Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To chyba mówisz o poziomie Crushing albo o tych opancerzonych z shotgunami. Bo normalnie wystarczy dobrego heada wsadzić i już po ludziku.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

nawet na easy na typów z kaskami potrzebujesz dwa headshoty, na tych większych opancerzonych jeszcze więcej a typki z minigunami to już w ogóle przyjmują magazynek w zęby bez problemu

nie mam zresztą pojęcia w jaki sposób to, ile nabojów potrzeba do zabicia ma świadczyć o jakości gry. Jeśli gameplay jest dobrze zrobiony to nie ważne, czy trzeba 1 czy 10 nabojów, bo i tak będzie dobrze wchodzić. W Gearsach choćby przeciwnicy są wielcy i mało zwrotni, więc wsadzenie kilku nabojów w głowę to nie jest wielki problem, a nosisz przy sobie kilkaset nabojów, więc pod tym względem też spoko

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

że na tlou jest pojazd to wiadomo, ale kto niby uncharted teraz ciśnie?

(nie mówiąc o tym, że na Drake'a hejt był od dawna, więc powyższym postem tylko udowadniasz jakim randomem wciąż jesteś ;\\\)

ja cisne uncharted bo to ch.ujowa gra

pytanie co nie jest dla Ciebie chu.yowe?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

(nie mówiąc o tym, że na Drake'a hejt był od dawna, więc powyższym postem tylko udowadniasz jakim randomem wciąż jesteś ;\\\)

Hahaha, rozwalasz mnie człowieku. Hejt na Drake'a od dawna?! Pewnie, gra zebrała za(pipi)iste recenzje i ze średnia 96% (przy dwójce) była wychwalana za wszystko. A teraz idą hejty na TLOU - porażka. I juz szczególnie z Twojej strony, a to pokazuje jakim bezguściem jesteś.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ciśnięcie po TLoU i Uncharted można porównać do wegepodludzi, wszyscy wiedzą że mięso jest zaje,biste, ale zawsze znajdzie się ktoś kto powie że nie i że lepiej jeść paprocie, takich się traktuje z przymrużeniem oka albo jako odchyły społeczne

Edytowane przez mersi

Opublikowano

The Last of Us jest swietne ale Uncharted wedlug MOJEJ opini jest gorsze Tomb Raidera z 2013 roku

Opublikowano

Hahaha, rozwalasz mnie człowieku. Hejt na Drake'a od dawna?! Pewnie, gra zebrała za(pipi)iste recenzje i ze średnia 96% (przy dwójce) była wychwalana za wszystko. A teraz idą hejty na TLOU - porażka. I juz szczególnie z Twojej strony, a to pokazuje jakim bezguściem jesteś.

Nie wiem czy jest bardziej pocieszna postać w tej edycji cw od ciebie :)

Opublikowano
  • Autor

Hahaha, rozwalasz mnie człowieku. Hejt na Drake'a od dawna?!

Random jak chvj z ciebie więc może przestań juz błyszczeć jak twoi koledzy z GO.

Tomb Raider z 2013 jest kozacki a TR:DE to już w ogóle ale wiadomo nie ma takich pleców w IGNach i reszcie Sonylubnych sajtów więc nie było 

takiej podjary (no i faila) jak z U3

A na Uncharted hejt jest tak juz  mniej wiecej od 4 lat i te słynne powtarzane miliard razy "OH CRAP" które chyba w(pipi)ia kazdego który nie wycisza Tv przy dialogach Drake'a

Edytowane przez Codename

Opublikowano

A według mnie Tomb Raider to jeszcze większy samograj niż Uncharted. Te 3 metrowe skoki i wszędobylskie QTE...EHHHHHHHHHHHHHHH.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Autor

A według mnie Tomb Raider to jeszcze większy samograj niż Uncharted. Te 3 metrowe skoki i wszędobylskie QTE...EHHHHHHHHHHHHHHH.

Ale jest gore a uncharted jest skierwowane do fanów nintendo i maniaków infantylnosci !!!

Edytowane przez Codename

Opublikowano

@mysza dobre gry nie są ch.ujowe

Opublikowano

Co ty taki agresywny ;//

Opublikowano

Ty moich agresywnych postów nie czytałeś.

(pipi)a

Opublikowano

Nie wiem czy jest bardziej pocieszna postać w tej edycji cw od ciebie :)

Cały sztab botów jest zdecydowanie bardziej pocieszny w tej edycji CW. Na czele z toba zreszta. Swoimi komentarzami jedynie udowadniasz swoje zabetonowanie.

Opublikowano

Ty moich agresywnych postów nie czytałeś.

(pipi)a

Nie mowię teraz tylko o tamtym poście tylko tak ogolnie 

Opublikowano

Ehh znowu to Uncharted, kapiszony, beznadziejny bohater. Wiadomo, prawdziwy bohater el madafaka wyglądać musi tak:

gears-of-war-marcus-fenix.jpg

Gdzie wystrzelanie pół magazynku w łeb nie kończy się śmiercią, już kapiszony mają lepsza moc i headshot to headshot,

oo (pipi)a, ale ta teraz gra paskudnie teraz wygląda.

Opublikowano

Jedynka się trochę postarzała. Ale nie zmienia faktu, że jak odpaliłem pierwszy raz, to byłem zachwycony, piękne czasy przesiadki z PS2 na nową generację.

Opublikowano

W miesiąc zostało nayebane ponad 300 stron. Nice. :D

Opublikowano

Miał być survival, a wyszła kolejna skradanko-strzelanka.

Może na Easy albo na normalu, ale na pewno nie w trybie hard i survival. Szczególnie w tym drugim trzeba się modlić, by znaleźć cegłę bądź butelkę. Każdy przedmiot jest tam na wagę złota, a wrogów niejednokrotnie trzeba podchodzić przez 10-15 minut.

Opublikowano

Dziś Shuhei Yoshida w wywiadzie dla Dangeki wspomniał, że gry tworzone z myślą o graniu za pomocą TV nie będą działać z Wirtualną Rzeczywistością, więc jeśli twórcy chcą sprawić, aby ich gra współpracowała z Morpheusem muszą rozszerzyć jej zawartość - co wiąże się z wydawaniem DLC dedykowanych goglom VR.

Dalej Japończyk ujawnił, że opóźnienie pomiędzy PlayStation a nowym wynalazkiem Sony wynosi 40 ms (0,04 sekundy), jednak firma będzie pracowała nad poprawą sytuacji.

DLC do VR, znając konsolowe zwyczaje oczywiście płatne. Sony dziwnie kombinuje zamiast powiedzieć że będą inne gry pod VR i inne pod TV.

A te 40ms musi ryć czaszke nieźle skoro z 2 miesiące temu Palmer Luckey pisał że opóźnienie na poziomie 20ms i wyżej powoduje nudności i bóle głowy.

Opublikowano

Grałem na hard (jak już wspomniałem...). Porcjowanie znajdziek jest dosyć ciekawe. Jeżeli miałem full amunicji, to nic nie wypadało z zabitych typów. Jeżeli była na wykończeniu, to wypadała praktycznie zawsze. Ciekawe rozwiązanie i można się nawet nabrać, że zaraz nie będziemy mieli czym strzelać. Ile razy zdarzyła mi się sytuacja, że zostawałem z gołymi rękami? Ani razu, mimo, że często nieroztropnie wybijałem z najmocniejszych dział słabszych grzybiarzy. Może faktycznie na survivalu wygląda to inaczej i gierka nie pomaga uzupełniać zapasów. Zakładam jednak, że tam po prostu ma być wszystkiego na styk.

No i co ma ilość amunicji oraz wybijanie SETEK wrogów do survivalu?

Opublikowano

A mnie znudziło uncharted 3 i męczyłem się kończąc. The last of us tylko raz przeszedłem na easy. Halo 3 i 4 oraz gearsy zresztą też. Wszystkie te gry spoko ale bez rewelacji.

Dark souls lub lost oddysey tą są giereczki generacji:)

P.s. uncharted 2 bylo super:)

Opublikowano

A te 40ms musi ryć czaszke nieźle skoro z 2 miesiące temu Palmer Luckey pisał że opóźnienie na poziomie 20ms i wyżej powoduje nudności i bóle głowy.

Bo Palmer Luckey to pyerdolona wyrocznia, ludzie testujący Morfeusza na GDC masowo rzygali na wszystkich w promieniu 10 metrów, a ty zapewne jesteś przekonany, że na swojej blasze grasz bez laga :woot:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Bo Palmer Luckey to pyerdolona wyrocznia, ludzie testujący Morfeusza na GDC masowo rzygali na wszystkich w promieniu 10 metrów, a ty zapewne jesteś przekonany, że na swojej blasze grasz bez laga :woot:

Cały zespół Oculus VR, Valve oraz ludzie którzy to testują doszli do tego wniosku po wypróbowaniu Oculusa w różnych tech demach i grach.

Ludzie testujący morfeusza na GDC grali w gry w których twoja postać nie była w ruchu. Polegały praktycznie na staniu w miejscu i oglądaniu co się dzieje (jak w przypadku dema z klatką i rekinem w którym nic poza klatką się nie ruszało) lub machaniu rękami z pomocą PSmove.

Ten nowy devkit Oculusa ma 3ms opóźnienia dzięki technologii low persistance którą Valve pomogło zaimplementować w Oculusie. Prace trwają nad jeszcze większym zredukowaniem tego czasu.

Opublikowano

ale Adi co ty wiesz, przeciez ty to typowa blacha, nie ma szans by ktos inny mial lepsze rozwiazanie,pomysl czy gre niz sony playstation

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.