Opublikowano 30 sierpnia 201410 l Ja skromnie ale se wkleje a co Jedna z moich ukochanych gier za 3 funty to za 50p,. Może ktoś chce to oddam za piwo + koszt wysyłki
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l U mnie podobnie jak u kolegi wyżej. Podczas wakacji skończyłem czytać Metro 2033 więc zamówiłem Metro: Redux a dodatkowo dostałem książkę . http://images67.fotosik.pl/132/8ef3ab27762ecf13med.jpg Gdzie, to taka rospusta, ze dodatkowo daja ksiazke?
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Ostatnio przeglądałem ofertę Gram.pl i zastanawiam się jak taki sklep utrzymuje się na rynku od tylu lat. Forza Horizon 2 wszędzie max 219 zł, a tam ponad 230 zł. DriveClub chyba z 280 zł XD
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Jeśli przez zamieszanie na Ukrainie złoty poleci jeszcze w dół na kilka miesięcy to niestety trzeba brać pod uwagę wzrost cen sprzętu i gier.
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Resident Evil 6 (PC) PL DIGITAL: 1 szt. Status: Pobierz już dzisiaj!Doom 3 (PC) DIGITAL: 1 szt. Status: Pobierz już dzisiaj!Castle of Illusion (PC) DIGITAL: 1 szt. Status: Pobierz już dzisiaj!Trzydzieści osiem złotych za te trzy gierki. Zaraz się pobiorą i można jakoś dotrwać tę niedzielę do końca.
Opublikowano 2 września 201410 l Fałszywy prorok. Nintendofagi nigdy nie zapominają. Masz minusa dziadzie Edytowane 2 września 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 2 września 201410 l Dobra decyzja, już wczoraj widziałem nowe achievementy z One w aktywności.
Opublikowano 2 września 201410 l A byłeś taki dobry w team #tylkoNintendo.. taka zdrada, to niewybaczalne. Ale łap plusa, bo zakup zacny
Opublikowano 3 września 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #tylkoNiebiescy #tylkoSony #Vitahasnogames
Opublikowano 3 września 201410 l Fascynujące są te japońskie okładki. Taki japoński odpowiednik okładek z żołnierzem stojącego na wprost z bronią. Edytowane 3 września 201410 l przez ragus
Opublikowano 3 września 201410 l tak z ciekawości zapytam znasz japoński, czy wszystkie te i poprzednie gry mają angielskie napisy?
Opublikowano 3 września 201410 l Mają angielskie napisy, śmiało sprowadzajcie! BTW. Odgrzewane kotlety. Chaos;Head dobre, świetnie pokazuje świat piwniczanina, któremu się miesza rzeczywistość z fantazją.
Opublikowano 4 września 201410 l Tak, chyba, że grasz w grę dla dzieci, wtedy masz furiganę (czyli hiraganę nad kanji).
Opublikowano 4 września 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich 2 miesiecy. Najpierw tzn. początkiem lipca dorwałem Xenoblade Chronicles. Zakup na ebayu, bo nigdzie indziej wtedy nie było (teraz już jest nawet na allegro...). Nówka sztuka nieśmigana. Póżniej zamówiłem Atelier bundle vol.1 na Play-Asii. Kto śledzi/-ł promocje ten wie o co biega. Pech chciał, że jakiś czas temu padła mi moja ponad 7letnia PS3ka (facik, model z 60gb dyskiem). [*] Po przemyśleniu całej sytuacji stwierdziłem, że nie będę dawał konsoli do naprawy (bo ile to później podziała pewności nie ma), tylko kupię jakąś używaną Super Slimkę. Konsola póki co sprawuje się świetnie (odpukać) i mam nadzieję, że wystarczy mi do nadrobienia pozostałych zaległości (jeszcze jest tego trochę). Zakup niespodziewany, wyskoczył jak filip z konopii, ale nie ma tego złego - przynajmniej konsola nie działa jak suszarka. Ostatnie dwa zakupy to akcesoria do WiiU. Bateryjka z Ultimy i padzik prosto z Japonii (ebay). Dobre rzeczy! Edytowane 4 września 201410 l przez ireniqs
Opublikowano 5 września 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A oto moje zakupy z ostatnich 2 tygodni
Opublikowano 5 września 201410 l Ech, szkoda, że w tym bundlu dali tylko kody na gry zamiast pudełkowych wydań...
Opublikowano 5 września 201410 l Z fifa byloby ciezko bo jeszcze nie wyszla, ale na Forze to juz mogli sie pokusic, zrobilem sobie z tego stojaca pocztowke, z tylu sie odrywa tekturke i mozna o nia oprzec calosc xD "Prawie jak pudelko"