Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

New Order tylko jest

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 346,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

pes 2019 i pugb za free

sciagac panowie bo oferta zniknie

Opublikowano

No i fajno, nie ma co kręcić nosem na darmowe giereczki - dzięki Spencera :xboss:

Opublikowano

Tylko PUGB to trial na kilka godzin (nie jest określone na ile) z tego co wynika z opisu w storze.

Opublikowano

No i tytuł "PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Full Product Release free for a limited time" również sugeruje, że to nie żadne triale.

Opublikowano
10 minut temu, Bzduras napisał:

No i tytuł "PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS Full Product Release free for a limited time" również sugeruje, że to nie żadne triale.

Faktycznie, źle zrozumiałem. 

SPANCER TY WARIACIE :pawel:

Opublikowano

szkoda tylko ze zadnej dobrej gierki nie dali 

Opublikowano

Na pubg kończy im się czasowa wyłączność, gra ma trafić na ps4. 

Może tym ruchem chcą złapać jak największą bazę użytkowników 

Opublikowano

PUBG s,rak straszna chyba najgorzej wydane pieniądz na gierkę, szkoda miejsca na tak niedopracowana i chodząca jak g.owno grę

Opublikowano
3 godziny temu, maciekww28 napisał:

Poza tym Pabdżi poczuł ciężki (nie znaczy, że smrodliwy) oddech CoD-a na plecach...

Opublikowano
3 godziny temu, maciekww28 napisał:

MS nie mają takiej mocy decyzyjnej żeby stwierdzić "ok, to walimy grę za darmo". Nie są ani producentem ani wydawcą, a wątpię żeby ci na to dali zgodę.

Opublikowano
W dniu 12.11.2018 o 19:52, MLeKSk napisał:

Ale wymaga drugiej części do działania. To "odnowione" poziomy z jedynki, które można ogrywać w dwójce ;-)

EDIT: A jednak nie. Ponoć działa również z pierwszą częścią. Pewnie błąd. Instaluje się to sprawdzę :-)

I co działa?

Opublikowano
7 minut temu, MLeKSk napisał:

Tak, ten Prolog jest w tym pakiecie. Acziki wpadają, chyba 17 ich jest w tej wersji jak czytałem. Pozostałe są już z drugiej części. Te dodatkowe opcje to nie mam porównania, bo w jedynkę nie grałem, ale ponoć dodali takie coś jak kucanie w trawie i jeszcze kilka innych.

Każda misja z tego pakietu ma po 7 osiągnięć plus 9 bonusowych,czyli 51 do zdobycia.A te 17 to ma Hitman 2 bez dlc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja wiem że nikt już nie kupuje gierek i czeka na game  pass ale bardzo fajna gierka za 23 zł w obecnej promocji -  Yoku's Island Express. Ja czaiłem sie na tytuł od jakiegos czasu bo same pozytywne opinie o nim słyszałem.