Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Świetne te pudełko z VC.Klimatyczne i bez zalewu tandetnych oznaczeń czy informacji,że co to za nagrody nie zdobyła gierka.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ogolnie to GTA Vice City na PC zostalo bardzo ladnie wydane, jak juz jestesmy w temacie to pokaze moje:

20140121_130825_LLS.jpg

20140121_130916_LLS.jpg

Jest nawet kolorowa instrukcja z fajnymi opisami:

20140125_144532_LLS.jpg

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Nie ma to jak dobrze zaczac dzien i tydzien. Wersja limitowana z wcieciec po lewej stronie.

2dw6etv.jpg

Opublikowano

A ktos mowil ze to koniecznie musi byc reka?

Opublikowano

z ostatniego tygodnia zakupy

m8PU8ei.jpg

ale to nie koniec, żeby cały post był w ala ping stylu, to wpadłem na wyprzedaż gierek (4 gry w cenie 2 nawet) wiec zeby bylo czym polki wypelniac

kKeZB7q.jpg

Steambot Chronicles nadal w folii 

Opublikowano

Arctic Edge wyszło na ps2 :o nawet nie wiedziałem a był to mój ulubiony Motorstorm.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Steambocik w folii, nice.

Nie spodziewałem się, że w Islandii można bezproblemowo kupić starsze gierki.

Opublikowano

Arctic Edge wyszło na ps2 :o nawet nie wiedziałem a był to mój ulubiony Motorstorm.

Chyba jedna z ostatnich gier wydanych na PS2 w Europie.

Opublikowano

Pudełko z NSMB to widać, że amerykańskie, ale z EU okładką ;) albo ktoś przełożył, albo okładka drukowana

Opublikowano

mini zawalu serca mi dałeś, ale kartridż wyglada ok i odpala w 3DS

Pudełko z NSMB to widać, że amerykańskie, ale z EU okładką ;) albo ktoś przełożył, albo okładka drukowana

prawdopodobnie tak, gra za grosze z "uzywaka"

Opublikowano

A to moje ostatnie zakupy :) Uzbierało się trochę gier, w tym SO w pudełku obowiązkowo (genialna okładka). Kolekcja szefa kuchni cyfrowo, podejrzewam że będę to często odpalać :) No i dołożyłem 1TB dysk, wreszcie problemy z brakiem wolnego miejsca się skończyły, bo wbudowane 500GB to zdecydowanie za mało.

oknrytyezupt.jpg

336y8ynv68yj.jpg

Opublikowano

Maciomaniak prawdziwy zielony brat. Szanuję takich Xbotów. Przynajmniej mamy gry, nie to co na platformie Sony.

Opublikowano

Macio plus, ale zmień ten avatar nie dość, że total pospolity to jeszcze kilku klapków go miało chyba.

Opublikowano

macio szanuje kolekcję ale po co ci rivals jak masz forze i to w dwóch odsłonach :D ?   No i watch dogs nie szanuje dla mnie najgorzej wydane pieniądze tego roku :D

Opublikowano

Rivals jest świetny, śmigam już drugi raz, wbiłem platynę na PS4, ale dalej potrafię grać w to i grać :)

Watch Dogs nie ma startu do GTA, to wiadomo, ale nie jest źle. W miarę możliwości nie chcę sprzedawać żadnej z gier, tylko uzupełniać kolekcję.

Macio plus, ale zmień ten avatar nie dość, że total pospolity to jeszcze kilku klapków go miało chyba.

To tymczasowe, akurat przechodzę Maxa Payne'a na PC i mnie jakoś tak tchnęło ;)

Opublikowano

Kupiłem głownie dla steelboxa, samą grę scalakowałem na 360. Szkoda tylko, że sprzedawca na ebay'u nie wspomniał o wyłamanych uchwytach na instrukcje -.-.

A mówią, że tylko nasi rodacy na allegro mają problemy z pamięcią i zapominają o "detalach".

Opublikowano

Moj nowy zakup. Miala byc gra na Nintendo DS z amerykanskiego ebaya, niestety menda z InPost nie zastala mnie w domu i co zrobila? Zostawila awizo? NIE NIE, przeciez to za duza robota, rzucil paczke na skrzynke, zostawil i poszedl. Gdy wrocilem z wyjazdu zobaczylem tylko pusta koperte na skrzynce bo ktos zajumał gierke :(

1ypa3a.jpg

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Polska in a nutshell :/

Opublikowano

Dlatego boję się zamawiać cokolwiek z zagranicy,bo listy nie są oznaczone jako polecone i latają po skrzynkach/podjazdach.

Opublikowano

Dostawcy usług pocztowych mają obowiązek dostarczyć do rąk albo do skrzynki. To czy paczka jest z Polski czy z zagranicy nie ma nic do rzeczy. Swojego czasu 80% gier zamawiałem z UK.

Po takim numerze pojechałbym do ich siedziby i zrobił tam wejście smoka.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Moj nowy zakup. Miala byc gra na Nintendo DS z amerykanskiego ebaya, niestety menda z InPost nie zastala mnie w domu i co zrobila? Zostawila awizo? NIE NIE, przeciez to za duza robota, rzucil paczke na skrzynke, zostawil i poszedl. Gdy wrocilem z wyjazdu zobaczylem tylko pusta koperte na skrzynce bo ktos zajumał gierke :(

InPost na pewno ma gdzieś zapisane kto miał Ci tę felerną gre dostarczyć... nie ma co takich rzeczy odpuszczać