December 1, 201312 yr No to chyba sie zaczelo. Od 2h probuje sie polaczyc z PSN i Orgin by moc pograc w FIFE. Co jakis czas wyskakuje mi blad NW-31448-0. Trofea dzialaja jak krew z nosa, wchodzac w ogole ich nie widze, chyba ze odczekam naprawde sporo czasu. Ktos jeszcze ma problemy? Edit. W tescie polaczenia widze ze jest problem by w ogole do PSN sie wpisac... Jak juz sie wpisze i widze znajomych online, to zaraz uslugi nie dzialaja. FIFY nawet odpalic nie moge.
December 1, 201312 yr ja nie mogłem sie zalogować 1 dnia, ale teraz juz nie mam z tym problemow w ogóle. przykro mi to słyszeć.
December 1, 201312 yr Author A macie czasami tak, ze wchodzicie w trofea i musicie troche odczekac, zanim w ogole cos sie pojawi.Porownanie za to dziala znacznie szybciej... EDIT: U mnie wieczorem dopiero wrocilo wszytsko do normy, ale temat mógłby zostać na przyszłość, moglibyśmy tutaj wklejać wieści o nadchodzących awariach, aktualizacjach itp. http://blog.eu.playstation.com/2013/11/30/playstation-network-announcement/ Edited December 2, 201312 yr by easye
December 2, 201312 yr Author widac, nie ma to znaczenia zadnego, bo gdy przy premierze ludzi skarzyli sie mniej wiecej an podobne objawy ja mialem przynajmniej 10h wlaczona konsola i wszytsko smigalo jak na Xboxie 360. Moze po zawieszcie moja sesja nie wygasla wczoraj - nie wiem, bede bacznie obserwowal
December 2, 201312 yr Ja nie mogę dodawać znajomych :-( Co gorsze wczoraj wieczorem próbowałem aktywować kod na PSplusa i nadal nie mogę, wiecie może kiedy mają naprawić wpisywanie kodów - kupiłem subskrypcję i nie mogę kodu wpisać, czyli na razie z plusa nici :-(
December 2, 201312 yr odkryłem jak można ps plusa aktywować : ( u mnie zadziałało ) From the XMB (not in the PS Store), go to PSN -> Account Management -> Redeem Codes. Edited December 2, 201312 yr by paxx
December 2, 201312 yr nie masz mozliwosci wpiania przez PS3, Vite ? Mam, przez PS3 ale wczoraj próbowałem i wyskoczył błąd :-( (próbowałem ze 3 razy) Widziałem zaproszenie od Ciebie no i już miałem dodać...a tu lipa :-) Nic spróbuję dzisiaj. Btw zdaję sobie sprawę, ze być może to lamerskie pytanie ale za cholerę nie mogę zmienić języka ps store na polski. Może ktoś pomóc? W ustawieniach widzę informacje o koncie, lub język PSN ale w obydwu mam ustawiony na polski a ps store po angielsku. A może nie ma go po polsku? Po angielsku też ogarnę ale z ciekawości chciałbym sprawdzić.
December 2, 201312 yr Author Gry EA po prostu poki co z PS4 nie wspolpracuje! FIFA lapie freezy, nie można się do niej zalogowac, EA wie niby o problemie i siedzi nad patchem. Ma ktoś podobnie ?
December 2, 201312 yr No ja w fife w ogole nie moglem zagrac. Wyrzucalo mnie, nie chcialo sie polaczyc.
December 2, 201312 yr Author czyli nie tylko ja mam takie problemy, ze gdy gra powinna polaczyc z kontem origin lapie zwieche i laduje się bez konca ? Czasami do menu jak przejde w swój profil i odswieze - wroce do gry, to nagle lapie laczenie. Znajomy mi pisal, ze jestem widoczny jako zalogowany wtedy, pomimo, ze np. odpale w miedzy czasie Killzona... Edited December 2, 201312 yr by easye
December 2, 201312 yr Z tym originem nie mialem problemu. Problem byl przy wyszukiwaniu meczu w sezonach. Nie zagralem ani razu bo za kazdym mnie wywalalo.
December 2, 201312 yr Author Sprobuj może skasować wszytsko, wraz z aplikacja. Pobrales Patch ? EDIT: Wziąłem się za walke z grami EA: https://help.ea.com/article/how-to-uo-trace#2 Polecam zrobić test, u mnie pingi są za duże, podobnie jak nie dostaję się do hosta. Odblokowałem wszystkie porty dla FIFY UDP: 3074; 3659; 6000 TCP: 80; 443; 3659; 10000 - 10099; 42127 Dodatkowo stały adres IP dla konsoli. Szkoda, że nie da rady rozwiązać jednego problemu szybko, skor i PSN się wykrzacza i wali błędami ! Edited December 3, 201312 yr by easye
December 5, 201312 yr Author http://pl.playstation.com/ps4initialise/ Sony prosiło mnie o ponowne wykonanie aktualizacji tym razem z nośnika w menu serwisowym. Nic nie pomoglo. Siec wykluczam, skoro aplikacha PSN, Vita, PS3 chodzily bez zarzutu. Sony polska niektorych bledow w pgole nie zna. LoooL Edited December 6, 201312 yr by easye
December 6, 201312 yr Wyskoczylo mi info, ze moje haslo jest niewazne i zostanie wyslany mail z dalszymi instruckjami. Problem polega na tym, ze mail, na ktory zakladalem to konto (zalozony gdzies w 2004 roku) od niedawna jest niewazny i nie mam do niego juz dostepu. Co teraz? Dzwonic na infolinie ? PS. Jezeli nieodpowiedni temat to prosze przerzucic. EDIT: Nieaktualne. Moj stary mail zostal po prostu skasowany i zalozylem nowy na ten sam login i juz wszystko smiga Edited December 6, 201312 yr by Ins
December 6, 201312 yr Author http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2013/49/w-poniedzialek-playstation-network-bedzie-naprawiane Przerwa w poniedziałek.
December 7, 201312 yr easye z Wawy jestes? Przywiez mi swoje PS4, podlacze u siebie na Twoim koncie to sie dowiemy czy to siec czy konsola Duzo osob ma problem z fifa i psn, skumaj sie z nimi i wymien info, moze provider? Moze problem z NAT-em?
December 7, 201312 yr Author nie - sprawdzałem wszytsko. Mam Nat 2, publiczny adres IP, wszytskie porty otwarte. Poza tym FIFA przez pierwsze 2 dni mi dzialala. Moze jest cos z uslugodawcami, ale to nie tylko moj problem, wiec wina lezy po stronie serwerow EA. Na Xbox One jest podobnie, forum EA zasypywane jest bledami z gry, ale dzieki za propozycje, jak sie nic nie zmieni przez tydzien, to moze bede sie odzywal (do konca grudnia moge wymienic konsole). Poza tym, Sony daje rade: http://uk.ign.com/articles/2013/12/06/hacked-psn-accounts-used-to-make-fraudulent-charges Juz sie wlamali do PSNu. Edited December 7, 201312 yr by easye
December 7, 201312 yr Koledzy mam problem z rejestracją karty MasterCard,nie chce przyjąć mi kodu pocztowego,ciągle wywala błąd.Dodam że na PS3 nie było problemu z tą samą kartą,miał ktoś taki problem?
December 7, 201312 yr Nie rejestrowałem nowego konta,chciałem tylko zarejestrować kartę.PS3 sprzedałem 2 miesiące temu i wtedy usunąłem wszystkie dane i teraz na PS4 nie chce mi przyjąć karty przez ten kod pocztowy