Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

No to chyba sie zaczelo.

Od 2h probuje sie polaczyc z PSN i Orgin by moc pograc w FIFE.

Co jakis czas wyskakuje mi blad NW-31448-0.

Trofea dzialaja jak krew z nosa, wchodzac w ogole ich nie widze, chyba ze odczekam naprawde sporo czasu. Ktos jeszcze ma problemy?

Edit. W tescie polaczenia widze ze jest problem by w ogole do PSN sie wpisac...

Jak juz sie wpisze i widze znajomych online, to zaraz uslugi nie dzialaja. FIFY nawet odpalic nie moge.

• Odpowiedzi 850
  • Wyświetleń 68,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gumiś_JaGoDa
    Gumiś_JaGoDa

Ja na Twoim miejscu zmieniłbym dostawcę internetu . Zadzwoń i powiedz: "Zwalniam Was". To powinno pomóc 

• Wchodzi w ustawienia sieci i ręcznie wpisujesz w DNS 8.8.8.8 oraz 8.8.4.4 i restartujesz konsole. Musi działac.

• SebaSan1981
    SebaSan1981

10 kont i każde podpięte pod psn oraz kartę.. 370 zeta zabierane z dziesięciu kont naraz to nielicha sprawa. Ale za to jakie wspaniałe bonusy do fify i innego fortnajta!

Opublikowano

ja nie mogłem sie zalogować 1 dnia, ale teraz juz nie mam z tym problemow w ogóle. 

przykro mi to słyszeć. 

Opublikowano

No ja grałem właśnie online w 2k14, wszystko ok.

Opublikowano

u mnie tak samo wszystko ok.

Opublikowano
  • Autor

A macie czasami tak, ze wchodzicie w trofea i musicie troche odczekac, zanim w ogole cos sie pojawi.
Porownanie za to dziala znacznie szybciej...

EDIT: U mnie wieczorem dopiero wrocilo wszytsko do normy, ale temat mógłby zostać na przyszłość, moglibyśmy tutaj wklejać wieści o nadchodzących awariach, aktualizacjach itp.

http://blog.eu.playstation.com/2013/11/30/playstation-network-announcement/

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

widac, nie ma to znaczenia zadnego, bo gdy przy premierze ludzi skarzyli sie mniej wiecej an podobne objawy ja mialem przynajmniej 10h wlaczona konsola i wszytsko smigalo jak na Xboxie 360.

Moze po zawieszcie moja sesja nie wygasla wczoraj - nie wiem, bede bacznie obserwowal :)

Opublikowano

Ja nie mogę dodawać znajomych :-( Co gorsze wczoraj wieczorem próbowałem aktywować kod na PSplusa i nadal nie mogę, wiecie może kiedy mają naprawić wpisywanie kodów - kupiłem subskrypcję i nie mogę kodu wpisać, czyli na razie z plusa nici :-(

Opublikowano

odkryłem jak można ps plusa aktywować  : ( u mnie zadziałało )

From the XMB (not in the PS Store), go to PSN -> Account Management -> Redeem Codes.

Edytowane przez paxx

Opublikowano

nie masz mozliwosci wpiania przez PS3, Vite ?

Mam, przez PS3 ale wczoraj próbowałem i wyskoczył błąd :-( (próbowałem ze 3 razy) Widziałem zaproszenie od Ciebie no i już miałem dodać...a tu lipa :-) Nic spróbuję dzisiaj. Btw zdaję sobie sprawę, ze być może to lamerskie pytanie ale za cholerę nie mogę zmienić języka ps store na polski. Może ktoś pomóc? W ustawieniach widzę informacje o koncie, lub język  PSN ale w obydwu mam ustawiony na polski a ps store po angielsku. A może nie ma go po polsku? Po angielsku też ogarnę  :thumbsup:  ale z ciekawości chciałbym sprawdzić.

Opublikowano
  • Autor

Gry EA po prostu poki co z PS4 nie wspolpracuje!

FIFA lapie freezy, nie można się do niej zalogowac, EA wie niby o problemie i siedzi nad patchem. Ma ktoś podobnie ?

Opublikowano

No ja w fife w ogole nie moglem zagrac. Wyrzucalo mnie, nie chcialo sie polaczyc.

Opublikowano
  • Autor

czyli nie tylko ja mam takie problemy, ze gdy gra powinna polaczyc z kontem origin lapie zwieche i laduje się bez konca ?

Czasami do menu jak przejde w swój profil i odswieze - wroce do gry, to nagle lapie laczenie.

Znajomy mi pisal, ze jestem widoczny jako zalogowany wtedy, pomimo, ze np. odpale w miedzy czasie Killzona...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z tym originem nie mialem problemu. Problem byl przy wyszukiwaniu meczu w sezonach. Nie zagralem ani razu bo za kazdym mnie wywalalo.

Opublikowano
  • Autor

Sprobuj może skasować wszytsko, wraz z aplikacja. Pobrales Patch ?

EDIT:

Wziąłem się za walke z grami EA:

https://help.ea.com/article/how-to-uo-trace#2

Polecam zrobić test, u mnie pingi są za duże, podobnie jak nie dostaję się do hosta.

Odblokowałem wszystkie porty dla FIFY

• UDP: 3074; 3659; 6000
  • TCP: 80; 443; 3659; 10000 - 10099; 42127

Dodatkowo stały adres IP dla konsoli.

Szkoda, że nie da rady rozwiązać jednego problemu szybko, skor i PSN się wykrzacza i wali błędami !

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

http://pl.playstation.com/ps4initialise/

Sony prosiło mnie o ponowne wykonanie aktualizacji tym razem z nośnika w menu serwisowym.

Nic nie pomoglo.

Siec wykluczam, skoro aplikacha PSN, Vita, PS3 chodzily bez zarzutu.

Sony polska niektorych bledow w pgole nie zna. LoooL

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wyskoczylo mi info, ze moje haslo jest niewazne i zostanie wyslany mail z dalszymi instruckjami. Problem polega na tym, ze mail, na ktory zakladalem to konto (zalozony gdzies w 2004 roku) od niedawna jest niewazny i nie mam do niego juz dostepu. Co teraz? Dzwonic na infolinie ?

PS. Jezeli nieodpowiedni temat to prosze przerzucic.

EDIT:

Nieaktualne. Moj stary mail zostal po prostu skasowany i zalozylem nowy na ten sam login i juz wszystko smiga :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

easye z Wawy jestes? Przywiez mi swoje PS4, podlacze u siebie na Twoim koncie to sie dowiemy czy to siec czy konsola :D

Duzo osob ma problem z fifa i psn, skumaj sie z nimi i wymien info, moze provider? Moze problem z NAT-em?

Opublikowano
  • Autor

nie - sprawdzałem wszytsko. Mam Nat 2, publiczny adres IP, wszytskie porty otwarte.

Poza tym FIFA przez pierwsze 2 dni mi dzialala. Moze jest cos z uslugodawcami, ale to nie tylko moj problem, wiec wina lezy po stronie serwerow EA.

Na Xbox One jest podobnie, forum EA zasypywane jest bledami z gry, ale dzieki za propozycje, jak sie nic nie zmieni przez tydzien, to moze bede sie odzywal (do konca grudnia moge wymienic konsole).

Poza tym, Sony daje rade:

http://uk.ign.com/articles/2013/12/06/hacked-psn-accounts-used-to-make-fraudulent-charges

Juz sie wlamali do PSNu. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Koledzy mam problem z rejestracją karty MasterCard,nie chce przyjąć mi kodu pocztowego,ciągle wywala błąd.Dodam że na PS3 nie było problemu z tą samą kartą,miał ktoś taki problem?

Opublikowano

Nie rejestrowałem nowego konta,chciałem tylko zarejestrować kartę.PS3 sprzedałem 2 miesiące temu i wtedy usunąłem wszystkie dane i teraz na PS4 nie chce mi przyjąć karty przez ten kod pocztowy