Opublikowano czwartek o 13:242 dni 22 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Kudłaty przecież wysyp gier jest non stop :)No właśnie jak dla mnie to tylko Crimson Desert na chwilę obecną do nadrobienia resztę nowości które mnie interesowały już ograłem....na steam decku
Opublikowano czwartek o 13:332 dni kurczę podoba mi się ten biały XSX, prosty i elegancki. Gdyby ceny konsol tak nie oszalały to chętnie bym sobie wymienił
Opublikowano piątek o 15:521 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kiedy promki u Czezkiego wejdą za mocno
Opublikowano piątek o 16:221 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Replika S-ki z pierwszego Xboxa w wersji crystal green od Hyperkin. Edytowane piątek o 16:231 dzień przez Atherius
Opublikowano piątek o 18:381 dzień Sprzedałem Resident Evil DS za 290, którego kupiłem kiedyś za 40 na półeczkę to wleciał w końcu Silent Hill f po znośnej już cenie. Czas sprawdzić tą abominacje.