Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Celuję tylko w PSX - jak bede miał więcej, duzo wiecej, to wrzuce foto do odpowiedniego tematu z kolekcjami ;) 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

U mnie na spokojnie :) Ot, taki skutek pomysłu pt: "A może by tak zacząć kolekcjonować gry Psygnosis?" :) Już kilka mam, ta jest kolejna. 

17358833_1365983410133263_58175979696603

Bardzo dobrze. Też od jakiegoś czasu intensywnie myślę nad zbieraniem gier Psygnosis. Problem z nimi jest tylko taki, że wydawali dużo gier, ale także dużo na komputery - głównie Amisię.

Co do kolekcji PS1. Jak zbierzesz tylko na tę 1 platformę, to i tak zbiór będzie imponujący.

Opublikowano

Popierdółka, ale miałem problem żeby kupić 3 marca. Pojawiło się w KiG, to od razu zakupiłem i dziś przyszło.

fklA3na.jpg

Opublikowano

c67a18f989c5dfa841201efd296e1c24.jpg

Niestety bedzie mało czasu na weekend na granie ale juz sie jaram

Odpaliłem i wyszedłem z jaskini. A wiec tak wyglada zycie

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

t7KFkGC.jpg

Mam tylko nadzieje, ze jest ang language bo ostatnio co nie kupie na allegro to przychodzi mi pudlo w innym jezyku.

Edytowane przez XM.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

gEkqtMT.jpg

Kupiłem z sentymentu, przyjdą święta albo jakaś inna większa impreza, znów z braćmi zasiądziemy przy pierwszym Pleju i będziemy znowu drzeć się jak małe dzieciaki :)

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Moja pierwsza styczność z serią. Ale będzie kopanie po twarzach :obama:

tumblr_omz2mwW4Xb1vrcbv0o1_1280.jpg

tumblr_nuq08aCT1k1rlsez7o2_500.gif

Podziękowania dla @izon za szybką wysyłkę i forumkową cene  :master:

Opublikowano

t7KFkGC.jpg

Mam tylko nadzieje, ze jest ang language bo ostatnio co nie kupie na allegro to przychodzi mi pudlo w innym jezyku.

jak dla mnie najlepszy dead rising :lapka:

Opublikowano

XM, możesz mi coś wytłumaczyć? Pisałeś, że DR3 to ścierwo a teraz kupujesz. Co się zmieniło? :dafuq: 

Opublikowano

XM, możesz mi coś wytłumaczyć? Pisałeś, że DR3 to ścierwo a teraz kupujesz. Co się zmieniło? :dafuq:

Jestem uzalezniony od tej serii.

A poza tym ostatnio mocno grywam w remaster DR1 i naczytalem sie, ze jednak full to naprawde spoko gra i juz nie chrupie jak tragiczne demo wiec no coz - za 5 dych spróbuje :) 

Choc nie w powiem - jak dla mnie mocno psuje odbior gry zbyt blisko usytuowana kamera i tak naprawdę przeniesienie rozgrywki na ulice miasta gdzie otwartych budynków jest tyle co kot napłakał.

No i jednak ta seria od "trójki" to juz musou, a nie survival horror beat em up (ło kórva, nazwa wzieta z wikipedii xD )

Opublikowano

Jakoś zawsze ta konsola mi zalatywala jakaś kopią i podróbka czegoś.

Opublikowano

(pipi) miałem taki sam pokrowiec, w środku jest siatka na gry i gumowa, przezroczysta kieszeń na konsolę :banderas:

Opublikowano

Skąd ten pokrowiec?

Ziomeczek sprzedawał z Nintendo Poland, znalazłem na olx i zagadałem to mialem po starej cenie :cebula:

(pipi) miałem taki sam pokrowiec, w środku jest siatka na gry i gumowa, przezroczysta kieszeń na konsolę :banderas:

Jeszcze jak, zgadza się!

Opublikowano
KlLLPR3.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

O je,bany. Skąd?

I pokaż instrukcję.

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Powrót do domu przywitał mnie takim prezentem na 25 urodziny. Odkupiony od Blantmana a gazetka z lotniska w Berlinie :3 9efb292e8aa45177a82e55433bf215df.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Kupione w gamestopie w Seattle od ręki za 43$.

https://imgur.com/gallery/r5vDK

Opublikowano

zazdroszczę 

Opublikowano

Zazdro w hui, ogromne zazdro.

Nie dałbyś radę wysłać takie jedno do polszy? :D

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Moge zajrzec jutro czy nie maja jeszcze na stanie. Wracam do Europy w piatek i bede mial osobe ktora bedzie jechala do Warszawy w niedziele (czyli za 8 dni). Z warszawy moze wyslac paczke kurierem czy cos. Jesli powaznie chcesz, to wyslij pw i ustalimy szczegoly.