Opublikowano piątek o 15:072 dni 51 minut temu, Mejm napisał(a):Dochodza jakies oplaty oprocz wysylki przy zamowieniach z rlg? Jakies cla czy inne?Wszystkie koszty są wliczone w koszyk z gierką, więc później nie ma już niespodzianek.
Opublikowano piątek o 15:302 dni Ja miałem niespodziankę jak na poczcie doliczyli VAT, ale po kontakcie ze sklepem zwrócili kasę, bo właśnie miało być już wszystko pokryte.
Opublikowano piątek o 16:152 dni @Square - możliwe, że to inwencja poczty, bo oni mają tak nagmatwane tam w rozporządzeniach, a do tego pracownice mają mętlik, bo co chwilę zmiany i może trafiła się nadgorliwa, która objęła opłatą przesyłkę już opłaconą.Ja jeszcze z LRG problemów tego typu nie miałem, ale przesyłka ze Strictly Limited Games, przejęta przez pocztę też mi wygenerowała taką niespodziankę.
Opublikowano wczoraj o 11:05 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak juz mam nowe części na płytach to i stare wypadało kupić Okladki dwustronne więc od razu zamieniłem:
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki prezencik sobie sprawiłem ostatnio, czas przyszedł już na zakup NS2, używana konsola w dobrej cenie a o Tomodachi to zapomniałem bo ciężko było znaleźć w pudełko jak wydali.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. @SłupekAllegro za 210zł (sklep DVDMax)Tylko wersja angielska, polskiej nie ma jakby ktoś chciał wiedzieć.PS. Jedynkę dalej przyjemnie sie ogląda ale dwójka to paździerz jeszcze większy niż miałem w pamięci xD Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Ins