Opublikowano 19 grudnia 20168 l po 20 czy 30 jak wczoraj w nocy, tak żeby każdy grający miał okazję przez te 20 czy 30 fal nabić kredytów czy XP. Czyli sam przyczyniasz się do tego, że wielu nie może hordy ukończyć. Nieładnie
Opublikowano 19 grudnia 20168 l A kto powiedział, że trzeba grać na 50 fal? Jak ktoś chce koniecznie zrobić całość, to niech się umawia ze znajomymi. Mało kto ma czas żeby siedzieć do 4h nie odrywając tyłka od kanapy. Ale jak ktoś już wchodzi do meczu to niech przynajmniej robi te 20-30 pełnych fal żeby ludzie sobie ponabijali kredyty i XP.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Autor Don już znam tani sposób by przejść 50fal w trochę ponad 1h. Jak coś to mogę pokazać co i jak
Opublikowano 19 grudnia 20168 l No to ja bym się pisał tylko się dogadamy co do terminu, wcześniej tylko nabiję kart na 60-70 tys.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Don już znam tani sposób by przejść 50fal w trochę ponad 1h. Jak coś to mogę pokazać co i jak Co za glitch znowu znaleźli?
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Autor Bardzo podobny do tego z Gridlocka, ciężko opisać słowami. W tygodniu możemy zagrać to pokaże co i jak.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Autor fajne te nowe postacie z UIR. Aż zachciało się zagrać jakieś wojny Pendulum
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Bardzo podobny do tego z Gridlocka, ciężko opisać słowami. W tygodniu możemy zagrać to pokaże co i jak. To ja się piszę w przerwie świątecznej jak coś
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Panowie dopiero zacząłem przygodę z Horda, jak można zdobyć więcej tych kart? Tylko poprzez kupna skrzynek?
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Za grę dostajesz kredyty, za kredyty kupujesz skrzynki. Skrzynki do Hordy kosztują 400 kredytów i w każdej jest po 6 kart z tego co pamiętam. Niechciane karty można rozbijać na materiały do tworzenia innych kart, ale tych do skilli nie opłaca się rozbijać, bo dają mało materiałów - dużo materiałów dostaje się za karty ze skinami do broni, postaci oraz emblematy. Edytowane 8 stycznia 20178 l przez DonSterydo
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Byłem już dzisiaj na 42 fali i nagle wyrzucilo mnie z gry aż do dashboardu, u mnie coś nawaliło?przeglądałem trochę na guglach i ludzie podobno też miewaja takie problemy, ocb:(?
Opublikowano 10 stycznia 20178 l kiedy nowe mapy? Title update będzie wypuszczony dzisiaj, a wraz z nim nowa zawartość w tym i dwie nowe mapy. Więcej szczegółów dzisiaj/jutro. Tutaj źródło z oficjalnego forum gry: https://gearsofwar.com/en-us/forums/e9b54fc61eb74ad783d533ca502b0132/threads/gears-of-war-4-title-update-3-january-10th-2017/990fbe4c-603d-493b-b6cf-c8302fd86120/posts Czyli nowe mapy dla wszystkich w okolicach 17/18 stycznia.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Nowe mapki to Blood Drive i Clocktower, dostępne na publicznych playlistach od 17 stycznia.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Autor niech coś zrobią ze Swarmem/Locustami bo serio rzygam już tym żołnierzami Cog z randomowymi ryjami
Opublikowano 22 stycznia 20178 l od samego oglądania można dostać oczopląsu a co dopiero jakbym miał tak grać ;/