Opublikowano 16 marca 20178 l Celuję tylko w PSX - jak bede miał więcej, duzo wiecej, to wrzuce foto do odpowiedniego tematu z kolekcjami ;)
Opublikowano 16 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziś albo jutro dobijam platyne w Horizon, a tu kolejny sztos już czeka :D
Opublikowano 17 marca 20178 l U mnie na spokojnie :) Ot, taki skutek pomysłu pt: "A może by tak zacząć kolekcjonować gry Psygnosis?" :) Już kilka mam, ta jest kolejna. Bardzo dobrze. Też od jakiegoś czasu intensywnie myślę nad zbieraniem gier Psygnosis. Problem z nimi jest tylko taki, że wydawali dużo gier, ale także dużo na komputery - głównie Amisię. Co do kolekcji PS1. Jak zbierzesz tylko na tę 1 platformę, to i tak zbiór będzie imponujący.
Opublikowano 17 marca 20178 l Popierdółka, ale miałem problem żeby kupić 3 marca. Pojawiło się w KiG, to od razu zakupiłem i dziś przyszło.
Opublikowano 17 marca 20178 l Niestety bedzie mało czasu na weekend na granie ale juz sie jaram Odpaliłem i wyszedłem z jaskini. A wiec tak wyglada zycie Edytowane 17 marca 20178 l przez kacprzak1991
Opublikowano 17 marca 20178 l Mam tylko nadzieje, ze jest ang language bo ostatnio co nie kupie na allegro to przychodzi mi pudlo w innym jezyku. Edytowane 17 marca 20178 l przez XM.
Opublikowano 17 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kupiłem z sentymentu, przyjdą święta albo jakaś inna większa impreza, znów z braćmi zasiądziemy przy pierwszym Pleju i będziemy znowu drzeć się jak małe dzieciaki :) Edytowane 17 marca 20178 l przez Kornolio
Opublikowano 17 marca 20178 l Moja pierwsza styczność z serią. Ale będzie kopanie po twarzach Podziękowania dla @izon za szybką wysyłkę i forumkową cene
Opublikowano 17 marca 20178 l W słuchaj się w muzykę z intra W ogóle, intro w takiej grze? SEGA - szanuję.
Opublikowano 17 marca 20178 l Mam tylko nadzieje, ze jest ang language bo ostatnio co nie kupie na allegro to przychodzi mi pudlo w innym jezyku. jak dla mnie najlepszy dead rising
Opublikowano 17 marca 20178 l XM, możesz mi coś wytłumaczyć? Pisałeś, że DR3 to ścierwo a teraz kupujesz. Co się zmieniło?
Opublikowano 17 marca 20178 l XM, możesz mi coś wytłumaczyć? Pisałeś, że DR3 to ścierwo a teraz kupujesz. Co się zmieniło? Jestem uzalezniony od tej serii. A poza tym ostatnio mocno grywam w remaster DR1 i naczytalem sie, ze jednak full to naprawde spoko gra i juz nie chrupie jak tragiczne demo wiec no coz - za 5 dych spróbuje :) Choc nie w powiem - jak dla mnie mocno psuje odbior gry zbyt blisko usytuowana kamera i tak naprawdę przeniesienie rozgrywki na ulice miasta gdzie otwartych budynków jest tyle co kot napłakał. No i jednak ta seria od "trójki" to juz musou, a nie survival horror beat em up (ło kórva, nazwa wzieta z wikipedii xD )
Opublikowano 17 marca 20178 l (pipi) miałem taki sam pokrowiec, w środku jest siatka na gry i gumowa, przezroczysta kieszeń na konsolę
Opublikowano 17 marca 20178 l Skąd ten pokrowiec? Ziomeczek sprzedawał z Nintendo Poland, znalazłem na olx i zagadałem to mialem po starej cenie (pipi) miałem taki sam pokrowiec, w środku jest siatka na gry i gumowa, przezroczysta kieszeń na konsolę Jeszcze jak, zgadza się!
Opublikowano 17 marca 20178 l O je,bany. Skąd? I pokaż instrukcję. Edytowane 17 marca 20178 l przez ragus
Opublikowano 17 marca 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Powrót do domu przywitał mnie takim prezentem na 25 urodziny. Odkupiony od Blantmana a gazetka z lotniska w Berlinie :3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 18 marca 20178 l O je,bany. Skąd? I pokaż instrukcję. Strzelam, że z VGP, bo wysyłali już w poniedziałek.
Opublikowano 18 marca 20178 l Kupione w gamestopie w Seattle od ręki za 43$. https://imgur.com/gallery/r5vDK
Opublikowano 18 marca 20178 l Zazdro w hui, ogromne zazdro. Nie dałbyś radę wysłać takie jedno do polszy? :D Edytowane 18 marca 20178 l przez Rayos
Opublikowano 18 marca 20178 l Moge zajrzec jutro czy nie maja jeszcze na stanie. Wracam do Europy w piatek i bede mial osobe ktora bedzie jechala do Warszawy w niedziele (czyli za 8 dni). Z warszawy moze wyslac paczke kurierem czy cos. Jesli powaznie chcesz, to wyslij pw i ustalimy szczegoly.