Opublikowano sobota o 13:011 dzień 16 minut temu, czapa napisał(a):WspomnieniaMiałem obie w kolekcjonerce, tzn na Verbatim CD-R. 2 (naj)lepsza ;3
Opublikowano sobota o 17:471 dzień W dniu 4.09.2026 o 15:39, Rozi napisał(a):Życie jest krótkie i trzeba się bawić, "trumna nie ma kieszeni", jak to mawiał jeden z zasłużonych użytkowników tego forum, a więc w roku 2026 sprawiłem sobie tego gurwa bydlaka:Niestety z powodu remontu nie dane mi się będzie nim jeszcze cieszyć, więc odpaliłem tylko, żeby sprawdzić czy działa, no i Panowie jest kosmos, jest miazga:Piękna rzecz. Dla zainteresowanych polecam filmiki Gamers Nexus na temat telewizorów LG sprzed paru tygodni.
Opublikowano wczoraj o 06:26 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na wczorajszym Extreme Party kupiłem trochę gier. Co by nie mówić było w czym przebierać. Głównym ograniczeniem była jedynie zasobność portfela. Oto moje łupy:Mocno mnie ucieszyło, że było w czym przebierać na Gacka. Jest to moja ulubiona konsola, więc cieszę się bardzo mocno z zakupionych gier. Może Golden Eye to nie hit, ale tylko tej części Bonda na GC nie miałem. Kolejna porcja gier:
Opublikowano wczoraj o 06:29 1 dzień 12 godzin temu, dominalien napisał(a):Piękna rzecz. Dla zainteresowanych polecam filmiki Gamers Nexus na temat telewizorów LG sprzed paru tygodni.Chodzi o tony koreańskiego spyware w OS? Co tam, ważne że zajebiście świeci
Opublikowano wczoraj o 06:44 1 dzień 11 minut temu, Resident Debil napisał(a):Chodzi o tony koreańskiego spyware w OS? Co tam, ważne że zajebiście świeci Spajłer szmajłer, przecież nie ma nic do ukrycia. Ważne żeby wiedział, że ma obowiązek za każdym razem wszystkich informować że będą nagrywani, bo jak nie to przyjdą smutni panowie z LG i mu zabiorą telewizor za łamanie warunków licencji.
Opublikowano wczoraj o 07:32 1 dzień Nie bądźcie npc'ami! Nie dość że telefony, komputery, strony internetowe, lodówki i wszystko inne nas szpieguje, to teraz telewizory? Wyrzućcie je natychmiast! Teraz!!! Tak samo jak wyrzuciliscie telefony i laptopy!Jak dla mnie to niech wpyerdolo 200% szpiegowania. Ba, 1000%! Niech widzą kiedy i jak mój syn gra w Minecrafta a ja oglądam Netflixa w zamian za niższe ceny czy jakieś inne bajery Edytowane wczoraj o 07:33 1 dzień przez Bishonen88
Opublikowano wczoraj o 07:35 1 dzień A ja sobie coś takiego kupiłem:Nie wiem, co mam z tą blachą zrobić, może sobie przynituję do pikapa jak już się przeniosę na południe USA.Arkane to dla mnie najlepszy deweloper ostatnich lat i choć Deathloop to zupełnie nie mój klimat, to kurcze, pograłem pół godzinki i czuć tę magię. Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez dominalien