Opublikowano 12 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Leżało biedactwo w lombardzie za dyszku piękny kawalerze to uratowałem.
Opublikowano 12 maja 20168 l ahahah kruk wykupil wszystko na steamie to teraz pudełka zbiera a kiedy ostatni raz w coś grałeś? granie w gry? A po co to komu?
Opublikowano 12 maja 20168 l O kurcze, to już Doom jest?? A ja jeszcze Nathana nie skończyłem... co za miesiąc
Opublikowano 13 maja 20168 l >Graj z żoną>Strać ostatnie życie w połowie levelu>Żona sama kończy level kiedy Ty jej kibicujesz
Opublikowano 13 maja 20168 l >Graj z żoną >Strać ostatnie życie w połowie levelu >Żona sama kończy level kiedy Ty jej kibicujesz A może i laskę ma jej zrobić? Jest mężczyzną do cholery! Powinien pokazać kto tu rządzi! gry to poważna sprawa! Edytowane 13 maja 20168 l przez ornit
Opublikowano 13 maja 20168 l Szpetnie wyglądają te niebieskie pudełka w kontraście z taką fajną okładką.
Opublikowano 13 maja 20168 l Zamawiałem w konsoleigry.pl dostałem też w bonusie brelok oraz karty z BB. Niby popierdółka ale bardzo miło mi się zrobiło z tego powodu
Opublikowano 13 maja 20168 l Dawno nic nie wklejałem, Uncharted nie kupiłem, ale ta też cholernie cieszy.
Opublikowano 13 maja 20168 l Wyszedł w małym nakładzie i trzeba było wyklikać zakup. Szkoda, że nie udało mi się dostać sztuki na Vitę
Opublikowano 13 maja 20168 l Okładeczka po jedynej słusznej stronie już. zdecydowanie lepiej to wygląda w zielonej wersji, gdzie nie ma wstydu w pokazywaniu platformy PIEKIELNA WALKA BOJUJ JAKO O ZIVOT
Opublikowano 13 maja 20168 l W niebieskiej wersji wyglada jak pirat ze stadionu dziesieciolecia a w drugiej jak rzygi na trawie.
Opublikowano 13 maja 20168 l Na OLX czasami naprawdę można wyrwać nowości w dobrej cenie. Ostatnio tydzień po premierze Dark Souls 3 za 200zł, tym razem Uncharted 4 za 200zł 3 dni po premierze i jeszcze mi to gość z tej samej miejscowości prosto do domu przywiózł
Opublikowano 13 maja 20168 l Te odwracane okładki z Dooma i U4 niby ładne, ale strasznie kojarzą mi się z lipnymi pirackimi wydaniami do nabycia na targu 10 lat temu.
Opublikowano 13 maja 20168 l Na OLX czasami naprawdę można wyrwać nowości w dobrej cenie. Ostatnio tydzień po premierze Dark Souls 3 za 200zł, tym razem Uncharted 4 za 200zł 3 dni po premierze i jeszcze mi to gość z tej samej miejscowości prosto do domu przywiózł Kyo U4 4dni przed premiera za 150pln kupił na Olx[emoji5]
Opublikowano 13 maja 20168 l A ja dziś przygarnę sobie do domku HR i pierwszy raz sprofanuje własne WiiU CoD'em No i czekam na paczkę z Techlandu, a w niej mesjasz wydawniczy firmy - Homefront. Wierzcie mi, bardzo liczą na ten tytuł Edytowane 13 maja 20168 l przez Graczdari