Opublikowano 17 czerwca 20195 l Film spoko, tylko wątek ludzki niezbyt ciekawy. Nadal się zastanawiam, jak kurdupel Kong ma się lać z Gojirą
Opublikowano 17 czerwca 20195 l Nawet sobie sprawdziłem, Godzilla w nowej odslonie ma 120 metrów a Kong 32. Chyba, że walną w Konga atomówką i urośnie.
Opublikowano 17 czerwca 20195 l K R Ó L potworów Z A Y E B I E tego szympansa obejszczanego. co do samego filmu to nie jestem zachwycony, wątek ludzi może przemilcze xD ale po trailerach miałem nadzieje że stworki dostaną o wiele więcej czasu na ekranie a jest tak sobie. Jak się nie jest godżiloświrem to w sumie nie polecam
Opublikowano 17 czerwca 20195 l 6 godzin temu, Shen napisał: Film spoko, tylko wątek ludzki niezbyt ciekawy. Nadal się zastanawiam, jak kurdupel Kong ma się lać z Gojirą W Kongu był niewyrosnietym osobnikiem z tego co pamiętam więc docelowo oba stwory mają być podobnego wzrostu.
Opublikowano 17 czerwca 20195 l Nie wiem, byly szczątki jego starych i nie wygląda mi to na rozmiar Godzilli.
Opublikowano 17 czerwca 20195 l Może cały czas ćwiczy. A tak poważnie to nie ma szans małpiszon, w filmie skrzydło helikoptera przecieło mu skórę, a godzilla to nie wiem czy kiedykolwiek krwawił, w zasadzie tylko pada jak dostaje fange.
Opublikowano 17 czerwca 20195 l Miały być wspaniałe walki. Znowu nic nie widać, znowu ludzie gadają i krzyczą przez większość czasu. Nara.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Byłem wczoraj, chociaż obawiałem się po opiniach w necie. Jednak nie jest tak źle. Jeśli chodzi o potwory to walki w połączeniu z kapitalną muzyką, robią super wrażenie. Dostały więcej czasu niż w pierwszej Godzilli i wyglądają świetnie (Gidorah cudo! Mothra piękna ). Ludzie.. No są, bo muszą być. Są głupi, robią głupie rzeczy i mają tempe gadki. Ale akurat Chandlera i Watanabe lubię więc fajnie że tam byli. W Godzilli z 2014 reżyser miał więcej ciekawych pomysłów, utrzymywał napięcie. Tu już typowy fanservice, ale poszedłem zobaczyć bijące się potwory i to dostałem. 7/10. Ale muza robiła robotę.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Autor Film dobry, ale rzeczywiście wątek ludzki i dialogi wołają czasami o pomstę do nieba. Nie jest to cringe jak w Pacific Rim, ale jednak. Liczyłem też, że scenariusz nie będzie oparty na starotestamentowych motywach. Szkoda, że napięcie nie jest tak dozowane jak w pierwszej części, ale z drugiej strony scen z Godzilla i innymi potworami jest chyba ze 3-4 razy więcej. Film ewidentnie zrobiony pod fanów jaszczura. 7/10 ode mnie. Edytowane 20 czerwca 20195 l przez MaZZeo
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Kuuuuurrrrrvvaaaaa ja nad morzem a tu o kino trudno. Co najwyżej gofra z owocami. ;/ W następnym tygodniu wracam i od razu do imaxa.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l Nie smiej sie. Dzisiaj w tvn bylo, ze ryba 40zl ;F I na koniec wywiad ze wczasowiczami: "nad polskie morze nie jedzie sie oszczedzac".
Opublikowano 21 czerwca 20195 l Autor A czy Godzilla vs Kong jest w 100% potwierdzony? bo po bardzo średnim box office najnowszego jaszczura mogą zawiesić projekt.
Opublikowano 21 czerwca 20195 l No data premiery jest ustawiona na 13 marca 2020, a film jest w etapie postprodukcji więc raczej dziwne by było jakby na tym etapie zawiesili projekt.
Opublikowano 25 czerwca 20195 l No szkoda że 3 film nie utrzymal jakości, nawet Vera nie pomogła, a w sumie była jednym z czynników co film popsuła. CAŁA warstwa z aktorami do wywalenia, po prostu tragedia, nie wiem ile razy była scena w którym pojazd w ktorym jechali/plyneli/lecieli zaczyna się trząść. Motyw ze spadaniem tony beotnu obok bohatera, helikopter zwisajacy na skrzydle spadajacy w ostatniej chwili, i wreszcie to yebane przetrwanie wyburzenia w wannie, za dużo dla mnie. Za to efekty świetne, potwory fajne, Godzilla spoko, muzyka spoko. No szkoda Edytowane 25 czerwca 20195 l przez milan
Opublikowano 25 czerwca 20195 l Burak jęczysz. Idę w czwartek imax jak będzie taka lipa to odszczekuje co napisałem wyżej.
Opublikowano 27 czerwca 20195 l Burak chyba oglądał to w jakimś Heliosie a nie w IMAX 4dx. Wiadomo, że cringe akcji z ludźmi będzie sporo i będą luźne, głupie reakcje bohaterów, komentarze itp. To, na co jednak należało zwrócić uwagę to GODZILLAi inne potwory, które IMO były genialnie zrobione a sam rozp.i.er.dol prezentował się epicko. Muzyka i efekty dźwiękowe mnie wyruchały na wylot - zaliczyłem audio wizualny orgazm. Zlewam motywy ekoterrorystów czy idiotyczne reakcje czy zachowania - szedłem na walkę o tytuł króla potworów i się nie zawiodłem. Warto też było zostać trochę dłużej po zakończeniu filmu. W 2020 będę z pewnością również w IMAX. Dla mnie to jest mocarne 7/10 a jak ktoś jest fanem gada i całego uniwersum może oczko dorzucić na luzie. Polecam tylko w IMAX. Doczepiłbym się do słabo pokazanej destrukcji miasta i mało ofiar wśród ludzi ale wymóg kategorii wiekowej do kina. Coś za coś. Edytowane 27 czerwca 20195 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 27 czerwca 20195 l 3 godziny temu, Krystyna JJanda napisał: Burak chyba oglądał to w jakimś Heliosie a nie w IMAX 4dx. Wiadomo, że cringe akcji z ludźmi będzie sporo i będą luźne, głupie reakcje bohaterów, komentarze itp. To, na co jednak należało zwrócić uwagę to GODZILLAi inne potwory, które IMO były genialnie zrobione a sam rozp.i.er.dol prezentował się epicko. Muzyka i efekty dźwiękowe mnie wyruchały na wylot - zaliczyłem audio wizualny orgazm. Zlewam motywy ekoterrorystów czy idiotyczne reakcje czy zachowania - szedłem na walkę o tytuł króla potworów i się nie zawiodłem. Warto też było zostać trochę dłużej po zakończeniu filmu. W 2020 będę z pewnością również w IMAX. Dla mnie to jest mocarne 7/10 a jak ktoś jest fanem gada i całego uniwersum może oczko dorzucić na luzie. Polecam tylko w IMAX. Doczepiłbym się do słabo pokazanej destrukcji miasta i mało ofiar wśród ludzi ale wymóg kategorii wiekowej do kina. Coś za coś. Lepsze od sharkanado?
Opublikowano 27 czerwca 20195 l Imax 4d? Te ruchome fotele i pryskanie woda przy scenach z woda? Nie dzieki. Bylem raz i szalu ni ma.