Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 254,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

U mnie e-mailowe i telefoniczne poszukiwania Girsa na piątek spełzły na niczym :/

Opublikowano

U mnie e-mailowe i telefoniczne poszukiwania Girsa na piątek spełzły na niczym :/

Telefonicznie to se możesz.... jak już musiałbyś po sklepach pochodzić , równie dobrze ktoś z M$ mógłby zadzwonić do sklepu i sprawdzić ich podając się za klienta 

:down:

Opublikowano

No siedząc w robocie do 17.00 mam czas na takie wycieczki :P

Opublikowano
  • Autor

jak mnie wkur.wiają premiery we wtorek. Nigdy nie masz pewności czy te gałgany wyślą grę w piątek czy w poniedziałek, a może dopiero we wtorek?

przez takie akcje człowiek ma ochotę iść w 100% w cyfrową dystrybucję.

Opublikowano

Jak ktoś ma ciśnienie to kod xbox/pc za około 190zł

A co komu po kodzie gdy gra zostanie odblokowana dopiero we wtorek :P

Opublikowano

Ej, takie pytanie: zamówiłem sobie Ultimate ze sklepu MS, czytałem po forumku, że wysyłka jest dosyć powolna, więc uderzyłem dzisiaj na czat do wsparcia i zapytałem jak się ma sytuacja z wysyłką. Pani powiedziała, że wysyłają w dzień premiery (co się w sumie nie sprawdziło, bo dostałem dzisiaj maila, że wysłali), ale dostanę też jutro kod, który pozwoli mi ściągnąć grę. Dopiero później mnie tknęło, że trochę dziwne, żebym dostawał jednocześnie pudło i digital - pani się coś pomyliło, czy rzeczywiście będę mógł jutro spokojnie pograć?

Opublikowano

No i lipa. Empik obiecał że wysle gre dzisiaj a jednak potwierdzenia nie dostałem. Jedyna zaleta wersja Ultimate za 260zł. 

Opublikowano

ehh ja dopiero w środę wystartuję...

co ruszacie najpierw multi czy kampania?

Opublikowano

Kampania, chwila multi, kampania, horda........M U L T I

ale nadal nie wiem gdzie można to cudo nabyć w najlepszej cenie 
evil-jew-660x330.jpg

wolałbym grać równo 11tego, ale czy nie szybciej byłoby mieć diżitala...?

Edytowane przez II Noxx II

Opublikowano

obejrzałem live stream na xbox Polska i nie wytrzymałem - kupilem Ultimate i już pobrane. Pewności tylko nie mam czy od 3:00 w nocy ruszy dostęp czy o północy ;-D

Tak czy inaczej gram ostatnio mało,a le przychodzą takie momenty jak premiera Gearsów gdzie nic innego się nie liczy - ktoś chętny na mutli lub coo-op kampania w najbliższy weekend?

śmiało pisać bo szukam towarzystwa na oporowy gejming w weekend - mój tak popeqPL

Pozdro :-)

Opublikowano

I jak, idzie dostać gdzieś zwykłą edycje spod lady? ;)

Opublikowano

Objeździłem praktycznie "cały" Gdańsk - nigdzie. Najgorsze, że z tego co gadałem to nawet nie wiadomo czy w poniedziałek będzie ;/

Patrząc na ostatnie premiery Forzy czy Deusa byłem pewien, że dzisiaj będzie można dorwać.

Opublikowano

Dzisiaj się wybieram na wycieczkę po Poznaniu, jak coś to dam znać braci pyrowej, czy można gdzieś dorwać już pudełeczko w znośnej cenie. 

Opublikowano

Objeździłem praktycznie "cały" Gdańsk - nigdzie. Najgorsze, że z tego co gadałem to nawet nie wiadomo czy w poniedziałek będzie ;/

Patrząc na ostatnie premiery Forzy czy Deusa byłem pewien, że dzisiaj będzie można dorwać.

Słupek, a pytałeś w Game One we Wrzeszczu?

Opublikowano

U nich już byłem wczoraj (a dzwoniłem w środę) jak "żebrałem" Mafie czy sprzedadzą szybciej. Hasło wtorek, dzwonić w poniedziałek.

Opublikowano

Dzisiaj się wybieram na wycieczkę po Poznaniu, jak coś to dam znać braci pyrowej, czy można gdzieś dorwać już pudełeczko w znośnej cenie. 

Dawaj, dawaj jak się czegoś dowiesz :)

Opublikowano

Coś podobnego słyszałem w Szczecinie, że paczka z grami przyjdzie do sklepu dopiero w poniedziałek.

Opublikowano

Wróciłem bo małych problemach zdrowotnych, które w ostatnich tygodniach mocno dały mi popalić. Aczkolwiek wracam i wieczorem będzie LIVE z GoW4 + first look :)

2016-10-07_14.21.48.jpg?i_dim=1366x768&a