Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

PC Engine Duo R piękna rzecz, jeszcze Rondo of Blood do tego dokup i będzie  :banderas: .

Sam mam w planach, ale znając życie zanim się zwolni miejsce w budżecie, to już nie będzie mnie stać :/.

Trzeba działać tu i teraz.

Jutro znów będę musiał nadwyrężyć budżet, bo ktoś mi szykuje ofertę na zayebiste PCB-ki Jamma do automatu arcade - jak nie kupię teraz, to później może nie być okazji. Polecam taki styl życia.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ping, zestaw na DeCeka zniszczył godność wszechświata. Dwa arcade sticzki zasługują na odrębnego plusa - piękna sprawa.

Opublikowano

Cooper zacne zakupki, a przynajmniej Ys w edycji limitowanej. Sam się zastanawiałem czy nie brać, w końcu jak już chciałem kupić to nie było. Ehh. Trudno, kupi się jak ukończę poprzedniego Ysa bo jeszcze leży na półce i czeka na swoją kolej.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cooper zacne zakupki, a przynajmniej Ys w edycji limitowanej. Sam się zastanawiałem czy nie brać, w końcu jak już chciałem kupić to nie było. Ehh. Trudno, kupi się jak ukończę poprzedniego Ysa bo jeszcze leży na półce i czeka na swoją kolej.

Chyba Cię to nie pocieszy, ale to jedna z najfajniejszych kolekcjonerek jakie kupiłem :P Nie umiem robić zdjęć i na dodatek mam słabe światło w pokoju, także niestety wszystko wygląda gorzej niż na żywo (zwłaszcza steelbook, który jest przepiękny), ale łap:

0rKTp7t.jpg

aFVQwzW.jpg

wh3uySL.jpg

cFjkRCt.jpg

7HzQ2mM.jpg

jeszcze jest jakiś szmaciany plakat, ale i tak go nie powieszę, także został w pudełku :P Te bookendy, dziennik, steelbook, naprawdę się postarali.

Opublikowano

To nie jest plakat tylko cerata na stól koper.

Opublikowano

Mialem kupowac steelbook wiedzmina, ale potem walnalem sobie mocnego plaskacza w twarz i zdalem sobie sprawe ze ktos tu robi piekny skok na kase wydajac kawalek plastiku z grą, która spokojnie mozna na legalu kupic ponizej 5zł, nie ze mna te numery.

Opublikowano

No niezła ta kolekcjonerka, niezła. Gdybym był jakimś większym fanem Ysa to bym bardzo zapłakał, ale w tym momencie już się pogodziłem z tym że tego nie kupię. Zwykła wersja na Vitę i tyle. Ale zanim to, Ys Memories of Celceta czeka. :)

Opublikowano

Z tego co czytałem, wersja YS VIII na Vitę, będzie wykastrowana z bonusowego dungeonu, dwóch dodatkowych postaci w drużynie, ataków i kilku akcesoriów względem PS4/PC; dlatego zrezygnowałem z zakupu, a miałem brać na premierę.

Edit:

YS VIII na  PS Vita wyszedł w  Japonii ok. rok przed wydaniem na PS4, które wzbogacono o ww bonusy

http://www.siliconera.com/2017/06/16/ys-viii-will-extra-content-ps4-ps-vita-localized-versions/

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

i ponoc mocno gubi klatki vitowa wersja

Opublikowano

No ale weźcie mi nie psujcie marzeń. :taknieco:

Czyli co? Nastawiać się na zakup na ps4?

Opublikowano

Chodzi bardzo dobrze na vicie, tak naprawde to jedna z najlepiej wygladajacych gier na tej konsoli.

Graj na tym na czym ma to dla Ciebie najwiekszy sens, ja wole zdecydowanie bardziej portability niz jakies stroje czy postacie albo dodatkowy dungeon, na który i tak nie bede mial czasu zeby grindować, wiec zostaje przy wersji na Vicie, moze kiedys na Steam sobie kupie za 5 dolarów.

Edit: Wychodzi na to ze nawet postaci w party mniej jest na vicie. Ja chyba wciaz bede gral na przenosnej konsolce, no ale to juz jest jakas roznica jednak.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Zastanowię się jeszcze a jeżeli dalej będę w kropce to wezmę obie wersje i wuj. I tak teraz nie kupuję więc za jakiś czas powinna gra trochę stanieć.

Opublikowano

z tymi spadkami cen nowych gier na vite to ostatnio dosc licho, do pl juz praktycznie nic nie trafia, a na zachodzie to grube miesiace po premierze gierki dalej bez promo

Opublikowano

Mimo wszystko nadal jestem za wersją na Vitę. Jakoś tak seria Ys lepiej smakuje mi na handheldach. Ys Chronicles, Origins, Seven, Oath in Felgana wszystkie kończyłem jak nie na psp to vicie, więc chciałem podtrzymać tradycję. Myślę że po kilku miesiącach powinna "ósemka" zejść do pułapu 100-120zł na Vitę. Kilku dlatego że czasowo na bank się nie wyrobię, są inne gierki które mają u mnie priorytet. Ysa zawsze trzymam sobie tak jakby na boku, w przerwie pomiędzy innymi tytułami, albo jak nie ma jakichś dużych premier. No i Celceta jeszcze jest zaległa... Niedługo się za nią zabiorę.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Nikt? Pierwszy? Albo wszystkim wstyd?8ce8dd2d4c94d62efb729344e5471604.jpg

Opublikowano

co ma ta edycja ronaldo w sobie ze lepiej dzis dac 300zl niz czekac do piatku i miec taniej?

Opublikowano

Wstrzymywałem minusiki na tę okazję :fsg: 

co ma ta edycja ronaldo w sobie ze lepiej dzis dac 300zl niz czekac do piatku i miec taniej?

• Graj od 26 września dzięki dostępowi do gry na 3 dni przed premierą
  • Do 20 dużych złotych paczek Premium FIFA Ultimate Team (jedna tygodniowo przez 20 tygodni)
  • Cristiano Ronaldo na 5 meczów wypożyczenia w FUT
  • 8 wyjątkowych strojów FUT zaprojektowanych przez wykonawców utworów wykorzystanych w grze FIFA

edycja ronaldo to pikuś, edycja IKONY kosztuje stówkę więcej i oferuje:

• Graj od 26 września dzięki dostępowi do gry na 3 dni przed premierą
  • Do 40 dużych złotych paczek Premium FIFA Ultimate Team (dwie tygodniowo przez 20 tygodni)
  • Piłkarze z drużyny tygodnia FUT na trzy mecze wypożyczenia (jeden piłkarz tygodniowo przez 20 
  • Cristiano Ronaldo na 5 meczów wypożyczenia w FUT
  • Ikona Ronaldo Nazário na 5 meczów wypożyczenia w 
  • 8 wyjątkowych strojów FUT zaprojektowanych przez wykonawców utworów wykorzystanych w grze
Opublikowano

Ja (pipi)ie, jakie raczysko. :|

Opublikowano

No a pelikany łykają lepiej niż wszystkie hity razem wzięte :)

Opublikowano

Wiem, wiem - Fifa zła, tylko PES,
Żywiec zły, tylko Pale Ale,
Sony złe, tylko Nintendo,
Wakacje w Bułgarii złe, tylko Majorka
Pizza od Reda zła, tylko.. A nie - pizza od Reda jest najlepsza

EDIT:
@Soul - :corvo: - tak tylko przypominam, skoro coś mówisz o pelikanach i łykaniu :)

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

Akurat D2 to gra warta swojej ceny i tak się składa, że jej pelikany nie łykają, za ambitna :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ale będę napier.dalal.

3rwcFEih.jpg