Gość Orzeszek Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 przebijam Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 lel, myślałem że na tym się siedzi w pozycji półleżącej. na tej piłce to w kilka dni bym garba dostał Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Super wygodnie wqurwe przy konsoli na sto pro Kermit wlasnie cos podobnego szukam. Skad i ile dales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Potrzebny jest oddzielny temat xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 spoko, jak dla mnie możecie na modlitewniku grać, nie zabraknie mi pacjentów jak coś 100zł za godzine biorę, wystawiam fakture vat Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Nie siedźcie na piłce, bo będzie jajo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Super wygodnie wqurwe przy konsoli na sto pro Kermit wlasnie cos podobnego szukam. Skad i ile dales? ikea, STRANDMON, 899zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Na tych fotelach plecy i tyłek nie boli, no może plecy na początku bo muszą przyzwyczaić się do sztywnego, ale one nie są takiego do końca wygodne. Bardziej zdrowotne niż wygodne, no ale może to tylko moje zdanie.. takie coś preferuje do konsoli dobra kończe offtop głównie o to mi chodziło. Nie tylko o wygodę, ale właśnie o aspekt zdrowotny. Akurat AK Racing spełnia obydwa te warunki Edit po kilku godzinach grania: Fotel daje radę, jest niesamowicie wygodny i faktycznie nie czuć zmęczenia pleców/ dupy. Doskonały zakup (jak zwykle) xD to jako apsekt zdrowotny moge ci powiedzieć jako fizjoterapeuta, że te fotele do niczego się nie nadają chyba, że: a) miałeś indywidualnie dopasowywane i odlewane siedzisko pod siebie. b) jesteś karłem c) to marketingowa bzdura, żaden fotel nie ma "właściwości leczniczych" największe przeciążenia na kręgosłupie są podczas siedzenia więc jeśli fotel nie ma oparcia takiego: dopasowanego pod twoja K U R W A T U R E K R Ę G O S Ł U P A to tylko pogłębi twoje problemy niż pomoże. Mam duże problemy z lędźwiowo-piersiowym w tym dwa złamania kompresyjne, najlepszym rozwiązaniem "zdrowotnym" i uniwersalnym jest duża piłka dopasowana do wzrostu. nie ważne jakie masz wady postawy czy jednostki chorobowe (poza skrajnościami ofc) głupie siedzenie i podskakiwanie delikatne, wymuszają prawidłowe ustawienie miednicy (w przypadku spłyconej czy pogłębiona lordoza) wzmacniasz mięśnie brzucha i kręgosłupa do tego wyrabiasz nawyk prawidłowej postawy. Sam na takiej siedzę i polecam takie rozwiązanie. jak ktoś waha sie nad "aspektami zdrowotnymi" to polecam piłke (ofc nie kazdy w pracy moze pozwolić sobie na piłkę) 60-70zł ja mam swoją juz 2gi rok i sie trzyma. jak bym miał zainwestować 1500zł w kręgosłup to bym kupił materac do spania (ale to też już temat rzeka) Dobrze prawisz, ale nie do konca. Ja wciąż mam za(pipi)iste problemy z dyskami a grając na takim o to moim narożniku czuje ulgę i komfort. Wszystko zawdzięczam tym poduszką pod lędźwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość mastafaker Opublikowano 9 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 To koncze temat tych tapczanow i taboretow bo uwaga wstawiam zdjecie... GRY :D 15 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) czym byłby nawet najlepszy taboret bez odpowiedniego uzbrojenia? Dzięki mastafaker za tak piękny pad pół darmo. Edytowane 10 Lipca 2017 przez Wieslaw 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Na zdrowie, kawalerze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Czemu nic o tym nie wiem?!!!!! Byl temat zalozony??? Ale jest sliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Czemu nic o tym nie wiem?!!!!! Byl temat zalozony??? Ale jest sliczny. był, przybyłem za pozno o pare minut doslownie :( a u mnie wpadł kolejny sztosik na vitę którego pewnie nigdy nie odpalę, kody na dlc były niezużyte więc szybciutko wklepałem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nastepnym razem wysle wszystkim PW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 797 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Trochę dobroci z CeXu :D 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Za Scarface należy się plusik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 797 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Gdyby tylko jakaś ci..pa nie nakleiła tej naklejki ze sklepu konsolowego na okładkę. No, ale przeżyję to, bo nie jestem pod tym względem szczególnie wybredny. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Majonez i jedziesz z oczyszczaniem okładki Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 797 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Zastanawiam się jak papier zareaguje na majonez. Toć zostaną tłuste plamy. Edytowane 11 Lipca 2017 przez Quake96 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Naklejka jest na okładce, nie na folii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Niech tego Scarface wrzucą na PSS, ale bym grał. Coś świetnego to było i trudnego przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 A mi się takie kwadratowe wydawało i uproszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 797 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Naklejka jest na okładce, nie na folii? No niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Scarface zaje.bisty. Świetny ost i w ogole dobra gierka, pamietam jak nie mogłem ostatniej misji zmęczyć w ciul trudna Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 425 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Cały dzień szukania i w końcu dorwałem jedyną sztukę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi