Copper 2 657 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Przeciez dostalbys nowa konsole, a ms by się rozliczyl z upsem, wszystkie paczki kurierem sa ubezpieczone. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielpes5 3 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Teoretycznie tak....a praktycznie MS robi uniki. Niemalże "z urzędu" powinni mi już dostarczyć nowy sprzęt wolny od wad. Ale po co ? Lepiej się jeszcze poszarpać,poudawać idiotów .... I to jest właśnie POLSKA. Tu sprawy proste i oczywiste są często nie do przeskoczenia. Klient jest tu na szarym końcu. I sprawdza się stare "powiedzenie" :kupiłeś nowy sprzęt-kupiłeś sobie kłopot. Czasami mam ochotę po prostu wrócić od czasów Commodore 64. Tam do pełni szczęścia wystarczył tylko mały śróbokręt Edytowane 26 Września 2014 przez danielpes5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawliko 6 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Problemem dotyczy obu bundli? Czy tylko tych bez kinecta? Miałem brać zestaw z kinectem i Dance central, gdzieś czytałem, że ta partia jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Problemem dotyczy obu bundli? Czy tylko tych bez kinecta? Miałem brać zestaw z kinectem i Dance central, gdzieś czytałem, że ta partia jest ok. Nieprawda! Było to juz dementowane.Ja mam bundle z kinkietem i Dance Central i problem u mnie istnieje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SMGT 5 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 A czy problem dotyczy Xbox'ów bez Kinect i niezbundlowanych - czyli bez żadnych gier? (czyli chyba nie na nasz rynek, ale już tych nowszych bez kinect). Cytuj Odnośnik do komentarza
ChmieluPlay 20 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Wymieniłem na nowego i znowu to samo. Nie wiem czy odsyłać do M$ czy może atakować w loterie i próbować wylosować dobrego. Dodam że obydwa modele jakie miałem to 1540 , 1431X. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielpes5 3 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Trafić na sprawnego Xboxa One-bezcenne. Wygląda na to że ta konsola to po prostu nieudany prototyp. Edytowane 27 Września 2014 przez danielpes5 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Moj wrocil wczoraj, ale dopiero dzisiaj moglem go odpalic. Dostalem oczywiscie nowke, na blyszczacych częściach folie, chodzi cichutko. Takze nie warto wymieniac w markecie, lepiej wysłać na ten tydzien do serwisu i dostac nowke + miesiąc golda. Widzimy sie na lajwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Teoretycznie tak....a praktycznie MS robi uniki. Niemalże "z urzędu" powinni mi już dostarczyć nowy sprzęt wolny od wad. Ale po co ? Lepiej się jeszcze poszarpać,poudawać idiotów .... I to jest właśnie POLSKA. Tu sprawy proste i oczywiste są często nie do przeskoczenia. Klient jest tu na szarym końcu. I sprawdza się stare "powiedzenie" :kupiłeś nowy sprzęt-kupiłeś sobie kłopot. Czasami mam ochotę po prostu wrócić od czasów Commodore 64. Tam do pełni szczęścia wystarczył tylko mały śróbokręt Ciesz się, że nie musiałeś skorzystać z naprawy gwarancyjnej u Sony. Tam są jeszcze gorsze cyrki... Co do chrabąszczy, chyba mam szczęście, bo konsola kupiona z polskiej dystrybucji chodzi mi elegancko, nic nie rzęzi, jest tak cichutka, że odechciało mi się odpalać suszarkę (PS4). Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ja nareszcie rowniez mam szczescie. Konsole wzielem z EURORTVAGD i jest tak cicha, ze nic nie slychac (wersja bez shitnecta). Kupiona w dniu premiery w polsce. Co w porownaniu z moim x360 v1.0 to jest mega szok - staruch chodzi tak glosno jak cala serwerownia (i nie ma portu hdmi ). Jak na razie nie mam problemow i mysle, ze tak juz pozostanie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gomlin 17 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ja zakupiłem swojego XO w komputroniku. Ale nie byłą to polska dystrybucja bo zamawiałem zestaw z kinectem bez żadnych gier. Istrukcji ani nic po pl też nie ma więc może z niemiec nie wiem ale chodzi jak powinien - cichutko. Po tylu rzeczach co się naczytałem mimo wszystko wolałem unikać polskiej partii. Cytuj Odnośnik do komentarza
ArcyWrog10 0 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Na forum Xboxa pisali, iż podobno w nowej aktualizacji (1410.140921-2200) która jest dostępna aktualnie tylko w becie poprawiono chrabąszczenie, ma ktoś dostęp do bety aktualizacji Xboxa i może to potwierdzić? Edytowane 27 Września 2014 przez ArcyWrog10 Cytuj Odnośnik do komentarza
IslandClaws 0 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 zakupiłem wczoraj w Saturnie zestaw z Fifa i Forza. całe szczęście nic nie buczy, konsola cicha i mam nadzieję, że tak już pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Na forum Xboxa pisali, iż podobno w nowej aktualizacji (1410.140921-2200) która jest dostępna aktualnie tylko w becie poprawiono chrabąszczenie, ma ktoś dostęp do bety aktualizacji Xboxa i może to potwierdzić? Na gaffie też już pojawiły się komentarze, że nowy update naprawia brzęczenie konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
kapa3991 1 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Mówicie, że nie odsyłać konsoli i poczekać na Update? Bo kurde nie wiem już co mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 możesz podać linka? przegladam gafa i nic nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=131934377&postcount=469 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=131991239&postcount=473 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SMGT 5 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Chrabąszczył po wyciągnięciu, po aktualizacji, ale przestał jak zainstalowało się Crimson Dragon Edytowane 29 Września 2014 przez SMGT Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Chrabąszczył po wyciągnięciu, po aktualizacji, ale przestał jak zainstalowało się Crimson DragonMi cykadzi pomimo zainstalowania CD. Nic to...póki co nie ma co spinać pośladów. Czekam na oficjalnego październikowego aktuala do konsoli... Cytuj Odnośnik do komentarza
SMGT 5 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Spoko, ja też się pomyliłem, wróciłem na chatę i okazało się, że dalej bzyczy. Po prostu pewnie coś robił po pierwszym odpaleniu, no i nawet jak byłem w menu głównym to przez większość czasu coś się instalowało i pewnie to też miało na to wpływ na to że nie bzyczał. Niestety brzęczy i na razie nie wiem... pogram bo nie chce mi się go odsyłać. Może poczekam do patcha jak będzie już coś o patchu wiadomo, na razie zakładam że do przyszłego tygodnia pogram bo chcę grać a nie wysyłać konsolę Mówicie październik? A wiadomo kiedy? I czytałem że jest beta, każdy może betę zainstalować? Podobno patch to naprawia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Po prostu wlaczyles gre i zostawiles ja w tle, wtedy nie bzyczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Siemanko wszystkim. Dziś kupiłem Xbox'a One w zestawie z Fifą 15 i Forzą 5. Powysyłałem niektórym zaproszenia ale jeśli jeszcze ktoś jest chętny na mecze w fifke czy jazde w FM5 a juz niedługo FH2 to mój nick: Kedzior88 - śmiało zapraszać Smile PS. Niestety trafiłem jednak na egzemplarz z brzeczeniem czy jak to tam nazwać. Ciężko wytrzymać ten hałas zwłaszcza gdy konsola jest w stanie uspienia. Też tak macie? Sam juz nie wiem czy MS usunie problem w Październiku w aktualizacji czy jednak nie i już tak zostanie? Jeśli ta druga opcja to ciekawe czy w Media Expert wymienią mi konsole bez problemu na nową czy muszę to załatwić bezpośrednio z MS? Jak ktoś może mi pomóc/doradzić to będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) hipotetyczna sytuacja: 1. wchodzę do euro agd/media markt 2. biorę xboxa 3. w domu brzęczy/buczy/ru,cha mnie w oczy 4. wracam z xboxem do sklepu 5. wymieniają od ręki taknie? znam stanowisko uokiku i teoretycznie powinni wymienić bez łaski, ale wolałbym się jakby co obyć bez skarg i innych bzdet Edytowane 29 Września 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Z tego co widzialem po innych postach to jednym wymieniaja, innym nie. Czyli kwestia pocisniecia kogo trzeba, najlepiej po prostu dopytaj w sklepie zanim kupisz i tyle. Edytowane 29 Września 2014 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 odpal na miejscu skur.wesyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi