Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Share - Galeria kozackich fotek i filmików z PS4 (uwaga na spoilery)

Featured Replies

Opublikowano

Wesker daj se siana z imageshack, bo obrazki z niego nie otwierają się na forumku po ich kiknięciu (poleca tinypic). I używaj spoilera przy takiej ilości screenów. Mozna ustalić limit do 4-5 :)

• Odpowiedzi 173
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

prosiłbym jeszcze o ustawienie w tytule tematu taga SPOILER aby wszyscy wiedzieli, że wchodząc tutaj mogą zobaczyć lokacje czy elementy dialogów z końca danej gry a  nie tylko o randomowe obrazki. 

Opublikowano

AEM, please o tutorial na początku tematu jak wszystko robić żeby dobrze wrzucać, po kolei.... thx

Opublikowano

Jeden widoczek z BF4.

2pplcnc.jpg

Przy tej kałuży stałem z 10 minut.

dyobrq.jpg

A ci nie szanowali plejstejszon.

2ezk8l0.jpg

A teraz niech ktoś mi wytłumaczy jak nagrywa się te filmy. Podczas robienie tych zdjęć kilka nagrałem, jeden trwa 15min, drugi 3min, a jeszcze jeden 56 sekund. Klikam share, zaczyna się nagrywanie i jak zatrzymuje? Jeszcze raz share?

Opublikowano

Chyba automatycznie zaczyna sie filmik nagrywac jak odpalasz gierke jesli grales 5 min to nagrasz tylko 5 min jak grales ponad godzine to nagrasz ostatnie 15 min. tzn nie nagrasz bo nagrywa sie caly czas tylko zrzucisz to na dysk . Ale kilka razy tak mialem ze np zdjalem heli w takim bf4 z konca planszy wciskam share, gram sobie dalej pozniej wchodze do zgranych filmikow - patrze a tam filmik z przed dwoch godzin sie wrzucil WTF? 

Opublikowano

Właśnie nie, grałem ponad godziny i po tym czasie robiłem fotki, nagrały się z 3 filmiki, każdy z różnym czasem, jak napisałem w poprzedni poście.

Opublikowano

To musi nagrywac nasze poczynania wstecz, chodzi o to zeby sie dzielic naszymi dokonaniami, kiedy zrobilismy cos niesamowitego/ niemozliwego do wykonania itp a jesli zaczynalo by nagrywac odkad nacisniemy share to bylo by troche bez sensu no bo skad wiemy czy zdarzy sie cos wartego nagrania? Z reszta mi zawsze nagrywalo filmiki wstecz tylko wlasnie czasem nawet godzine, dwie przed uderzeniem w przycisk.

Opublikowano

Może głupie pytanie, ale muszę je zadać:P Jeśli odpalam batalie w DM ona trwa około 15 minut i chcę się nią pochwalić, to przycisk naciskam przed rozpoczęciem czy po zakończeniu rozgrywki?

Opublikowano

Jest pierwsza fota z Knacka!

25jyu0o.jpg

Faken, znowu wychodzą mi małe :|

Edytowane przez Gość

Opublikowano

są 2 sposoby :

- kliknięcie 1x share robi nam screena i filmik z 15min wstecz (i odpala menu share przy okazji)

- kliknięcie 2x share zaznacza początek filmu (zaczyna nagrywać od "teraz") i leci do przodu 15min

mówię o defaultowym ustawieniu share, jest jeszcze drugie wygodniejsze pod screeny

Opublikowano

są 2 sposoby :

- kliknięcie 1x share robi nam screena i filmik z 15min wstecz (i odpala menu share przy okazji)

- kliknięcie 2x share zaznacza początek filmu (zaczyna nagrywać od "teraz") i leci do przodu 15min

mówię o defaultowym ustawieniu share, jest jeszcze drugie wygodniejsze pod screeny

Właśnie to chciałem wiedzieć, dzięki wielkie. Ps a pod screeny skoro już wspomniałeś ten łatwiejszy sposób to?

Opublikowano

druga opcja (można je podmienić klikając share a potem options - ustawienia przycisku share) to :

- 1x kliknięcie robi screena

w tym defaultowym screena robi się przytrzymując share

ps. kilka screenów ode mnie z końcówki killzone, która jest niemożliwa graficznie ;) wtedy rzeczywiście otworzyła się kopara

1471385_1402767809966820_82679475_n.jpg

1486930_1402767939966807_686632916_n.jpg

1507169_1402768153300119_1662665522_n.jp

601227_1402768319966769_1389421189_n.jpg

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

Contrast, czyli nieodżałowana wtopa. Fajny klimat, ale gry nie skończyłem, bo w cyrku 4 RAZY Z RZĘDU zawiesiłem się z pudłem na suficie

2q86lj8.jpg

BF4, który ma swoje genialne momenty graficzne w singlu

2f04yza.jpg

Opublikowano

są 2 sposoby :

Nareszcie ktoś to wyjaśnił, dzięki, łap plusa.

Opublikowano

24o11tt.jpg

Opublikowano

Z ciekawości sprawdzam w jakiej jakości mi screeny wrzuca na twittera:

xl9wsm.jpg

r8yykl.jpg

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

W samej konsoli w zakładce "Co nowego" można tez umieszczać zdjęcia i filmy, ostatnio Szczurek coś wrzucił z War Thunder. Materiały pojawią się w tej zakładce automatycznie po wrzuceniu na fb czy twittera, czy trzeba je w jakiś inny sposób tam umieścić?