Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Trailer spoko, ale ostatnio zdecydowanie zbyt często słyszę ten otwór..
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l To drzewo zdecydowanie będzie przerobione na palety tak ostatnio popularne w grach
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Podobna broń chyba była w Turok 2. Wystrzeliwałeś jakieś wiertło które się wkręcało w czachę przeciwnika i następnie robiło boom.......
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Autor Tak w ogóle to nazwa trailera to nawiązanie do ostatnich słów z końcówki Gearsów 3 jak widać te "tomorrow" nie jest zbyt fajne btw na 1000% literka D w inicjałach JD syna Marcusa pochodzi od Dominica. Zbyt oczywiste. Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez MaZZeo
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Mnie się w ogóle takie trailery nie podobają w Gearsach. Ma być krwisto, a nie jakieś sratatatta tata mama drzewo syn. Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez Moldar
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Ej tam. Ja uwielbiam te girsowe music trailer. Najlepszy moim zdaniem nie jest wcale trailer jedynki z podkładem Mad World, tylko to cudo z dwójki. To jak wjeżdża napis "Gears of war 2" To były dobre czasy.
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Hmm... tak oglądam ten zwiastun najnowszy i widzę, że poziom artystyczny serii zostanie zachowany Szału nie ma. Wybór utworu - banalniej się nie dało. No, ale Gearsy mają być mocne w innych punktach, co nie? Edytowane 11 kwietnia 20169 l przez Cedric
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Ej tam. Ja uwielbiam te girsowe music trailer. Najlepszy moim zdaniem nie jest wcale trailer jedynki z podkładem Mad World, tylko to cudo z dwójki. To jak wjeżdża napis "Gears of war 2" To były dobre czasy. Przypomniałeś mi jak poznałem w "pracy" zatwardziałego Pc'towca , mówił że konsole takie i owakie kazałem mu sprawdzić 1 Gearsy ... (oszlalał) przed premierą 2 części pokazałem mu ten trailer... na nocnej zmianie co jakiś czas odtwarzał go bez opamiętania .... trailer kozak do dziś ... (a kolega gra już na konsoli )
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Będzie goty wierzę że nie powtórzą błędu jakim było jugement. Spokojnie Judgementa robiła całkiem inna ekipa, Polacy z PCF chcieli zmian ale nie tędy droga. Rod jest z Girsami od początku serii a więc ma pojecie o tym co robi i jestem przekonany, że obecnym Girsom będzie bliżej do trylogi niż do tego bubla. A więc będzie krwisto... ps. trailer ryje banie
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Chyba ktoś się pośpieszył, bo film jest już prywatny i nie da się go obejrzeć EDIT: Kopia filmu jest dostępna tutaj: http://www.dailymotion.com/video/x43vjsv Edytowane 12 kwietnia 20169 l przez Vexilium
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l W sieci nic nie ginie TUTAJ można obejrzeć gameplay z TDM i Warzone. [edit] Trochę szkoda że nie zostawili z Judgementa rzutu granatem pod LB i zmiany broni w pełnym biegu. A gameplay wygląda niemal jak żywcem wyjęty z 'trójki', co w sumie mnie cieszy. Edytowane 12 kwietnia 20169 l przez Kondeer
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l I znowu przeciwnicy świecą się jak psu jajca. Ogólnie widać, że postawili na sprawdzoną formułę, ale efektu wow już wg. mnie nie ma.
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l To nie jest materiał z bety tylko z alphy która była niedawno udostępniana dziennikarzom.