Opublikowano 30 marca 201510 l Kupiłem w Sobotę, ale nie miałem czasu grać. Po 30 minutach stwierdzam... Mesjasz. 269.. (pipi)any empik, ale fak yt. Rzuciłem kasjerowi hajsem w ryj
Opublikowano 30 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moje podsumowanie marca. W tym miechu skromnie i zakupy nastawione bardziej na uzupełnienie biblioteki gier dla mojego PC (#masterrace): 1. Mycha Roccat Kone Pure Optical znalazła się tu nie bez przyczyny. Zastąpiła moją wysłużoną Logitech G9. 2. Zaginięcie Ethana Cartera za 3 dyszki z cdp + paczka w ruchu za free, więc pomyślałem, że warto sprawdzić co to za gierka. Wydanie całkiem ok jak za takie pieniądze. 3. Wasteland 2 w edycji strażnika, czyli typowa limitka na pc. Bardzo fajne wydanie dorwałem za 80zł. 4. Pillars of Eternity kolejne wypaśne wydanie - edycja awanturnika. Z użyciem kodu rabatowego 40% z kompanii graczy gra wyszła mi za 90zł na muve.pl + darmowa wysyłka. Dobry dil, wydanie świetne. 5. Na koniec główne danie tego miesiąca czyli Bloodborne w limitce. Spoko wydanie, genialny steelbook i cudowna gra.
Opublikowano 30 marca 201510 l Ja piyerdole jakim klimatem bije od tych pecetowych pudełeczek. Bez fikuśnych pasków PS4, bez żadnych pyierdolonych napisów na całe pudełko że gra w takim i takim języku, że takie i takie oceny, że taka i taka dodatkowa zawartość - chylę fedorę, naprawdę zgrabnie to wygląda. Wyższa kultura gamingu
Opublikowano 30 marca 201510 l Wyższa kultura gamingu A po wpisaniu kodu steam, zawartość oraz pudełko na śmietnik .
Opublikowano 30 marca 201510 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyleciało mi kilka gierek i po raz kolejny zdałem sobie sprawę z tego, jak chu.jowo być zbieraczem śmieci. Gry kupuję zazwyczaj w zestawach, bo jednak się nie przelewa, a w ten sposób jest taniej, przez co oczywiście każde zakupy kończą się dublami. Zdjęcia ciemne, bo swoją piwnicę oświetlam zaledwie jedną żarówką dyndającą majestatycznie spod sufitu. Simsy i Wallace & Gromit wpadły zupełnie przypadkowo, niech leżą. Jedyne europejskie gry w tym zestawie. Kingdom Hearts II z piękną, połyskującą okładką to oczywiście dubel, obok niego siedzi sobie I.Q. Remix+ czyli Kurushi w wersji PS2 - szukałem tej gierki jakiś czas, więc fajnie, że wdepła w zestawie. Dalej widać dwie części Taiko no Tatsujin, jedna to dubel. Potem mamy chińską bajkę z chłopcem co ma mieczyk zamiast ręki, MGS 2 Substance w całkiem ładnym stanie, premierowe MGS 3 z okropną instrukcją, no i kolejne duble - Getaway wraz z Crazy Taxi i DMC3. Z boku natomiast czyha klawe Sengoku Basara 2 wraz z Kaido Battle (jak ktoś lubi jeździć autkiem bokiem, to polecam). Tutaj już trochę lepiej, bo tylko trzech tytułów muszę się pozbyć - Mario Golfa, Donkey Konga oraz Pokemon Stadium. Najbardziej cieszę się z Ogre Battle, Banjo Kazooie i Super Smash Bros. GASP i Star Warsy to miły dodatek.
Opublikowano 30 marca 201510 l A po wpisaniu kodu steam, zawartość oraz pudełko na śmietnik . Dlatego na pc warto kupować tylko jakieś edycje specjalne z mapkami, instrukcjami, poradnikami, soundtrackami itd. Takie wydania spokojnie postawisz na półce, a poza tym płyta też jeszcze służy do instalacji. Z moim internetem tak jest szybciej, aczkolwiek jakbym miał szybszy to sam download byłby lepszym rozwiązaniem. Ogólnie coraz rzadziej kupuję coś na pc, ale takie jak wyżej wydania gier + do tego rpgi to ja mogę brać. Edytowane 30 marca 201510 l przez ireniqs
Opublikowano 30 marca 201510 l @chris85 Dawno nie bylo info o carbootach. Nie bywasz juz czy nic ciekawego sie nie trafia? A bo zima Sezon miał wystartować w sobotę 4 kwietnia. Ale pada od dwóch dni i ma padać dalej, więc nie sądzę żeby się odbył. Wszystkie w mojej okolicy są na trawie i niestety musi być kilka dni sucho. Edytowane 30 marca 201510 l przez chris85
Opublikowano 31 marca 201510 l Ale tam na BloodBornie nie ma zadnych paskow Edit. ireniqs - masz plusa za N.Cartera. Kozak giera, ktora w dodatku dzieje sie w moich okolicach: Jelenia Gora, Pilchowice. Czekam z wwypiekami na wersje PS4 Edytowane 31 marca 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 31 marca 201510 l ping, jeśli twój dubel Taiko to "Go Dai Me" to ja chętnie odkupię - Haru-matsuri niedawno samo wpadło, ale Go!Go! nadal mi brakuje. Sąsiedzi się nie skarżą, więc gram dalej Ostatnio sporo gier w folii nabywam: wszystkie "Tales of", "Killer 7", FF9 były (ew. są) nowe. Szaleństwo. Do "La Pucelle" był też guide, choć w zdeczko nagryzionym stanie. Nie ma też jak gry po 10-12PLN:
Opublikowano 31 marca 201510 l ping, jeśli twój dubel Taiko to "Go Dai Me" to ja chętnie odkupię - Haru-matsuri niedawno samo wpadło, ale Go!Go! nadal mi brakuje. Sąsiedzi się nie skarżą, więc gram dalej Ostatnio sporo gier w folii nabywam: wszystkie "Tales of", "Killer 7", FF9 były (ew. są) nowe. Szaleństwo. Do "La Pucelle" był też guide, choć w zdeczko nagryzionym stanie. Nie ma też jak gry po 10-12PLN: Gdzie i za ile kupiona Xilia 2 w day1?
Opublikowano 31 marca 201510 l Troche pozno, ale jest goty 2015. Warto bylo dorzucic te 30zł, artbook ładny a steelbook wyglada świetnie. To ja spadam
Opublikowano 31 marca 201510 l Gra wymiata nieziemsko. A to do Vity i 3DSa więc niech będzie że growy zakup
Opublikowano 31 marca 201510 l Gdzie i za ile kupiona Xilia 2 w day1? Kupiona na Amazon Marketplace, już mnie dziś ktoś o to pytał - nie ma już tego egzemplarza na AM. Ogólnie to to nie miała być wersja Day One, przynajmniej z opisu nie wynikało. Kosztowała 65 zł. Trzeba przeglądać AM, czasem można niezłe oferty znaleźć i niektórzy wysyłają poza UK za 2Ł. BTW obecnie amazon.co.uk obniżył cenę Day One do 15Ł, więc i tak nie jest tak źle
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l Gra wymiata nieziemsko. A to do Vity i 3DSa więc niech będzie że growy zakup Napisz coś o słuchawkach bo jestem nimi mocno zainteresowany. Jak wypadają podczas korzystania z Vity oraz czy korzystałeś już z nich z telefonem ( chodzi mi o to jak sprawdzają się do rozmów).
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l <3 OLX Szkoda, że Soleil po niemiecku. Edytowane 1 kwietnia 201510 l przez mastafaker
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l TEN CAŁY ZESTAW ZA 100ZŁ??????????????? (pipi)A LUDZIE NIE PISZMY TU TAKICH RZECZY BO ZACZNA CENY WZRASTAC I NIKT JUZ NIC TANIO NIE KUPI
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l Za dyszke zal bylo nie brac Edytowane 1 kwietnia 201510 l przez KoBik
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l TEN CAŁY ZESTAW ZA 100ZŁ??????????????? (pipi)A LUDZIE NIE PISZMY TU TAKICH RZECZY BO ZACZNA CENY WZRASTAC I NIKT JUZ NIC TANIO NIE KUPI WŁAŚNIE LICYTUJĘ NA ALLEGRO TEN SAM ZESTAW, ŻYCZCIE MI SZCZĘŚCIA. Ale sprzedawca nie napisał, że Soleil po niemiecku, więc może mi się poszczęści Edytowane 1 kwietnia 201510 l przez ping
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l Nóweczka, jeszcze pachnie tak brzydko Edytowane 1 kwietnia 201510 l przez MEVEK