Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Może w grze jest postać Kora? Nie wiem bo nie dałem rady skończyć tego średniaka.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Prawdziwy gracz kolekcjoner wizjoner. Dałbym plusa ale brakuje pudełka z wersją na PS5. Czekam na DLC do tych fotek.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak wydadzą kiedyś Poop Killer na konsolach, to nie zapomnij obsmarować pudełka gównem.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Pewnie niewiele bo od miesiący zalegały restocki tych i innych nowych gier na PS3 na vgp
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 8 minut temu, Josh napisał(a):Ło kurva. Ile za to dałeś?dokładnie tak jak @devilbot napisał. Bez problemu dostaniesz to w VGP a wiem też że kolega @Kierownik Chad zbiera listę chętnych na zamówienia z VGP w tym wątku https://www.psxextreme.info/topic/118138-perfectbluepl-thank-you-come-again/page/325/#findComment-5619342
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu! Można zaczynać maraton.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie też Snejk, do tego trzeci NioH, bo ładny steelbook w fajnej cenie, ale póki co sprawdzam przygody Sophii w trzeciej odsłonie Plagowej serii
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 5 godzin temu, Pupcio napisał(a):Sony przez takich zamknęło fabryki od płytekPrzecież wspiera branże
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja.Trochę się tego uzbierało.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 godziny temu, GearsUp napisał(a):Trochę slopów na Switcha JedenPodobno Pampas & Selene jest bardzo dobre; mam na liście zakupowej.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 21 minut temu, Dajzner napisał(a):Podobno Pampas & Selene jest bardzo dobre; mam na liście zakupowej.To studio się specjalizuje w takich pixel gierkach, wydali jeszcze Ghost i UnEpic ale stylistycznie to właśnie ten Pampas mi się najbardziej podoba