Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ja skromnie ale se wkleje a co :D 

Jedna z moich ukochanych gier za 3 funty

20140830_174801.jpg

to za 50p,. Może ktoś chce to oddam  za piwo + koszt wysyłki :)

20140830_174838.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ostatnio przeglądałem ofertę Gram.pl i zastanawiam się jak taki sklep utrzymuje się na rynku od tylu lat. Forza Horizon 2 wszędzie max 219 zł, a tam ponad 230 zł. DriveClub chyba z 280 zł XD

Opublikowano

Jeśli przez zamieszanie na Ukrainie złoty poleci jeszcze w dół na kilka miesięcy to niestety trzeba brać pod uwagę wzrost cen sprzętu i gier.

Opublikowano

W okresie wakacji PLN zawsze słabnie.

Opublikowano

Resident Evil 6 (PC) PL DIGITAL: 1 szt. Status: Pobierz już dzisiaj!
Doom 3 (PC) DIGITAL: 1 szt. Status: Pobierz już dzisiaj!
Castle of Illusion (PC) DIGITAL: 1 szt. Status: Pobierz już dzisiaj!
Trzydzieści osiem złotych za te trzy gierki. Zaraz się pobiorą i można jakoś dotrwać tę niedzielę do końca.

Opublikowano

W glebi duszy zawsze bylem XBOTEM

Dodawac: Dave Czezky

e9d93l.jpg

Opublikowano

Czezky zawsze Ciebie szanowalem.

Opublikowano

Fałszywy prorok. Nintendofagi nigdy nie zapominają. Masz minusa dziadzie :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dave jakie gry masz/planujesz kupic?

Opublikowano

A byłeś taki dobry w team #tylkoNintendo.. taka zdrada, to niewybaczalne. Ale łap plusa, bo zakup zacny

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

14942021869_25ec37993f_b.jpg

14942066250_5419818dd1_b.jpg

#tylkoNiebiescy #tylkoSony #Vitahasnogames

Opublikowano

Fascynujące są te japońskie okładki. Taki japoński odpowiednik okładek z żołnierzem stojącego na wprost z bronią.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

tak z ciekawości zapytam znasz japoński, czy wszystkie te i poprzednie gry mają angielskie napisy?

Opublikowano

Mają angielskie napisy, śmiało sprowadzajcie!

BTW. Odgrzewane kotlety. Chaos;Head dobre, świetnie pokazuje świat piwniczanina, któremu się miesza rzeczywistość z fantazją.

Opublikowano

Tak, chyba, że grasz w grę dla dzieci, wtedy masz furiganę (czyli hiraganę nad kanji).

Opublikowano

TTMTm3k.jpg

Zakupy z ostatnich 2 miesiecy.

Najpierw tzn. początkiem lipca dorwałem Xenoblade Chronicles. Zakup na ebayu, bo nigdzie indziej wtedy nie było (teraz już jest nawet na allegro...). Nówka sztuka nieśmigana.

Póżniej zamówiłem Atelier bundle vol.1 na Play-Asii. Kto śledzi/-ł promocje ten wie o co biega.

Pech chciał, że jakiś czas temu padła mi moja ponad 7letnia PS3ka (facik, model z 60gb dyskiem). [*] Po przemyśleniu całej sytuacji stwierdziłem, że nie będę dawał konsoli do naprawy (bo ile to później podziała pewności nie ma), tylko kupię jakąś używaną Super Slimkę. Konsola póki co sprawuje się świetnie (odpukać) i mam nadzieję, że wystarczy mi do nadrobienia pozostałych zaległości (jeszcze jest tego trochę). Zakup niespodziewany, wyskoczył jak filip z konopii, ale nie ma tego złego - przynajmniej konsola nie działa jak suszarka. :P

Ostatnie dwa zakupy to akcesoria do WiiU. Bateryjka z Ultimy i padzik prosto z Japonii (ebay). Dobre rzeczy! :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

A oto moje zakupy z ostatnich 2 tygodni :)

EyJwcpK.jpg

Opublikowano

Ech, szkoda, że w tym bundlu dali tylko kody na gry zamiast pudełkowych wydań...

Opublikowano

Z fifa byloby ciezko bo jeszcze nie wyszla, ale na Forze to juz mogli sie pokusic, zrobilem sobie z tego stojaca pocztowke, z tylu sie odrywa tekturke i mozna o nia oprzec calosc xD

"Prawie jak pudelko"