Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, Dizzit napisał(a):

Czołem. Może ktoś mnie oświeci bo nie ogarniam. Dodatkowa postać w sf6 kosztuje 350 fighter coinów. Żeby kupić dwie (700) po najmniejszej linii oporu trzeba kupić 3 pakiety po 250 monet które w teorii powinny kosztować 3x22,50 =67,50. PS store przynajmniej u mnie ma dwie opcje płatności. Karta kredytowa i PayPal gdzie też prosi o dane karty. Czy da się jakoś inaczej zapłacić tym paypalem.

Nie chcąc podpinać karty wychodzi ze musze kupić kartę podarunkową 100 zł, żeby kupić 3 kupony po 250 coinów żeby ostatecznie wydać ich 700. Takie tam przepłacanie x2...

Ja korzystam tylko z kluczykowni, bo ceny sony to scam na polske. Ja korzystam z kinquina, keye lub eneby zazwyczaj, bo tam nie trzeba podawać danych, ale moższ wybrać również innego dostawce, tutaj masz aktualne promki do doładowań:

https://gg.deals/gift-card/playstation-network-card-100-pln/

• Odpowiedzi 850
  • Wyświetleń 68,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gumiś_JaGoDa
    Gumiś_JaGoDa

Ja na Twoim miejscu zmieniłbym dostawcę internetu . Zadzwoń i powiedz: "Zwalniam Was". To powinno pomóc 

• Wchodzi w ustawienia sieci i ręcznie wpisujesz w DNS 8.8.8.8 oraz 8.8.4.4 i restartujesz konsole. Musi działac.

• SebaSan1981
    SebaSan1981

10 kont i każde podpięte pod psn oraz kartę.. 370 zeta zabierane z dziesięciu kont naraz to nielicha sprawa. Ale za to jakie wspaniałe bonusy do fify i innego fortnajta!