Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem w Sobotę, ale nie miałem czasu grać. Po 30 minutach stwierdzam... Mesjasz. 

269.. (pipi)any empik, ale fak yt. Rzuciłem kasjerowi hajsem w ryj 

21nh5s1.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Moje podsumowanie marca. W tym miechu skromnie i zakupy nastawione bardziej na uzupełnienie biblioteki gier dla mojego PC (#masterrace):

2dBafsH.jpg

1. Mycha Roccat Kone Pure Optical znalazła się tu nie bez przyczyny. Zastąpiła moją wysłużoną Logitech G9.

2. Zaginięcie Ethana Cartera za 3 dyszki z cdp + paczka w ruchu za free, więc pomyślałem, że warto sprawdzić co to za gierka. Wydanie całkiem ok jak za takie pieniądze. :)

3. Wasteland 2 w edycji strażnika, czyli typowa limitka na pc. Bardzo fajne wydanie dorwałem za 80zł.

4. Pillars of Eternity kolejne wypaśne wydanie - edycja awanturnika. Z użyciem kodu rabatowego 40% z kompanii graczy gra wyszła mi za 90zł na muve.pl + darmowa wysyłka. :cebula:  Dobry dil, wydanie świetne.

5. Na koniec główne danie tego miesiąca czyli Bloodborne w limitce. Spoko wydanie, genialny steelbook i cudowna gra. :banderas:

Opublikowano

Ja piyerdole jakim klimatem bije od tych pecetowych pudełeczek. Bez fikuśnych pasków PS4, bez żadnych pyierdolonych napisów na całe pudełko że gra w takim i takim języku, że takie i takie oceny, że taka i taka dodatkowa zawartość - chylę fedorę, naprawdę zgrabnie to wygląda.

Wyższa kultura gamingu :banderas:

Opublikowano

Wyższa kultura gamingu :banderas:

A po wpisaniu kodu steam, zawartość oraz  pudełko na śmietnik  :banderas: .

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyleciało mi kilka gierek i po raz kolejny zdałem sobie sprawę z tego, jak chu.jowo być zbieraczem śmieci.

Gry kupuję zazwyczaj w zestawach, bo jednak się nie przelewa, a w ten sposób jest taniej, przez co oczywiście każde zakupy kończą się dublami. Zdjęcia ciemne, bo swoją piwnicę oświetlam zaledwie jedną żarówką dyndającą majestatycznie spod sufitu.

kkz1beTh.jpg

Simsy i Wallace & Gromit wpadły zupełnie przypadkowo, niech leżą. Jedyne europejskie gry w tym zestawie. Kingdom Hearts II z piękną, połyskującą okładką to oczywiście dubel, obok niego siedzi sobie I.Q. Remix+ czyli Kurushi w wersji PS2 - szukałem tej gierki jakiś czas, więc fajnie, że wdepła w zestawie. Dalej widać dwie części Taiko no Tatsujin, jedna to dubel. Potem mamy chińską bajkę z chłopcem co ma mieczyk zamiast ręki, MGS 2 Substance w całkiem ładnym stanie, premierowe MGS 3 z okropną instrukcją, no i kolejne duble - Getaway wraz z Crazy Taxi i DMC3. Z boku natomiast czyha klawe Sengoku Basara 2 wraz z Kaido Battle (jak ktoś lubi jeździć autkiem bokiem, to polecam).

DEgFvPGh.jpg

Tutaj już trochę lepiej, bo tylko trzech tytułów muszę się pozbyć - Mario Golfa, Donkey Konga oraz Pokemon Stadium. Najbardziej cieszę się z Ogre Battle, Banjo Kazooie i Super Smash Bros. GASP i Star Warsy to miły dodatek.

Opublikowano

A po wpisaniu kodu steam, zawartość oraz  pudełko na śmietnik  :banderas: .

Dlatego na pc warto kupować tylko jakieś edycje specjalne z mapkami, instrukcjami, poradnikami, soundtrackami itd. Takie wydania spokojnie postawisz na półce, a poza tym płyta też jeszcze służy do instalacji. Z moim internetem tak jest szybciej, aczkolwiek jakbym miał szybszy to sam download byłby lepszym rozwiązaniem. Ogólnie coraz rzadziej kupuję coś na pc, ale takie jak wyżej wydania gier + do tego rpgi to ja mogę brać. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

@chris85

Dawno nie bylo info o carbootach. Nie bywasz juz czy nic ciekawego sie nie trafia?

A bo zima :) Sezon miał wystartować w sobotę 4 kwietnia. Ale pada od dwóch dni i ma padać dalej, więc nie sądzę żeby się odbył. Wszystkie w mojej okolicy są na trawie i niestety musi być kilka dni sucho. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Ale tam na BloodBornie nie ma zadnych paskow :D

Edit.

ireniqs - masz plusa za N.Cartera. Kozak giera, ktora w dodatku dzieje sie w moich okolicach: Jelenia Gora, Pilchowice. Czekam z wwypiekami na wersje PS4 :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

ping, jeśli twój dubel Taiko to "Go Dai Me" to ja chętnie odkupię - Haru-matsuri niedawno samo wpadło, ale Go!Go! nadal mi brakuje. Sąsiedzi się nie skarżą, więc gram dalej ^^

Ostatnio sporo gier w folii nabywam: wszystkie "Tales of", "Killer 7", FF9 były (ew. są) nowe. Szaleństwo.

16749294027_74cb1cc17e.jpg

Do "La Pucelle" był też guide, choć w zdeczko nagryzionym stanie.

Nie ma też jak gry po 10-12PLN:

16930720236_a4546aeee6.jpg

Opublikowano

ping, jeśli twój dubel Taiko to "Go Dai Me" to ja chętnie odkupię - Haru-matsuri niedawno samo wpadło, ale Go!Go! nadal mi brakuje. Sąsiedzi się nie skarżą, więc gram dalej ^^

Ostatnio sporo gier w folii nabywam: wszystkie "Tales of", "Killer 7", FF9 były (ew. są) nowe. Szaleństwo.

16749294027_74cb1cc17e.jpg

Do "La Pucelle" był też guide, choć w zdeczko nagryzionym stanie.

Nie ma też jak gry po 10-12PLN:

16930720236_a4546aeee6.jpg

Gdzie i za ile kupiona Xilia 2 w day1?

Opublikowano

Troche pozno, ale jest goty 2015. Warto bylo dorzucic te 30zł, artbook ładny a steelbook wyglada świetnie. To ja spadam :banderas:

rstrb6.jpg

Opublikowano

f9NU1gK.jpg

Gra wymiata nieziemsko.

A to ceQQ1md.jpgdo Vity i 3DSa więc niech będzie że growy zakup

Opublikowano

Gdzie i za ile kupiona Xilia 2 w day1?

Kupiona na Amazon Marketplace, już mnie dziś ktoś o to pytał - nie ma już tego egzemplarza na AM.

Ogólnie to to nie miała być wersja Day One, przynajmniej z opisu nie wynikało.

Kosztowała 65 zł.

Trzeba przeglądać AM, czasem można niezłe oferty znaleźć i niektórzy wysyłają poza UK za 2Ł.

BTW obecnie amazon.co.uk obniżył cenę Day One do 15Ł, więc i tak nie jest tak źle :)

Opublikowano

f9NU1gK.jpg

Gra wymiata nieziemsko.

A to ceQQ1md.jpgdo Vity i 3DSa więc niech będzie że growy zakup

Napisz coś o słuchawkach bo jestem nimi mocno zainteresowany.

Jak wypadają podczas korzystania z Vity oraz czy korzystałeś już z nich z telefonem ( chodzi mi o to jak sprawdzają się do rozmów).

Opublikowano

<3 OLX

MBi0Zc3.jpg

Szkoda, że Soleil po niemiecku.

Edytowane przez mastafaker

Opublikowano

100 zł  :obama:

Opublikowano

TEN CAŁY ZESTAW ZA 100ZŁ??????????????? (pipi)A LUDZIE NIE PISZMY TU TAKICH RZECZY BO ZACZNA CENY WZRASTAC I NIKT JUZ NIC TANIO NIE KUPI

Opublikowano

Skromnie, ale na miesiąc grania wystarczy.

img_26979rumq.jpg

20150401114702zgu9x.jpg

Opublikowano

TEN CAŁY ZESTAW ZA 100ZŁ??????????????? (pipi)A LUDZIE NIE PISZMY TU TAKICH RZECZY BO ZACZNA CENY WZRASTAC I NIKT JUZ NIC TANIO NIE KUPI

WŁAŚNIE LICYTUJĘ NA ALLEGRO TEN SAM ZESTAW, ŻYCZCIE MI SZCZĘŚCIA.

Ale sprzedawca nie napisał, że Soleil po niemiecku, więc może mi się poszczęści :reggie:

Edytowane przez ping

Opublikowano

Masz racje. Taki ze mnie janusz biznesu  :/  Już poprawiam.

Opublikowano

:cool::lapka:

2r2oj61.jpg

s5ac1s.jpg

2qbg28j.jpg

Nóweczka, jeszcze pachnie tak brzydko  :fsg:

nl1rph.jpg

Edytowane przez MEVEK