Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

• Odpowiedzi 9 tys.
  • Wyświetleń 692,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano

Macie tak z jakims samochodem, ze gdy o nim myslicie to oczy wam sie swieca a na twarzy pojawia sie banan? Ja tak mam z s13 i nic na to nie poradze.

E36/E46 sa swietnymi samochodami, no ale nie robia mi tak jak Nissan i nigdy nie beda wywolywaly u mnie tego uczucia, ktore wywoluje u mnie S13. Kolejnym czynnikiem przemawiajacym za nissanem jest fakt, ze malym nakladem pracy i pieniedzy mozna osiagnac ~250km, co bedzie bardzo przyzwoitym wynikiem, gdy seryjne 169km okaze sie byc niewystarczajace.

Opublikowano

W tym budzecie szukaj A6 C5 2.4 z gazem lub jakiejs E39 z R6. Pewnie napiszesz,ze chcesz diesla,ale jego koszty utrzymania sa wieksze niz benzyny w gazie :)

Gardzę dieslem jak nikt inny :P W sumie bmw też może być ale kompletnie się nie znam na beemkach pwoiedz dokładnie czego mam szukać i jaki rocznik. Benzyna oczywiście. 

Opublikowano

w bmw masz bardzo duży wybór silników benzynowych, zależy czego oczekujesz. 

a ja do ropniaków nic nie mam, wole disla niż benzyna+gaz. 

Opublikowano

Jak cos japonskiego, rwd i zeby mialo prezencje

To tylko TO

5SRRkXf.jpg

....reszta to welur i kicz

Edytowane przez Pajda

Opublikowano

Macie tak z jakims samochodem, ze gdy o nim myslicie to oczy wam sie swieca a na twarzy pojawia sie banan? Ja tak mam z s13 i nic na to nie poradze.

E36/E46 sa swietnymi samochodami, no ale nie robia mi tak jak Nissan i nigdy nie beda wywolywaly u mnie tego uczucia, ktore wywoluje u mnie S13. Kolejnym czynnikiem przemawiajacym za nissanem jest fakt, ze malym nakladem pracy i pieniedzy mozna osiagnac ~250km, co bedzie bardzo przyzwoitym wynikiem, gdy seryjne 169km okaze sie byc niewystarczajace.

Nie stac Cie na s13,zaufaj mi. Jesli martwisz sie o spalanie w 328, to nie masz kasy na 200sxa. Przyjdzie na nia czas. Juz raz zalowales,ze sie mnie nie posluchales, to teraz to zrob. Potraktuj to jak rade doswiadczonego wujka :D

Stunik, kazdy R6 (2.0 ; 2.2; 2.5; 2.8; 3.0) to dobry silnik. Szukaj mozliwie najmlodszego rocznika po prostu, na 2003 nie licz,ale moze znajdziesz cos po lifcie (2001 jesli mnie pamiec nie myli). Osobiscie z tych motorow polecilbym Ci 2.5/2.8 jesli nie przeraza Cie spalanie na poziomie 16l gazu. Jak cos Cie zainteresuje,to wrzuc tu link i bedziemy analizowac.

Edytowane przez Infidel

Opublikowano

Infidel ma rację z tym nissanem. Kupisz trupa nie nadającego się do niczego, bo masz za mały budżet i po co Ci to? Tylko się w(pipi)iać potem będziesz.

Opublikowano

najgorzej z myśleniem jak się człowiek napali. Pamiętam jak za małolata miałem 3 tyś, drugie 3 pożyczyłem i pojechałem do niemiec po forda coguara  :obama:

na szczęście nie kupiłem. 

oglądałem jakiegoś po gradobiciu dobrze, że niemiec nie chciał zejść z ceny bo bym wziął  :obama:

Opublikowano

Czemu? Bardzo fajny Ford, nieobciachowy jak probe.

Opublikowano

oczywiście, że fajny. Tylko połowa kasy była pożyczona, a praca też licha. 

o gradobiciu nie wspomnę. 

Opublikowano

ja żałuję nie mam garażu tu gdzie mieszkam, to strasznie ogranicza :/ szkoda mi jest kupić jakiś fajny samochód i postawić pod blokiem na deszczu czy śniegu :(

a jak ktoś ma garaż to i jest gdzie wstawić samochód i jest gdzie przy nim coś popracować, pogrzebać.

Opublikowano

Ja na pierwsze auto mialem upatrzona Supre 3.0  z 80-ktoregos roku. Ojciec skutecznie sprowadzil mnie na ziemie i Golfa mk2

Opublikowano

haha ja do tej pory marzę o takiej Suprze :D

ja jeździłem E30 od dziadka, całkiem dobre auto jak na pierwszy samochód w życiu, ponad 100 koni, 10s do setki, napęd na tył, szpan w szkole.

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Nie zapomnę jak z łzami w oczach patrzyłem na Supre i na ojca, a on kiwając głową odpowiedział " chyba ochu.jałeś". A niemiec w tym czasie głaskał ją po hardtopie i mówił " top cusztand, ales gut, szyne tojota".

Opublikowano

Mieli mk2 i e30 i jeszcze narzekają

Ludzie, to są wrecz klasyczne auta które będą dla wnuków tym co mustangi w ameryce dla naszych rówieśników :D

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano

Szejdj,mozesz zawsze wynajac garaz ;). W Wawie mozna znalezc taki do 100zl/miesiac,zaleznie od tego gdzie mieszkasz.

pamietam jak z dwoma kumplami w wieku 16-18 lat kupilismy MK1 cabrio za jakies 3k zlociszy. Samo kupno tego auta to temat na 2 strony :D Alez ten samochod byl katowny, dach przeciekal w 4 miesjach,siedzac z tylu po prawej stronie w deszczu przy zamknietym dachu byl prysznic :D. Po dwoch miesacach w koncu zmienilismy dach, ojciec jednego ziomka troche ja ogarnal i sprzedalismy ze spora przebita. Jedno z lepszych wspomnien ten okres :)

Teraz to mi szkoda tego auta, piekny gofer byl (a przynajkniej mial potencjal) :(

Edytowane przez Infidel

Opublikowano

Ja jutro  od  Plichty z Gdańska odbieram swoje pierwsze das auto, ach te emocje :reggie:

Opublikowano

No dokładnie do odbiera fleet menager, ja odbieram go z pod fabryki w Pomorskiej Strefie Ekonomicznej o ok 11-13

Opublikowano

Nie zapomnę jak z łzami w oczach patrzyłem na Supre i na ojca, a on kiwając głową odpowiedział " chyba ochu.jałeś". A niemiec w tym czasie głaskał ją po hardtopie i mówił " top cusztand, ales gut, szyne tojota".

XD piękne :D

choć ciekaw jestem, co powiedziałbyś Ty synowi na miejscu ojca wiedząc, że yebany będzie piłować ile fabryka dała i tylko szczęście może go uratować przed śmiercią. 

Opublikowano

Ostatnio mój znajomy zostawił w prezencie swoje Audi A8 4.2 (pierwsza generacja). Wystarczyły pierwsze przymrozki i quattro nie pomogło - Audi zawinęło się na drzewie. Jednak coś jest w tym studzeniu młodzieńczych zapędów :)

Supro - pamiętamy [*]

Toyota_Supra_front_20071102.jpg