Opublikowano 11 maja 20177 l Emtebe wyznacza nowe standardy zdjęciowe tego tematu, nie wiem czy dać plusa za artyzm czy za grę
Opublikowano 11 maja 20177 l Emtebe wyznacza nowe standardy zdjęciowe tego tematu, nie wiem czy dać plusa za artyzm czy za grę Chyba za autyzm minusa. Edytowane 11 maja 20177 l przez XM.
Opublikowano 12 maja 20177 l witam państwa jestem koneserem martwych konsol Edytowane 12 maja 20177 l przez _Be_
Opublikowano 12 maja 20177 l same sztosy oprocz xenoblade'a. Tam sie nie gra tylko rusza suwakiem w lewo i prawo. Zdebialem jak zagralem.
Opublikowano 12 maja 20177 l same sztosy oprocz xenoblade'a. Tam sie nie gra tylko rusza suwakiem w lewo i prawo. Zdebialem jak zagralem. ???
Opublikowano 12 maja 20177 l Dobra, wiem. Pewnie chodzi o to ze ma się wy(pipi)ane na myślenie nad taktyka i tylko lata od lewej do prawej po hudzie od skilli, puszcza się go i czeka aż się odnowi? Edytowane 12 maja 20177 l przez XM.
Opublikowano 13 maja 20177 l THU jedno z większych rozczarowań ery PS2 :( To już nie był ten fun co z poprzednich czterech części.
Opublikowano 13 maja 20177 l Sam jesteś większe rozczarowanie. THUG był zaj.ebisty,2 ssała ale jedynka była super. Ogrywałem wersje na GBA i PS2 i przy obu bawiłem się przednio. Było parę kwasów jak np nie potrzebnie wrzucona jazda autem ale jako całość to był świetny Hawk.
Opublikowano 13 maja 20177 l Samjesteś większe rozczarowanie. Ciężko mi zaprzeczyć... Dla mnie THUG jest zbyt rozproszony, zbyt dużo irytujących misji itd