Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Moga wyskoczyc z TLOU HD/2,GT 7. Maja jeszcze DC, Agent(po tylu latach mogli by chociaz trailer dac) i TLG.

O DC zapomniałem. Ale tak jak wspominałem nie lubię samochodowek więc DC i GT 7 mnie srednio interesuje. Co do Agenta to nie wierze w istnienie tej gry. TLOU HD to mimo dla mnie to samo co H2 HD.

TLG mogło by sprawić, że Sony by pozamiatało na E3, ale czy ta gra bedzie czy nie, kto to wie.

Dla mnie to wciąż mało aby pokonać MS na E3, ale z drugiej strony jeszcze 3 miesiące, duzo sie może wydarzyc.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No przecież mogli nie ujawnić wszystkich gier jeszcze. Poczekamy zobaczymy, ale i tak będzie mniej niż u Microsoftu, Sony dłużej ps3 wspierało i znowu wolniej będzie się rozpędzać. Sporo czasu poświęcą goglom, pewnie Destiny dostanie także sporo czasu na prezentację.

Opublikowano

Rozi najlepszy, taki alternatywny nie lubiący mainstreamu ale GTA V się jara.

Opublikowano

No przecież mogli nie ujawnić wszystkich gier jeszcze. Poczekamy zobaczymy, ale i tak będzie mniej niż u Microsoftu, Sony dłużej ps3 wspierało i znowu wolniej będzie się rozpędzać. Sporo czasu poświęcą goglom, pewnie Destiny dostanie także sporo czasu na prezentację.

Ja wiem, mówię tylko jak sytuacja dla mnie wygląda w chwili obecnej.

Opublikowano

Rozi najlepszy, taki alternatywny nie lubiący mainstreamu ale GTA V się jara.

No XDDD

Opublikowano

no i jak mogłem zapomnieć o Twoim ulubionym

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

chłopaki idźcie na slizg co

Opublikowano

Nalezy jeszcze brac poprawke na to ze to jutub jest.

Xbone 720p [*] i ten aliasing (za dnia najbardziej daje po oczach).

Gra trzyma betonowe 60 na obu platformach, za to brawa sie naleza.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

betonowe 60 klatek na godzinę

Opublikowano

No wersja na PS4 dużo wyraźniejsza i lepsze teksturki. Co ciekawe, wydaje mi się, że na X1 zaimplementowano bajerancki motion blur, na PS4 nie dostrzegłem, przynajmniej nie tak intensywnego (ciężko też to ocenić na zwolnionym materiale).

Opublikowano

Dla mnie blur to okropny minus, wszystko rozpackane jest. Gram na piecu zawsze wylaczam ustrojstwo.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

więcej nagród ma TLOU, jest wścieklizna

Przytaczanie ilości nagród jest zabawne, bo w dzisiejszych czasach jest tyle serwisów że nie trudno o dużą ich ilość. Serwis growy może teraz założyćkażdy. W czasach Ocarina of Time i Half-life i Half-life 2 tylu ich nie było.

Opublikowano

xboty dupa boli że nie mają żadnej gry zapadającej w pamiec, jedyne co tam sie dobrze sprzedało to pifpaf z pudzianami i krasnalami na multi.

Opublikowano

Ale ziomki o co Wy się spinacie? Przecież praktycznie każdy rozpływał się nad tą grą w okresie premiery gdy ogrywał ten tytuł. Wstydzicie się tego? Dla takich rzeczy warto być graczem. Teraz nagle gloryfikowanie TLoU jest niemodne i w ogóle to nie jest taka fajna gra. Ehhh...

Opublikowano

W forumowym rankingu to TLoU wygrało więc nie gadajcie, że to słaba gra.

Opublikowano

Okazuje się, że teraz TLOU, Uncharted, czy NAWET GTA V to są słabiaki. Ten temat nie przestanie mnie zadziwiać, niektórzy przechodzą samych siebie.

Opublikowano

że na tlou jest pojazd to wiadomo, ale kto niby uncharted teraz ciśnie?

(nie mówiąc o tym, że na Drake'a hejt był od dawna, więc powyższym postem tylko udowadniasz jakim randomem wciąż jesteś ;\\\)

Opublikowano

To wróćmy wszyscy do epoki PSX i zamknijmy ten temat. Skoro już narzekania są na tak zacne gierki jak GTA V i TLoU to świat się kończy.

Opublikowano

Przytaczanie ilości nagród jest zabawne, bo w dzisiejszych czasach jest tyle serwisów że nie trudno o dużą ich ilość. Serwis growy może teraz założyćkażdy. W czasach Ocarina of Time i Half-life i Half-life 2 tylu ich nie było.

No każdy może i każdy może wyebać sobie taką ocenę jaka mu się podoba. 10 dla GTA V, 7 dla TLOU i już średnia z metacritica się zmienia. Zabawne. Powiesz mi że na metacriticu oceny nie lecą ze wszystkich serwisów, ale co świadczy o tym że są to rzetelne czy dobre serwisy? 

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

że na tlou jest pojazd to wiadomo, ale kto niby uncharted teraz ciśnie?

(nie mówiąc o tym, że na Drake'a hejt był od dawna, więc powyższym postem tylko udowadniasz jakim randomem wciąż jesteś ;\\\)

ja cisne uncharted bo to ch.ujowa gra

Opublikowano

No każdy może i każdy może wyebać sobie taką ocenę jaka mu się podoba. 10 dla GTA V, 7 dla TLOU i już średnia z metacritica się zmienia. Zabawne. Powiesz mi że na metacriticu oceny nie lecą ze wszystkich serwisów, ale co świadczy o tym że są to rzetelne czy dobre serwisy? 

albo zalozyc playstation sajt i pjerdolnac 10/10 dla tlou bez ogrania.

Opublikowano

Dzisiaj każdy może być redaktorkiem i uważać się za "branżowca". Póki czegoś samemu nie sprawdzisz to nie masz pewności co do werdyktów różnorakich pseudo-redów.

Opublikowano

Ehh znowu to Uncharted, kapiszony, beznadziejny bohater. Wiadomo, prawdziwy bohater el madafaka wyglądać musi tak:

gears-of-war-marcus-fenix.jpg

Gdzie wystrzelanie pół magazynku w łeb nie kończy się śmiercią, już kapiszony mają lepsza moc i headshot to headshot,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.