ping 9 006 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 W sumie nie ma co pisać za wiele - wpinasz i grasz :). Nawet jest narzędzie, które z automatu robi menu z listą. Trzeba tylko pamiętać, że backupy (oczywiście swoich oryginalnych nośników) należy zgrać do formatu .cdi. Oczywiście sprzęt total region free. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Jest jak kolega napisał - GDEMU, jednakże ostatnia partia coś się z(pipi)ała w produkcji i póki co nie można robić nowych zamówień.Ewentualnie trochę lepszy i łatwiejszy w obsłudze, ale o wiele droższy USB-GDROMhttp://3do-renovation.ru/USB-GDROM_Controller.htm W sumie nie ma co pisać za wiele - wpinasz i grasz :). Nawet jest narzędzie, które z automatu robi menu z listą. Trzeba tylko pamiętać, że backupy (oczywiście swoich oryginalnych nośników) należy zgrać do formatu .cdi. Oczywiście sprzęt total region free. Pingu a .gdi nie obsługuje? Bo z tego co widzę to to są najbardziej kompletne backupy ( tak kolega mówił ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Kolega miał rację i .gdi obsługuje, ale GDEMU do Dreamcasta, ja tu o Saturnowym rozwiązaniu rozprawiam :). GDemu kupuję jak tylko pojawi się opcja (w przyszłym tygodniu będzie można kupić wedle info od producenta), bo z jakości Phoebe do Saturna jestem zadowolony. Widać, że duży koszt to nie tylko marża dla producenta, ale też świetna jakość produktu. Edytowane 3 Lipca 2017 przez ping 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Kolega miał rację i .gdi obsługuje, ale GDEMU do Dreamcasta, ja tu o Saturnowym rozwiązaniu rozprawiam :). GDemu kupuję jak tylko pojawi się opcja (w przyszłym tygodniu będzie można kupić wedle info od producenta), bo z jakości Phoebe do Saturna jestem zadowolony. Widać, że duży koszt to nie tylko marża dla producenta, ale też świetna jakość produktu. Sam mam zamiar kupić - wygoda i koniec problemu z laserem w DC ( trafiłem na ten gorszy model z Samsungiem ) Poszło priv bo mam małą sprawę Edytowane 3 Lipca 2017 przez blakuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 3 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Czerwiec 2017Kirby do grania z partnerką, tak samo drugi DS4, żeby można było przejść Mother Russia Bleeds. Nie wiem do czego mi będzie później potrzebny 2x Kirby z Wii trafił się w zestawie za 120zł Za słodko?Nie tak słodko jak myślisz 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 3 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Zobaczymy czy naprawde takie słabe 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 O, to już wyszło? Trzeba będzie kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ciekawe czy trójka też wyjdzie na karcie zanim zamkną fabryki? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ciekawe czy trójka też wyjdzie na karcie zanim zamkną fabryki? Trójka to eks na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Fotka z cyklu - gra na którą nie mam czasu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ja nie wiem skad masz czas z Bansajem na Final Fantasy i jeszcze to... Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Musisz zaopatrzyc sie w Tatomat, jak wiekszosc z nas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 zawsze myslalem ze tatomat daje nam hajsy na gierki, a nie czas na granie w nie gdzie mozna takiego dostaC? Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Wymienione za bioshocka. Oczywiście zapytałem czy pudełku bf były kody to koleś napisał ze nic tam nie widział i mam gola giere bo jak ten lamus stwierdziłem ze wszystko musi byc na płycie ale gra i tak głownie pod brata bo ja multi raczej nie tykam. Codzika sie przejdzie i pewnie pójdzie w świat ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 zawsze myslalem ze tatomat daje nam hajsy na gierki, a nie czas na granie w nie gdzie mozna takiego dostaC?Jak stary daje na gierki, to nie musisz pracować. Teraz rozumiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Zaszedłem do Tesco po serek śmietankowy Łaciaty z chrzanem, patrzę na półkę, a tam karciochy moje ukochane wreszcie z polskiej dystrybucjiMiałem już nie dokarmiać demona, ale były na wyciągnięcie ręki i byłem za słaby Kolejny raz pójdę z wagą Edytowane 4 Lipca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 zawsze myslalem ze tatomat daje nam hajsy na gierki, a nie czas na granie w nie gdzie mozna takiego dostaC?Jak stary daje na gierki, to nie musisz pracować. Teraz rozumiesz? aaaaaaaa rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Sorry Crash, musisz poczekać. Prawdziwi mężczyźni kolonizują kosmos ;) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 272 Opublikowano 4 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 BF1 kupiłem już dawno temu, nawet dorobiłem się Premium, ale jakoś zapomniałem się "pochwalić" 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Troche hardkorów i minimalna dawka raka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 ale że które to rak, a które hardkor? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Od prawej do lewej :D Edytowane 5 Lipca 2017 przez KOŁD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Normalne gierki. Teraz trzeba sie tlumaczyc forumkowym ekspertom, koneserom gatunku "gierek", ze raczka czasem sie lubi przytulic. No i co? Jak chce to mogie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sprite 1 783 Opublikowano 5 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale łojenia Panie Spencer 39 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi