Opublikowano 8 sierpnia 20159 l Ile będzie miał obecny? Też 10 czy może jednak naście albo jak kiedyś były seriale po 24 epki?
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l mam nadzieje ze ten dzieciak zginie. No i widać że serial krecili chyba w tym samym czasie co Ant mana. Edytowane 10 sierpnia 20159 l przez Shen
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Doktorek się o(pipi)ał na łyso do roli w Ant man. chyba ze to taki zbieg okolicznosci
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Że Eph? A był bez włosów w ostatnim odcinku?? W House of Cards ze 3 lata temu był łysy jak kolano. I też chlał wódę... :hmmm: Aha chyba był nowy odcinek jednak.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l mam nadzieje ze ten dzieciak zginie. nie dość że wkurwiający to jeszcze sepleni xD w ogóle jaki roszady w tym epizodzie Eph solo Hitman wannabe mission głupia suka i w(pipi)iający dzieciak stary ale żwawy też solo one man army [pozdro dla Marlo z the Wire] szczurołap i bląsia [ <3 ] będę teraz police special task forces xd stary chu.j z tą swoją ździrą wku,rwiają mnie strasznie gdzie się podział niemiaszek-wampirek? w poprzednim mieliśmy pokazanego tego kulawego wrestlera i szwendającego się meksykańca i po co to? i jeszcze ta wampiro-żonka xDDD no i new challenger się pojawił, zabijaka z mieczem co się odpierdala w tym serialu to ja nawet nie ;/
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Pogubiłem się już w tym serialu. Przegapili w nowym odcinku szansę na rehabilitację. Gdyby zabili kurdupla byłby goty odcinek a tu znowu miracle rescue Niech zrobią serial z Bladem w roli głównej. Serial o wampirach powinien mieć akcję a nie ludzkie dramaty. Na początku cieszyłem się z powodu nowego serialu ale teraz to bliżej mu do zmierzchu niż do Blade'a czy Drakuli
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Wytłumacz mu Masorz słowami, bo jak nie to ja to zrobie pięściami. Podoba mi się ten sezon, jest na wysokim poziomie jak pierwszy. Mam nadzieje ze dociagna fabule do konca, a jak nie to są książki.
Opublikowano 18 sierpnia 20159 l Ok w skrócie akcja w kościele. Przez kilkanaście minut udało się pani z dzieciakiem uciekać i zmylić wykwalifikowanych łowców Zamiast zdyskredytować doktorka palmer wynajmuje mordercę co jest bez sensu. Na początku serialu wystarczyło otrzeć się o jęzor wampira a te białe robavzki atakowały człowieka.w ostatnich odcinkach jęzory latają a robaków jakby brak. W ostatnim odcinku angel złapał wampira a jęzor nad nim latał. To taki jeden przykład. Ja rozumiem że to sci fi ale fabuła powinna być konsekwentna w przyjętej formule.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Teraz już wyczuwam trolla. Mam rację? Jak dla mnie to okej i nic więcej. Pilot już chyba na zawsze pozostanie najlepszym odcinkiem tego serialu.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Mówię jak jest, ciągle akcja, zero nudy. Pierwszy sezon był bardzo dobry, a ten mu nie ustępuje. Jak dla mnie to okej i nic więcej. Pilot już chyba na zawsze pozostanie najlepszym odcinkiem tego serialu. To pisałem o mr robot
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Na bank mało wybredny troll. Serial zrobił się debilny. Akcję non-stop masz w V.I.P.-ie (do tego plastikowe cycki). Polecam - powinien ci się podobać.
Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Najnowszy odcinek to już kompletne dno wampir gladiator Jak łysolek wrócił do Nowego Yorku ranny i poszukiwany ? Czemu rozwalenie budynku spowodowało zawalenie jednego sufitu? Po kiego to było
Opublikowano 1 września 20159 l Najnowszy odcinek to już kompletne dno wampir gladiator Jak łysolek wrócił do Nowego Yorku ranny i poszukiwany ? Czemu rozwalenie budynku spowodowało zawalenie jednego sufitu? Po kiego to było xD co do tego odcinka to samo dokładnie pomyślałem chociaż przedwieczny Blade-wapirek może się okazać spoko zawodnikiem, wątek meksykańca kręcącego z dziołchą i zapaśnikiem nie wiem po co jest, nic kompletnie nie wnosi póki co murzyn co robił w ochronie Eldritcha, najpierw pokazują jak się dostaje do miasta, spotyka z bratem, później z ekipą i tłumaczy plany to sobie myślę będzie git a tu ginie w 5sek po tym jak powiedział gdzie mogą być gniazda Mistrza xDDD zamiana ciał Mistrza też jakoś ch.ujowo zrealizowana ;/ z odcinka na odcinek coraz gorzej z tym serialem
Opublikowano 8 września 20159 l Odcinek na poziomie całego sezonu. Dużo się działo aczkolwiek miałem wrażenie jakby chcieli by aż ZA dużo sie działo. I czy ktoś mi odpowie czy ..... Fet został zainfekowany ?
Opublikowano 9 września 20159 l nie został zarażony btw relacje Martinez, Eph, dzieciak naprawione w ciągu 5min xD niemiec przywozi dwudziestu zombiaków od tak xd walka z niemca z dziadkiem XDDDDDDDD japierdl aż się odechciewa oglądać ;/
Opublikowano 16 września 20159 l W dziesiątym odcinku w końcu się działo, i to całkiem sporo. Aż miło było popatrzeć.
Opublikowano 22 września 20159 l Kurde w 11 odcinku zrobili z mojej ulubionej postaci pizdę.... jak tak można było?