Rayos 3 170 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 same sztosy, tylko jeden sredniak, bardzo ladny zakup :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) w sumie oba darksidersy to średniaki Edytowane 8 Lipca 2017 przez Pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 W sumie 4 remastery, jedna gra mentalnie z PS2 i 1 w miarę aktualna gierka ;) Jednak gdyby w takiego remastera jak R&C bym zagrał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Siemaneczko. Z racji tego, że za chwilę stuknie mi 32 lata, a gram ciągle jak dzieciak, moje plecy i dupa zaczęły się buntować. Chciałem kupić jakiś zwykły z Ikeii, ale z racji tego, że na takie YOLO będę sobie mógł pozwolić tylko do 15.09.2018, kupiłem Nitro. Karta uroniła słoną łzę ale jest git. Wstępna ocena to: / plakat jest na oparty o ścianę bo spadł w nocy :p Edytowane 8 Lipca 2017 przez chris85 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Ale chyba nie do konsoli, tylko do pracy przy kompie? Ja mam DxRacera, ale używam go tylko do kompa, przy konsoli wole duży kanapowy fotel :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 zdjęcia tak zrobione, że po raz pierwszy fotel do grania mi się spodobał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Oczywiście, że do grania na konsoli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Na tych fotelach plecy i tyłek nie boli, no może plecy na początku bo muszą przyzwyczaić się do sztywnego, ale one nie są takiego do końca wygodne. Bardziej zdrowotne niż wygodne, no ale może to tylko moje zdanie.. takie coś preferuje do konsoli dobra kończe offtop Edytowane 8 Lipca 2017 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Sam bede polowal na cos podobnego. Zeby sie wygodnie rozyebac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Na tych fotelach plecy i tyłek nie boli, no może plecy na początku bo muszą przyzwyczaić się do sztywnego, ale one nie są takiego do końca wygodne. Bardziej zdrowotne niż wygodne, no ale może to tylko moje zdanie.. takie coś preferuje do konsoli dobra kończe offtop głównie o to mi chodziło. Nie tylko o wygodę, ale właśnie o aspekt zdrowotny. Akurat AK Racing spełnia obydwa te warunki Edit po kilku godzinach grania: Fotel daje radę, jest niesamowicie wygodny i faktycznie nie czuć zmęczenia pleców/ dupy. Doskonały zakup (jak zwykle) xD Edytowane 8 Lipca 2017 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hero of Orion 365 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Te tła robią się tak artystyczne i wyszukane że się wstydzę cokolwiek wstawiać Prosiaczek i SPESZIAŁY Z LIDLA Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Przeciez to zwykla sofa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Na tych fotelach plecy i tyłek nie boli, no może plecy na początku bo muszą przyzwyczaić się do sztywnego, ale one nie są takiego do końca wygodne. Bardziej zdrowotne niż wygodne, no ale może to tylko moje zdanie.. takie coś preferuje do konsoli dobra kończe offtop głównie o to mi chodziło. Nie tylko o wygodę, ale właśnie o aspekt zdrowotny. Akurat AK Racing spełnia obydwa te warunki Edit po kilku godzinach grania: Fotel daje radę, jest niesamowicie wygodny i faktycznie nie czuć zmęczenia pleców/ dupy. Doskonały zakup (jak zwykle) xD to jako apsekt zdrowotny moge ci powiedzieć jako fizjoterapeuta, że te fotele do niczego się nie nadają chyba, że: a) miałeś indywidualnie dopasowywane i odlewane siedzisko pod siebie. b) jesteś karłem c) to marketingowa bzdura, żaden fotel nie ma "właściwości leczniczych" największe przeciążenia na kręgosłupie są podczas siedzenia więc jeśli fotel nie ma oparcia takiego: dopasowanego pod twoja K U R W A T U R E K R Ę G O S Ł U P A to tylko pogłębi twoje problemy niż pomoże. Mam duże problemy z lędźwiowo-piersiowym w tym dwa złamania kompresyjne, najlepszym rozwiązaniem "zdrowotnym" i uniwersalnym jest duża piłka dopasowana do wzrostu. nie ważne jakie masz wady postawy czy jednostki chorobowe (poza skrajnościami ofc) głupie siedzenie i podskakiwanie delikatne, wymuszają prawidłowe ustawienie miednicy (w przypadku spłyconej czy pogłębiona lordoza) wzmacniasz mięśnie brzucha i kręgosłupa do tego wyrabiasz nawyk prawidłowej postawy. Sam na takiej siedzę i polecam takie rozwiązanie. jak ktoś waha sie nad "aspektami zdrowotnymi" to polecam piłke (ofc nie kazdy w pracy moze pozwolić sobie na piłkę) 60-70zł ja mam swoją juz 2gi rok i sie trzyma. jak bym miał zainwestować 1500zł w kręgosłup to bym kupił materac do spania (ale to też już temat rzeka) Edytowane 9 Lipca 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 O jaka pilke ci ku.rwa chodzi, poprosze o zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 zapewne piłka gimnastyczna. a można kupić taką z "wymionami", żeby się trzymać i hasać po pokoju jak za gówniaka się robiło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 65-75-85-95cm Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 fotel chrisa mi sie bardziej podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Fotel Fanka wyglada jak jakis rekwizyt z wesela Huma. Edytowane 9 Lipca 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Wlasnie chyba trzeba otworzyc temat o fotelach. Lub jest? Bo obecnie szukam czegos podobnego zeby rozyebac sie na wprost tivika jak na tronie. Uprzedzam, nie wrzucajcie fotek kibla. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Chciałem kupić jakiś zwykły z Ikeii, ale z racji tego, że na takie YOLO będę sobie mógł pozwolić tylko do 15.09.2018, kupiłem Nitro. Karta uroniła słoną łzę ale jest git. No yolo yolem ale takie fotel widnieje na kazdym jednym patusiarskim strimie xD Myslales ze kupujesz tron a okazuje sie, ze to taboret do dojenia krow w obs.ranej oborze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Chciałem kupić jakiś zwykły z Ikeii, ale z racji tego, że na takie YOLO będę sobie mógł pozwolić tylko do 15.09.2018, kupiłem Nitro. Karta uroniła słoną łzę ale jest git. No yolo yolem ale takie fotel widnieje na kazdym jednym patusiarskim strimie xD Myslales ze kupujesz tron a okazuje sie, ze to taboret do dojenia krow w obs.ranej oborze. Ale mnie wyjaśnił Nie oglądam strimerów, ale wiem, że jeśli masz ileś tam subów firmy dają za darmo takie fotele w ramach reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 65-75-85-95cm Piłka za.(pipi)ista na kręgosłup. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 ja mam taki, jest przezayewygodny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 jak się siedzi na takiej piłce? dajcie jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 jak się siedzi na takiej piłce? dajcie jakieś foto Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi