Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
5 godzin temu, Dizzit napisał(a):

Czołem. Może ktoś mnie oświeci bo nie ogarniam. Dodatkowa postać w sf6 kosztuje 350 fighter coinów. Żeby kupić dwie (700) po najmniejszej linii oporu trzeba kupić 3 pakiety po 250 monet które w teorii powinny kosztować 3x22,50 =67,50. PS store przynajmniej u mnie ma dwie opcje płatności. Karta kredytowa i PayPal gdzie też prosi o dane karty. Czy da się jakoś inaczej zapłacić tym paypalem.

Nie chcąc podpinać karty wychodzi ze musze kupić kartę podarunkową 100 zł, żeby kupić 3 kupony po 250 coinów żeby ostatecznie wydać ich 700. Takie tam przepłacanie x2...

Ja korzystam tylko z kluczykowni, bo ceny sony to scam na polske. Ja korzystam z kinquina, keye lub eneby zazwyczaj, bo tam nie trzeba podawać danych, ale moższ wybrać również innego dostawce, tutaj masz aktualne promki do doładowań:

https://gg.deals/gift-card/playstation-network-card-100-pln/

• Odpowiedzi 850
  • Wyświetleń 63,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gumiś_JaGoDa
    Gumiś_JaGoDa

Ja na Twoim miejscu zmieniłbym dostawcę internetu . Zadzwoń i powiedz: "Zwalniam Was". To powinno pomóc 

• Wchodzi w ustawienia sieci i ręcznie wpisujesz w DNS 8.8.8.8 oraz 8.8.4.4 i restartujesz konsole. Musi działac.

• SebaSan1981
    SebaSan1981

10 kont i każde podpięte pod psn oraz kartę.. 370 zeta zabierane z dziesięciu kont naraz to nielicha sprawa. Ale za to jakie wspaniałe bonusy do fify i innego fortnajta!