartość nie jest już dawno na bieżąco po tych wszystkich patchach do gierki.Dokładnie, poradnik był wypuszczony na długo przed premierą Phantom Liberty i bazuje jeszcze na drzewku rozwoju sprzed zmian, jakie wprowadził CDPR. Ale sam w sobie jest naprawdę solidny i cieszę się, że miałem go pod ręką, gdy przechodziłem CP2077.Ładne zakupy
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Indianini JonesettoInfo, ze okladka "europejska" oczywiscie gdzies pod koniec ogloszenia w malej wzmiance + okladka z oferty angielska dla zmyly byla ;)Ale chuj tam. Akcja sie dzieje czesciowo w watykanie, wiec imersja wieksza + poprawilem sobie humor negatywem dla sprzedawcy Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz, Pierre Deck napisał(a):Indietto JonesettoOkladka "europejska" oczywiscie gdzies pod koniec ogloszenia we wzmiance + okladka z oferty angielska ;)Ale chuj tam. Akcja sie dzieje czesciowo w watykanie, wiec imersja wiekszaKupiłem to samo xd nie doczytałem ale na zdjęciu była ta okładka i kapnąłem się gdy było już za późno :/ wolałbym dopłacić te 15 zł do anglika no ale też nie chce mi się bawić w odsyłanie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 minutę temu, Ukukuki napisał(a):Kupiłem to samo xd nie doczytałem ale na zdjęciu była ta okładka i kapnąłem się gdy było już za późno :/ wolałbym dopłacić te 15 zł do anglika no ale też nie chce mi się bawić w odsyłanie.No chujowa praktyka, ze daja oferte z okladka angielska, a potem dorzucaja fotke z wloska. To co sie zamawia powinno sie zgadzac w 100% z tym, co na fotkach. Dlatego negatywami walcze z takimi praktykami
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Hehe ładnie was gamesforyou porobił. Jako jedni z nielicznych na allegro poza opisem *okładka europejska wrzucają też rzeczywiste zdjęcie okładki więc nie można im nic zarzucić.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Teraz, GearsUp napisał(a):Hehe ładnie was gamesforyou porobił. Jako jedni z nielicznych na allegro poza opisem *okładka europejska wrzucają też rzeczywiste zdjęcie okładki więc nie można im nic zarzucić.Fakt, widac jaka okladka byla w ofercie, jak kupowalem Chu Jo Graj Cy Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Trzeba kupować od zaufanych prywaciarzy jak komuś zależy na pewnej wersji
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. DOSTARCZONO PRODUKT INNY NIŻ W ZAMÓWIENIU"Na miniaturce okladka angielska, a wyslana okladka wloska. Takie praktyki wprowadzaja klientow w blad, gdzie domyslne zdjecie oferty nijak ma sie do faktycznego stanu gry"Zgłoś naruszenieKomentarz z dnia 11 maj 2026INDIANA JONES I WIELKI KRĄG / NOWA / PL / SWITCH 2Już jest okładka włoska w ofercie na zdj.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. A Bethesda Polska to nie powinna reklamować gry z polską okładką a nie angielską?Czy mediaexpert sobie tylko wymyślił ten polski tytuł na okładce?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, GearsUp napisał(a):A Bethesda Polska to nie powinna reklamować gry z polską okładką a nie angielską?Czy mediaexpert sobie tylko wymyślił ten polski tytuł na okładce?Taka roznica, ze na allegro games4you dalo oferte z angielskim pudlem, a wyslali z "*europejskim". Z tego co mi wiadomo, to angielski jest jezykiem europejskim. No i w nawiasie napisali, ze moze byc wloskie, niemieckie, feancuskie, polskie wydanie.Wiec wymienienie naszego jezyka może sugerowac tez, ze gra bedzie z oficjalnej polskiej dystrybucji.Jak mowilem mam wywalone w jezyk okladki, ale sama praktyka, gdzie wystawiasz gre w pudle po angielsku, a po miesiacu czy dwoch od złożenia preordera dodaja fotki wloskich pudelek jest bardzo slabym zagraniem.Niepowodzenia i zdjecia wprowadzajace w blad zasluguja na pietnowanie takich sprzedawcow negatywamiA wystarczylo napisac, ze gra bedzie z dystrybucji wloskiej/niemieckiej/hiszpanskiej czy francuskiej, by uniknac takich sytuacji. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):Taka roznica, ze na allegro games4you dalo oferte z angielskim pudlem, a wyslali z "*europejskim". Z tego co mi wiadomo, to angielski jest jezykiem europejskim. No i w nawiasie napisali, ze moze byc wloskie, niemieckie, feancuskie, polskie wydanie.Wiec wymienienie naszego jezyka może sugerowac tez, ze gra bedzie z oficjalnej polskiej dystrybucji.Jak mowilem mam wywalone w jezyk okladki, ale sama praktyka, gdzie wystawiasz gre w pudle po angielsku, a po miesiacu czy dwoch od złożenia preordera dodaja fotki wloskich pudelek jest bardzo slabym zagraniem.Niepowodzenia i zdjecia wprowadzajace w blad zasluguja na pietnowanie takich sprzedawcow negatywamiA wystarczylo napisac, ze gra bedzie z dystrybucji wloskiej/niemieckiej/hiszpanskiej czy francuskiej, by uniknac takich sytuacji.W tym konkretnym sklepie nie powinno się kupować gier dopóki nie pojawi się rzeczywiste zdjęcie, żadnych preorderów. Wystarczy przejrzeć ich oferty gier na Switcha, większość ma francuskie/włoskie opisy z tyłu okładki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Piękna wersja, właśnie podkreśla początek przygody Indy'iego w Watykanie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, GearsUp napisał(a):W tym konkretnym sklepie nie powinno się kupować gier dopóki nie pojawi się rzeczywiste zdjęcie, żadnych preorderów. Wystarczy przejrzeć ich oferty gier na Switcha, większość ma francuskie/włoskie opisy z tyłu okładki.No i w tabelkach nie spina sie sprzedaz softu w PL, bo liczone do rynku wloskiego i francuskiego.Dlatego zamiast polish mamy ciagle polish/english w switchu 2To wina takich slaskich prywaciarzy, jak games4you4 minuty temu, messer33 napisał(a):Piękna wersja, właśnie podkreśla początek przygody Indy'iego w Watykanie. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Pierre Deck