Skocz do zawartości

Gears of War 4

Featured Replies

Opublikowano

po 20 czy 30 jak wczoraj w nocy, tak żeby każdy grający miał okazję przez te 20 czy 30 fal nabić kredytów czy XP.

Czyli sam przyczyniasz się do tego, że wielu nie może hordy ukończyć. Nieładnie :(

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 254,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam wszystkich

• Gram od piątku, skończyłem kampanię i pograłem trochę w multi / hordę, kilka słów ode mnie nt. GoW 4 - mogą być mikrospojlery - jak ktoś nie oglądał trailerów, to niech nie czyta Kampania Moim zdani

• O panie, będzie klimacik

Opublikowano

A kto powiedział, że trzeba grać na 50 fal? Jak ktoś chce koniecznie zrobić całość, to niech się umawia ze znajomymi. Mało kto ma czas żeby siedzieć do 4h nie odrywając tyłka od kanapy. Ale jak ktoś już wchodzi do meczu to niech przynajmniej robi te 20-30 pełnych fal żeby ludzie sobie ponabijali kredyty i XP.

Opublikowano

No to ja bym się pisał tylko się dogadamy co do terminu, wcześniej tylko nabiję kart na 60-70 tys. :P

Opublikowano

Don już znam tani sposób by przejść 50fal w trochę ponad 1h. Jak coś to mogę pokazać co i jak :ogor:

Co za glitch znowu znaleźli? :D

Opublikowano

Dobry temat na jakieś fabularne DLC. Skiny naprawdę fajne.

Opublikowano

Bardzo podobny do tego z Gridlocka, ciężko opisać słowami. W tygodniu możemy zagrać to pokaże co i jak.

To ja się piszę w przerwie świątecznej jak coś  :ogor:

Opublikowano

SIema , kto ma ochote zagrać teraz w Horde ? ?

Opublikowano

Panowie dopiero zacząłem przygodę z Horda, jak można zdobyć więcej tych kart? Tylko poprzez kupna skrzynek?

Opublikowano

Za grę dostajesz kredyty, za kredyty kupujesz skrzynki. Skrzynki do Hordy kosztują 400 kredytów i w każdej jest po 6 kart z tego co pamiętam.

Niechciane karty można rozbijać na materiały do tworzenia innych kart, ale tych do skilli nie opłaca się rozbijać, bo dają mało materiałów - dużo materiałów dostaje się za karty ze skinami do broni, postaci oraz emblematy.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Byłem już dzisiaj na 42 fali i nagle wyrzucilo mnie z gry aż do dashboardu, u mnie coś nawaliło?przeglądałem trochę na guglach i ludzie podobno też miewaja takie problemy, ocb:(?

Opublikowano

kiedy nowe mapy?

Title update będzie wypuszczony dzisiaj, a wraz z nim nowa zawartość w tym i dwie nowe mapy. Więcej szczegółów dzisiaj/jutro. Tutaj źródło z oficjalnego forum gry: https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/gears-of-war-4-title-update-3-january-10th-2017/990fbe4c-603d-493b-b6cf-c8302fd86120/posts

Czyli nowe mapy dla wszystkich w okolicach 17/18 stycznia.

Opublikowano

Da się jakoś w tej grze sprawdzić K/D ratio?

Opublikowano

od samego oglądania można dostać oczopląsu a co dopiero jakbym miał tak grać ;/