Opublikowano piątek o 14:441 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piękne pudełeczka z polskiej dystrybucji aby dalej robili dubbing.
Opublikowano piątek o 15:481 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powrót do koloni po 20 latach. Edytowane piątek o 15:481 dzień przez Dragon13
Opublikowano wczoraj o 03:55 1 dzień 15 godzin temu, Boomcio napisał(a):Ależ paskudna ta okładka w wersji xboxowej - najebane napisów i to oznaczenie, że dysk w pudełku, jeszcze dodatkowo po francusku
Opublikowano wczoraj o 07:47 1 dzień 3 godziny temu, Wredny napisał(a):Ależ paskudna ta okładka w wersji xboxowej - najebane napisów i to oznaczenie, że dysk w pudełku, jeszcze dodatkowo po francuskuSerio? A ja myślałem, że płytkę cyk do konsoli i się gra
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jeszcze jeden, spontaniczny zakup. Trochę tęskno za Batkami od Rocksteady.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Wpadła do kolekcji kolejna wersja Tetris Effect, a przy okazji dokupiony został drugi padzik. Ostatnio częściej na PS5 gram i niewiarygodnie szybko rozładowuje sie ten kontroler, teraz jeden naładowany bedzie w zapasie.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Polskie I Hate this Place pod patronatem blooberów, remake kultowego GOTHICa i remaster niemniej kultowego System Shock 2 - ten ostatni cieszy najmocniej, bo myślałem, że po przegapieniu w LimitedRunGames nie będę miał szansy kupić tego normalnie.