Opublikowano 13 lutego 20178 l Gier na XO nie ma, to trzeba się jakoś ratować. Byle do premiery Zeldy.
Opublikowano 13 lutego 20178 l Dobry cod. Wczoraj skończyłem singla infinity warfare i naprawdę fajny. Teraz został mi remasterek ale to już znam i wirm że super.
Opublikowano 13 lutego 20178 l I wszystko byloby fajnie, tylko po co wymagac tego polaczenia do inernetu?
Opublikowano 13 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie prosiak wjechał na pełnej (pipi)ie i tak się rozwalił przed TV, że aż musiałem ekran odsunąć do tyłu bo to bydle potrzebuje sporo miejsca Xbox One musiał siętrochę odsunąć bo bije agresywnością od tego sprzętu! Czuć moc i jakość, pad nie trzeszczy i wygląda super okej wsio konsola i system Czyli tak wygląda niebieskie królestwo? Póki co w pudełku tylko driveclub, jutro powinien dolecieć ratchet i blodborne GOTY Edytowane 13 lutego 20178 l przez Rayos
Opublikowano 14 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dopiero co była 'Dżakuzi 0' a dzisiaj szykuje się kolejny powrót do Japonii: Nóweczka, dziękuję kolegowi z forumka za kulturalną transakcję oraz dołączony bonus
Opublikowano 14 lutego 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W tym miesiacu chyba jedne z fajniejszych zakupow Wyprzedaze z konca roku w pelnej krasie, dzisiaj przyszly paczki z p-a na szczescie bez vatu Oczywiscie najwiekszy rodzynek to Gundam Generations, udalo sie tez wymienic jedna powtorke z limitedruna na Stealtha, ktorego nie mialem i dwie gierki od Dona na nintendo.
Opublikowano 14 lutego 20178 l no ja mega bylem pozytywnie zaskoczony pudeleczkiem na vite jak dostalem shovela, swietne sa
Opublikowano 14 lutego 20178 l Soldner x2 tez ma, choc w obu przypadkach to limitowany naklad wiec dla wybrancow dorzucaja :p
Opublikowano 14 lutego 20178 l الله أكبر/10 robson tak? to do mnie tez taka wersja leci ale lepsze to niz wielki PL znaczek
Opublikowano 14 lutego 20178 l Oczywiscie najwiekszy rodzynek to Gundam GenerationsWydaje mi się, czy pudełko jest jakieś inne? Nic nie wiedziałem o żadnej edycji specjalnej. Edytowane 14 lutego 20178 l przez Suavek
Opublikowano 14 lutego 20178 l Oczywiscie najwiekszy rodzynek to Gundam GenerationsWydaje mi się, czy pudełko jest jakieś inne? Nic nie wiedziałem o żadnej edycji specjalnej. Kupiłem normalnie z p-a, w środku są 2 pudełka i na zbiorczym też jest napisane, że na 2 cartach
Opublikowano 14 lutego 20178 l الله أكبر/10 robson tak? to do mnie tez taka wersja leci ale lepsze to niz wielki PL znaczek Jest ang wiec git ^^ Edytowane 14 lutego 20178 l przez XM.