Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie, po co nowe gry, przecież na ps3 same mesjasze były to niech przeportują tylko wszystko na nadkonsolę i dadzą tylko 1080p.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Na ale (pipi)a ktos Cie zmusza zeby to kupic? Nawet nie masz ps4 wiec (pipi) cie to boli bluber? Ze sie opozni produkcja nowego uncharted ktorym gardzisz?

Opublikowano

za każdą grą oczywiście nie jestem, tomb raidera na ps4 nie kupiłem i nie kupię ale tlou i gta v nie pogardzę.

Opublikowano

Na ale (pipi) ktos Cie zmusza zeby to kupic? Nawet nie masz ps4 wiec (pipi) cie to boli bluber? Ze sie opozni produkcja nowego uncharted ktorym gardzisz?

Zamiast robić ciekawe i nowe produkcje to robią recykling z pastgenów.

No generacja jak na razie prezentuje się wybornie chvjowo. :thumbsup:

A jeszcze jak będzie wychodzić więcej płatnych dem i będzie więcej mikrotransakcji w grach AAA to już w ogóle czapki z glów. :hi:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Takie samo pievdolenie jak przy płatnym demku mgsa. 'kto nie chce to nie kupuje', a później każdy wydawca takie rzeczy robi, bo lemingi kupujo.

Opublikowano

Ból dupy o noszenie drabiny, lecz się człowieku ja ci dobrze radzę.

Hehe, wiesz, leczenie to chyba potrzebne jest tobie, bo jak nie wyskakuje z idiotycznym z postem o kutasie, który kompletnie nic nie wprowadza do dyskusji. Także, wizyta w poradni psychologicznej, bo niebawem może być za późno i będziesz musiał się zgłosić do psychiatrycznej.

Na ale (pipi) ktos Cie zmusza zeby to kupic? Nawet nie masz ps4 wiec (pipi) cie to boli bluber? Ze sie opozni produkcja nowego uncharted ktorym gardzisz?

No, bo każda nowo zapowiedziana gra to tytuł z poprzedniej generacji. :lol:

Poza tym, jakby to była jakaś nowość, na PS3 też mieliśmy GoW HD, ICO czy Jak, i co rynek się zawalił, wypuszczali tylko same reameki, nie było żadnych nowych gier? Niektórzy chyba tylko (pipi)ą dla samego (pipi)enia, szkoda, że wychodzą na osłów.

Opublikowano

Nic mnie nie boli w (pipi)e mam te go.wniana konsole dla mainstreamu, po prostu mowie swoje zdanie bo jakbyś nie zauważył to jest forum dyskusyjne. To was boli wiecznie dupa jak ktoś wspomni, że chu.jowa praktyka to zaraz stadko obrońców konsoli bez gier przybiega i drze mordę "nie chcesz to nie kupuj!" "o gustach się nie dyskutuje" "nie grales, nie oceniaj" "multiplatformy na ps3 wyglądaja tak samo bo w PE tak napisali"

Opublikowano

Ból dupy o noszenie drabiny, lecz się człowieku ja ci dobrze radzę.

Hehe, wiesz, leczenie to chyba potrzebne jest tobie, bo jak nie wyskakuje z idiotycznym z postem o kutasie, który kompletnie nic nie wprowadza do dyskusji. Także, wizyta w poradni psychologicznej, bo niebawem może być za późno i będziesz musiał się zgłosić do psychiatrycznej.

No, bo każda nowo zapowiedziana gra to tytuł z poprzedniej generacji. :lol:

Poza tym, jakby to była jakaś nowość, na PS3 też mieliśmy GoW HD, ICO czy Jak, i co rynek się zawalił, wypuszczali tylko same reameki, nie było żadnych nowych gier? Niektórzy chyba tylko (pipi)ą dla samego (pipi)enia, szkoda, że wychodzą na osłów.

ico collection jest spoko, szzegolniw sotc dzialal duzo plynniej niz na ps2.
Opublikowano

Czy Wy głupcy nie rozumiecie, że argument typu: nie chcesz,

nie podoba się to nie kupuj i nie interesuj się na co inni wydają

jest inwalidą? Przecież kupowanie 30 minutowych dem za 150zł, wydawanie 250zł na odświeżone wersję czy zaopatrywanie się we wszelkiej maści DLC przyczynia się do upadku tej branży. Gracze(a raczej pseudogracze tudzież plebs) głosują portfelem i z czasem widzimy tego efekty a generacja dopiero się zaczęła także pozostało wygodnie się rozsiąść i oglądać pogrążanie się branży.

Ps Tylko xbox.

Opublikowano

Bluber - czasami sobie mysle, ze musisz byc wyjątkowo biedny w zyciu, nie koniecznie może nie stać Cie na konsole, ale siedzisz w jakiejś dziurze na taborecie ogrywając te swoje hipsterskie gierki po 3 zl i musisz odreagować na forum swoje zale o "niedorozwiniętych casualach", bo przeszkadza Ci fakt, ze kogos stać na zabawe przy grze "za 500 zl!!!!!111111JedenJedenJeden."

Wyznacznikiem jesteś zadnym, bo sam nie grywasz w gry sportowe, fpsy, wyścigi itp. - wszystko to mainstremowe GO(pipi)NO.

Niestety stary - Yeti ma racje - cos jest na rzeczy... :teehee:

Nie wiem, może zacznij jesc mieso.

Edytowane przez easye

Opublikowano

wiecie, co jest w tym wszystkim najgorsze, ze z tlou zrobila sie kolejna multiplatforma :/

Opublikowano

"Nie chcesz nie kupuj"

Bol du,py o mikrotransakcje w FM5 w takim razie uznajemy za bezpodstawny, przecież jak ktoś nie chce nie kupuje. Dokładnie o to chodzi co nie, klapki? To jest rozwiązanie na dlc, mikrotranakcje, reedycje za pełną cenę i inne niecvner praktyki, "nie chcesz nie kupuj o co bul du,py blacharzu"

Wy chyba lubicie to dymanie jednak :/. Byleby było firmowane logiem SONY.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jeżeli chodzi o edycje ze starych konsol, to najchętniej zagrałbym w F.E.A.R na nowym silniku stworzonym z myślą o obecnych konsolach. Poprawiliby efekty odłamkowe( kurz, dym, latające papiery szkło), elementy gore. AI i tak jest doskonale, wiec bez żadnych zmian w tym aspekcie. Do tej pory gra robi wrażenie w potyczkach. Pamiętam, jak grałem w to pierwszy raz, jak przeciwnik mi uciekł przez okono, rozbijając szybę, dorwał się do szafy i przewrócił ją w celu zrobienia sobie osłony. A ja siedzie na taborecie z otwartą japą i nie wierzę, że takie coś jest osiągalne.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

A wiecie co jest najlepsze? Nawet jeśli poprzestaną na podbiciu rozdzielczości, to gra i tak będzie ładniejsza od wszystkich exów na xbona :ninja:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Smiem twierdzic, ze Ryse mimo wszystko nie przebije... :ninja:

Edytowane przez easye

Opublikowano

A wiecie co jest najlepsze? Nawet jeśli poprzestaną na podbiciu rozdzielczości, to gra i tak będzie ładniejsza od wszystkich exów na xbona :ninja:

Szkoda, że też nie od PC.

No ale grafika jest ważna tylko w rywalizacji Sony vs Microsoft. W innych przypadkach jest ona nieistotna i nikomu nie przeszkadza upscale i 30fps, bo liczy się gameplay i fabuła i w ogóle Sony takie dobre.

Opublikowano

wiecie, co jest w tym wszystkim najgorsze, ze z tlou zrobila sie kolejna multiplatforma :confused:

:lol:

Skończyły mi się plusy. ;)

Opublikowano

Boty płaczą, a same by się rzuciły jakby na XOne wyszła edycja HD jakiegoś zeszłogeneracyjnego, microsoftowego hitu.

Np. Titanfalla.

Opublikowano

A to nawet dobre.

Opublikowano

Przy reedycji Halo 2 to się chyba obsrają ze szczęścia.

Opublikowano

Boty płaczą, a same by się rzuciły jakby na XOne wyszła edycja HD jakiegoś zeszłogeneracyjnego, microsoftowego hitu.

Np. Titanfalla.

Edycje hd tylko na psach, microszit robi rimejki. Taki dobry.

Opublikowano

Bluber - czasami sobie mysle, ze musisz byc wyjątkowo biedny w zyciu, nie koniecznie może nie stać Cie na konsole, ale siedzisz w jakiejś dziurze na taborecie ogrywając te swoje hipsterskie gierki po 3 zl i musisz odreagować na forum swoje zale o "niedorozwiniętych casualach", bo przeszkadza Ci fakt, ze kogos stać na zabawe przy grze "za 500 zl!!!!!111111JedenJedenJeden."

Wyznacznikiem jesteś zadnym, bo sam nie grywasz w gry sportowe, fpsy, wyścigi itp. - wszystko to mainstremowe GO(pipi)NO.

Niestety stary - Yeti ma racje - cos jest na rzeczy... :teehee:

Nie wiem, może zacznij jesc mieso.

tak boli mnie du.pa bo nie mam zamiaru wydawać kasy na coś co mnie nie jara, iksde człowieku to, że ty bawisz sie super przy jakiś prymitywnych gierkach typu fifa czy battlefield i chętnie wydajesz na to hajs nie oznacza, że każdy kto robi inaczej jest a) hipsterem b) biedakiem (chociaż fakt nie stać mnie na wydanie 2k+500zł na gó.wno pokroju bf4 bo wolę wydać to na bardziej mnie interesujące rzeczy) c) weganinem. Ale spoko dla ciebie EA to super firma wydaje same najlepsze gry i w ogóle duet Fifa&BF starcza ci na rok reszta jest niepotrzebna. 

Opublikowano

Polactwo z blubera wychodzi :/

Opublikowano

bluber jest hipsterem, weganinem i go nie stać. Hejtuje wszystko co mainstramowe. Je wiadomo co. I nie stać go na BFa za "500 zł". Same fakty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.