easye 3 332 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Komputer oczywiście zapiąłem pod telewizor (za monitorem nadal się rozglądam). pierwsza zainstalowała się FORZA (~50gb targnięte w kwadrans). No to jedziemy - gra z defaultu wszystkie suwaki przestawiła mi na ultra i zaproponowała locka na 60fps. Nie zmieniałem tej ostatniej opcji, bo telewizor i tak ma częstotliwość odświeżania 60hz. Podbiłem rozdziałkę do 4K i usiadłem do gry. Loadingi na klocku nie mają startu do tego co się dzieje na PC - demon prędkości. Ale pomijając już czasy ładowania, których na komputerku wręcz nie ma, grafa mnie poskładała. Ta wyrazistość, te detale, draw distance, tekstury, absolutnie ZERO jakichkolwiek ząbków znanych z konsoli. Licznik FPS przy większych zadymach dryfował między 57-60 FPS. Trochę mnie to zmartwiło, bo pewnie bardziej wymagające gry już nie pójdą przy takich parametrach.Takie spadki to bardziej wynikaja z doczytywania, niz za slabego sprzetu. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Nie wiem co gorsze, to guwno w kiblu czy morda okensa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Komputer oczywiście zapiąłem pod telewizor (za monitorem nadal się rozglądam). pierwsza zainstalowała się FORZA (~50gb targnięte w kwadrans). No to jedziemy - gra z defaultu wszystkie suwaki przestawiła mi na ultra i zaproponowała locka na 60fps. Nie zmieniałem tej ostatniej opcji, bo telewizor i tak ma częstotliwość odświeżania 60hz. Podbiłem rozdziałkę do 4K i usiadłem do gry. Loadingi na klocku nie mają startu do tego co się dzieje na PC - demon prędkości. Ale pomijając już czasy ładowania, których na komputerku wręcz nie ma, grafa mnie poskładała. Ta wyrazistość, te detale, draw distance, tekstury, absolutnie ZERO jakichkolwiek ząbków znanych z konsoli. Licznik FPS przy większych zadymach dryfował między 57-60 FPS. Trochę mnie to zmartwiło, bo pewnie bardziej wymagające gry już nie pójdą przy takich parametrach.Takie spadki to bardziej wynikaja z doczytywania, niz za slabego sprzetu. Teoretycznie na SSD-ku powinno zapyierdzielać, ale może gra kiepsko zoptymalizowana, w końcu z konsoli przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Di 834 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Świeże zakupy na konsolę bez gier. Pora wziąć się poważnie za japoński :D. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zrób lepsze zdjęcie pierwszej okładki :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 W tym świetle mój telefon nie chce robić dobrych zdjęć :(. Przeszkadza jeszcze folia na pudełku, której póki co nie chcę zrywać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 ta okładka kolekcji seiken densetsu gdybym tylko ogarnial choc troche krzaczki to bralbym ale tak to eeh Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Z game.co.uk? Też dostałem w tym tygodniu? Jednak pudełko lekko pogniecione w transporcie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość mastafaker Opublikowano 24 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Sztos nad sztosy! 22 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Bylem blisko zakupu ale.. Jednak obok kolekcjonowania na PS4, większe przebicie mają komiksy bo tych jest multum. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Z game.co.uk? Też dostałem w tym tygodniu? Jednak pudełko lekko pogniecione w transporcie :/Tak. To samo mam, ta folia bąbelkowa to kpina. Po bokach było zgniecione :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mantis 1 102 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Moje ostatnie zakupy growe. TV nie bez przypadku w tle, bo też dopiero co zakupiłem Samsunga 65KS9500. Przypadkowo tylko TLOU w tle, ale to dlatego, że kocham tą grę. Edytowane 24 Czerwca 2017 przez Mantis 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zdjęcie na pawcia i do tego SMG w klasyku, szanujmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 102 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zdjęcie na pawcia i do tego SMG w klasyku, szanujmy się. Ale za to nówki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Licze, ze na lipiec wpadnie jeszcze P5 i Yakuza 0. Do tego czasu pobiegam Just Five. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Od słońca tak wyblakło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 filterek z instagrama Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Nie. Huwaei ma takie rozne. Normalne jest huyowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 przyszlo Ale zaraz, czemu to pudełko waży więcej niż zwykły box na switcha? płyta i instrukcja!! a pod spodem takie obrazeczki :) 1001 spikes na switcha? nicalis nas rozpieszcza... famitracki na mini cd! dat seal of quality ślicznie ilustrowana, bogata w treść instrukcja Nicalis? zawsze szanowałem. szkoda tylko, że brelok (jeden z trzech, losowy) w małym meszku był dodawany tylko jako bonus w gamestopie :( 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) Tak się jarać indykiem potrafi chyba tylko Fakt faktem wydanie fajne no ale nie jest to nic nadzwyczajnego dla starego wyjadacza. Edytowane 26 Czerwca 2017 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 oczywiscie, jaram sie bardziej samym wydaniem tego w pudelku w takim stylu na switcha niz sama gra, bo cave story i pozniej na stemie cave story+ juz dawno temu ograne najbardziej sie insturkcja jaram bo takie rzeczy sa strasnzie rzadko spotykane juz w dzisiejszych czasach Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Oczywiście że tak i tak powinno być a... nie jest. szkoda, chociaż do takiego Coda dostać instrukcję to chyba padlbym śmiechem. Ważne że takie perełki dostają. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 (edytowane) oczywiscie, jaram sie bardziej samym wydaniem tego w pudelku w takim stylu na switcha niz sama gra, bo cave story i pozniej na stemie cave story+ juz dawno temu ograne najbardziej sie insturkcja jaram bo takie rzeczy sa strasnzie rzadko spotykane juz w dzisiejszych czasach Ależ ten świat nisko upadł. Najpierw wyeliminowali wszelkie wkładki z filmów na DVD. Później zaczęli kombinować z grami, aż całkowicie zaniechali. Teraz instrukcję są w grach...niezależnych i różnego rodzaju niszowych wydaniach. Ciekawe co będzie następne? Kody w pudełkach zamiast płyt/kartridży? A nie, na rynku komputerowym to norma. Edytowane 26 Czerwca 2017 przez marcinwks Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Dawno nic nie wrzucałem, to dziś patriotyczny zakup. Jak mi się ta okładka podoba. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi