Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

lol

Opublikowano

Hahh jakie buldupersy zielone, a tyle na reputacje pracowałem :<

Opublikowano

G1cC9Gz.jpg

Tyle dobroci na jednym zdjeciu.

Opublikowano

Zelda!!!

Ale te Pokemony nie wyglądają oryginalnie.

Opublikowano

Pokemony to pirat. Zelde tez bym w razie czego sprawdzil jesli od tego samego sprzedawcy.

Opublikowano

Konkurencja powyżej mocna, ale dorzuce coś w klimatach 20ty PlayStation Anniversary Limited Edition

21e5e6p.jpg

A NA DRUGIE

ZuozIGn.jpg

Opublikowano

img64551517.jpg

chyba takie

Opublikowano

Konkurencja powyżej mocna, ale dorzuce coś w klimatach 20ty PlayStation Anniversary Limited Edition21e5e6p.jpg

Wyglada wysmienicie, powiedz mi gdzie to kupiles ? Moze bedzie tez z xboxa to chetnie kupie na prawe ucho

Opublikowano

Co ja właśnie zobaczyłem. ;_;

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ten kolczyk xd.

dawno nie wrzucałem żadnych zakupów, bo jakoś zapominałem ale tym razem:

P5fWtMX.jpg

gierka z dzieciństwa, pamiętam że giercowałem w to ostro, ale coś mam przeczucie że chyba dzisiaj nie będzie mi się za specjalnie podobać bo sportówki to raczej nie mój konik :potter:. była okazja to aż żal żeby nie wziąść :potter:

no i główny gość programu czyli moje pierwsze stacjonarne nintendo z (podobno) bardzo prawilną gierką, ale będzie zaraz grane :banderas: :

e1Lcvjt.jpg

Opublikowano

Pokemony to pirat. Zelde tez bym w razie czego sprawdzil jesli od tego samego sprzedawcy.

Że się tak z ciekawości zapytam: z czego wnioskujesz? Może się czegoś nauczę.

Opublikowano

Zaplacilem za obie 80 zl. Jestescie pewni, ze pirat?

Opublikowano

Że się tak z ciekawości zapytam: z czego wnioskujesz? Może się czegoś nauczę.

Pudełka z USA są czarne i chudsze. Europejskie są biało-przezroczyste. Na tych pokemonach nadrukowana jest amerykańska klasyfikacja wiekowa ESRB, zamiast PEGI, którą widać na okładce po lewej.

Opublikowano

To jest nadzieja, ze Zelda oryginalna. A w tych piratach save normalnie dziala?

Opublikowano

no i główny gość programu czyli moje pierwsze stacjonarne nintendo z (podobno) bardzo prawilną gierką, ale będzie zaraz grane :banderas: :

e1Lcvjt.jpg

:good: Polecam kupić kabelek S-Video (polecam prywaciarza z UK: http://consolegoods.co.uk/), konkretnie N64 S-Video & AV cable - PAL version) - oczywiście jeżeli masz CRT z takim wejściem. Niestety żeby mieć RGB w PALkach trzeba się namodzić (patrz http://etim.net.au/n64rgb/). Niestety obraz po RCA to szajs (a na LCD to już w ogóle  :[). 

Sam planuje zakup SM64, ale jak się naczytałem o poziomie konwersji NTSC -> PAL to mi się odechciało szukać wersji EU.. A bawienie się w kolejne N64 i modowanie pod RGB to  :dunno:

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

To jest nadzieja, ze Zelda oryginalna. A w tych piratach save normalnie dziala?

Miałem kiedyś Castlevanię OOE - save działał, ale po jakimś czasie gra w ogóle się nie włączała, a w Chrono Triggerze skasował się zapis przed ostatnim bossem :lapka:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zelda wygląda na oryginalną. W środku na odwrocie okładki jakieś informacje o Club Nintendo i takie tam podobne. W Poksach tego nie ma.

Opublikowano

Instrukcja do Zeldy jest kolorowa? Dobrze by było, gdybyś zrobił dobre zdjecie carta z przodu i z tyłu.

Opublikowano

Tak jest kolorowa. Okładka gry jest po francusku. Możliwe, że dlatego niska cena. Pewnie koleś nawet nie wiedział, że Poksy są piratami (bo skąd niby???). Sam nawet nie wiedziałem i nie pomyślałem o tym.

Opublikowano

Piratow jest masa, jedni wciskaja z premedytacja, inni sie zwyczajnie nie znaja. 

Opublikowano

Jako, że swoją konsolkę już mam a dziewczyna gra na niej prawie więcej niż ja zapadła decyzja i dostała swoją. Wybrałem bundle z xeno bo muszę wreszcie ograć tą gierkę. Do tego fajny cover plate jest ( mam nadzieje ze nie rysuje sie tak jak oryginalny). Pokemon alpha zeby mozna bylo sie wymieniac na poki z ruby i teraz tylko jeszcze pozostaje nam kupic jakies tytuly do grania we dwojke, jakies sugestie? No i w planie w najblizszym czasie bylo jeszcze Wii U ale na razie będzie 2gi 3ds. Swoją drogą mniejsza wersją dla mnie o wiele lepsza niż Xl'ka ale to chyba kwestia przyzwyczajenia, rąk itp.

1.jpg