Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 576
  • Wyświetleń 110,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
w obsadzie m.in. Mr White joł.

właśnie to samo chciałem napisać :P

widać że poszli w bardziej klasyczny japoński wygląd gozilli, ale co dalej? oprocz zniszczonego miasta to wiele nie pokazali o co będzie chodzic w filmie, jak będą walczyć z potworem?

chociaż w sumie trailer calkiem intryguje

Opublikowano

mnie bardziej ciekawi czy będzie drugi potwór, jedno ujęcie jeszcze z teasera pozwala tak sądzić

Opublikowano

Drugim potworem będzie amerykańska armia super żołnierzy...

Opublikowano

przecież widzę mothrę wyraźnie a konkretnie jej truchło

Opublikowano

Podobnie jak ty Royal zlałem się w spodnie jak zobaczyłem zwiastun.

Opublikowano

jak usłyszę ten ryk na sali kinowej to się zes.ram

Opublikowano

Trailer świetny, jaram się! Ten początek ze skokiem i potem widok na zniszczone miasto, genialne! Potwór wygląda bardzo dobrze.

Opublikowano

początek trailera mega, stanął dla mnie podczas tego skoku (pewnie navy seals), pieknie to wygląda.

zobaczymy, chociaż pewnie i tak wyjdzie chvjnia

yo

Edytowane przez sosnaa

Opublikowano

Wielki plus za wygląd stwora. Niestety na trailerze przez 99% czasu widzimy dzielnych amerykańskich żołnierzy. Obawiam się tylko tego, ze to bedzie kolejny hołd dla usa

Opublikowano

Wyjaśnij

to I trailer a tak tylko amerykańskiej flagi nie pokazano, bo kolorystyka jest szara i niebiesko-czerwony srednio wygląda. Nie chce (pipi) pokroju batelszip

Opublikowano

No bo na podstawie proporcji w trailerze ty juz wnioskujesz calosc filmu, to tak jakbym ja na podstawie zwiastuna X-men DOTFP pisal ze sie bedzie opieral o Profesora X i Magneto.

Opublikowano

zwiastun super, oby jednak nie wyszła z tego szmira w stylu, młoda Olsen z ojcem, jakimś naukowcem i armią US ratuje świat od Godzilli. Niestety w takich typu produkcjach zaskakująco często scenarzyści wpadają na takie zaskakujące pomysły :/ No i obowiązkowo 1000ton gruzu upadających centrymetry obok głównych bohaterów included.

zobaczymy co to bedzie, na razie duzy plus za wyglad stworka, niebo a ziemia w porownaniu do profanacji jaszczuro t-rexa

Opublikowano

zwiastun super, oby jednak nie wyszła z tego szmira w stylu, młoda Olsen z ojcem, jakimś naukowcem i armią US ratuje świat od Godzilli. Niestety w takich typu produkcjach zaskakująco często scenarzyści wpadają na takie zaskakujące pomysły :confused: No i obowiązkowo 1000ton gruzu upadających centrymetry obok głównych bohaterów included.

Przecież generalnie na tym powinien polegać film o Godzilli, prawda?

Opublikowano

Jeśli zrobią USA vs Godzilla, gdzie na końcu wpuszczą łódź podwodną do brzucha i zdetonują atomówkę to będzie efektowna lipa. Gdyby jednak to były losy bezradnych w obliczu króla potworów ludzi na różnych szczeblach, gdzie sukcesem będzie odegnanie chodzącego kataklizmu i przeżycie, będzie wyśmienicie.

Byłem nastawiony pozytywnie do tego filmu, po tym jak twórcy zapowiedzieli, że będzie miał w sobie cząstkę z ducha pierwszego filmu. Na razie jestem spokojny, nawet jak wyjdzie kicha na co się nie zapowiada, to najwyżej obluka się dla efektów ripa.

Opublikowano

No bo na podstawie proporcji w trailerze ty juz wnioskujesz calosc filmu, to tak jakbym ja na podstawie zwiastuna X-men DOTFP pisal ze sie bedzie opieral o Profesora X i Magneto.

dlatego napisałem, że "mam pewne obawy" a nie "(pipi) (pipi) ale to będzie amerykansko patriotyczny szit" i nie obastawiam całości a wyraznie pisalem o trailerze i jakoś daleko nie odbiegłem od tego, że 99% trailera jest o amerykańskich marines

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Mega. Godzilla zawsze na propsie. Jakiś nowy jurajski park też by sie przydał

Opublikowano

Wygląda jak Battlefield, ale z dinozaurem ;)

Opublikowano

A kiedy to ma być w kinach mniej więcej? Jest jakas data?

Opublikowano

kanabis: będzie nowy dżurasik. w 2015. "jurrasic world" się nazywa, ma być bezpośrednią kontynuacją drugiej części i reżyseruje autor zaje.bistego "safety not guaranteed".

Opublikowano

Moim skrytym marzeniem jest iść do kina na film z dinozaurami. Marzyłem o tym od dziecka. Tak jak o kupnie Dodge Vipera GTS Coupe niebieskiego z dwoma białymi paskami

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

to niedługo wjeżdża chyba "walking with dinosaurs" do kin