Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Metro REdux za 2 dyszki, nie wzialem na black friday, wezme teraz, obema :fsg: oby tylko w goldzie sie nagle nie pojawilo w styczniu :D 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 364,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Ja odradzam RE5 bo jest kiepski, za to kolejny raz kupie RE4 <3

Opublikowano

Szkoda, że Remember Me nie ma we wstecznej. :(

Na zapas kup, w końcu dodadzą, Capcom wspiera wsteczną tytułami, których nie będzie remasterować, a wątpię w definityw edyszon tej gry.

Opublikowano

Yep przycebuliłem 2 miesiace za dwa złote. Jeden w listopadzie drugi teraz jaki ten m$ dobry.

Opublikowano

Myślałem że Superhot bardziej przecenią:/

BTW ktoś narzekał, że nas w PL dymają: w USA standardowa cena to 25$, u nas 80 zł.

Jak przecenią Rocket League>50% to biorę.

Opublikowano

Dobry tydzień. Kupiłem Never Alone, na które od dawna miałem ochotę. Jeśli, ktoś nie wziął  Metro w Czarny Piątek, to niech zrobi to teraz. Właśnie kończę pierwszą część i jest lepiej niż myślałem. Świetna gra.   :banana-santa:

Opublikowano

Bez przesady. Jakieś wybitne te gry z serii metro to nie są. Ot solidne strzelaniny i nic więcej.

I odnosząc się do poprzedniej wypowiedzi. 25$ to faktycznie ich w tych stanach zdzierają nie ma co.

Opublikowano

Niech ktoś zarzuci bezpośrednim linkiem do golda za 1 zł, znowu znaleźć nie mogę.

Edit.

Już mam :)

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Chyba jestem ślepy jak steve z mojego avatara, ale nie widzę golda za 1zł. Może ktoś linkiem zarzucić? W zeszłym miesiącu znalazłem bez problemu.

Opublikowano

Do dzisiaj miałem aktywny i dlatego widocznie nie wskakiwało. Dzięki za link

Opublikowano

Oj kuszą. Chyba łyknę cały sezon nowego Hitmana. Tylko kiedy to wszystko ograć...;)

Opublikowano

Ja RDR chciałem kupić, ale nie mogę do tego wykorzystać kasy ze zdrapek :/ Lipa. Batman AK w Stanach 10$, u nas 145 zeta. Fajnie

Opublikowano

Nie no przelicznik za(pipi)isty... Halo 5 w promocji 20 dolarów, u nas 120 zł :(

Opublikowano

Cena Everspace bez szału, ale biorę, wszak kisi się te sto-parędziesiąt zł ze zdrapek. A każdemu polecam obadać, jest godzinny trial ważący ~4 giga, mnie się mocno spodobał.

Szkoda, że nie ma w tych głośnych wyprzedażach na konsoli takiej mocy indyków jak na pecetach.

Edytowane przez gkihdghdhj

Opublikowano

Kupcie to przez reale brazylijskie to wyjdzie jeszcze taniej niż w $...nie dajcie się dymać korporacji.

Opublikowano

Nareszcie się doczekałem Wormsow W.M.D w promo :banderas:

All-Star Pack do W.M.D jest za free

Edytowane przez Rayos