Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 682,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wy z tym "niktcienielubi" to trolling w slusznej sprawie rozumiem?

A RDR to mocno przereklamowana, nudna gra z zaje.bistym swiatem i genialnie spie.rdolonym sterowaniem.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Bo niktcienielubi w pierwszym rzucie pomyślał tylko o grafice olewając gameplay. Pod tym względem GoW jest ułomny w zestawieniu z takimi gierkami jak DMC4 czy Bayonetta.

nobodylikeuoy =/= niktcienielubi.

Opublikowano

Wy z tym "niktcienielubi" to trolling w slusznej sprawie rozumiem?

A RDR to mocno przereklamowana, nudna gra z zaje.bistym swiatem i genialnie spie.rdolonym sterowaniem.

tumblr_ltceb0nIgn1qflymi.jpg

Opublikowano

Bo niktcienielubi w pierwszym rzucie pomyślał tylko o grafice olewając gameplay. Pod tym względem GoW jest ułomny w zestawieniu z takimi gierkami jak DMC4 czy Bayonetta.

No Wstąpienie już lepiej wypadło pod tym względem, ale nie miało tego efektu uderzenia obuchem w łeb to gracze olali. Z kolei w DMC widać było niedoróbki graficzne i po prostu ograniczenia budżetowe, np. krytykowany backtracking. 

Opublikowano

nobodylikeuoy =/= niktcienielubi.

xDDDDD

A Mejm znowu ma rację (z RDR). Już mnie trochę nudzisz z tym, że ciągle masz rację :/.

Opublikowano

@ nemesis

Że co (pipi)a???

Żadna gra na tej generacji nie ma lepszej pierwszej h co GOW3, ani tak wy(pipi)istych, starć jak ta z

z Posejdonem i Kronosem

Żadna nie jest tak sadystycznie brutalna, ani nie posiada przynajmniej na tyle poprawnego scenariusza i fabuły. Tak wiem w(pipi)ił was motyw Pandory

ja doskonale go zrozumiałem, bo widział w niej utraconą córkę

Także symboliczny motyw popadania świata w chaos wraz z kolejnymi padajacymi bogami, oraz motyw z prawdziwymi intencjami Atheny dały radę. GoW3 jest slabszy od dwójki, fakt. Seria zawsze miała system walki gorszy od DMC I NG, fakt. Ale śmiało można go postawić obok "jedynki".

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No Wstąpienie już lepiej wypadło pod tym względem, ale nie miało tego efektu uderzenia obuchem w łeb to gracze olali. Z kolei w DMC widać było niedoróbki graficzne i po prostu ograniczenia budżetowe, np. krytykowany backtracking. 

Odniosłem się bardziej do God of War III. Ze Wstąpieniem masz w 100% rację. 

Chłopaki, Wy z tym RDR to tak na serio czy dla jaj bo to Console Wars? 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

kruku błagam oby to był trolling. :(

Opublikowano

@ nemesis

Że co (pipi)a???

Żadna gra na tej generacji nie ma lepszej pierwszej h co GOW3, ani tak wy(pipi)istych, starć jak ta z

z Posejdonem i Kronem

Nawet na tym forum nikt chyba się z tym nie będzie spierał. GoW3 ma epickie boss fighty ( poza z(pipi)aną na maxa ,, walką " z Heliosem ) ale DMC4 przyciągało na dużo dłużej, przynajmniej mnie( masterowanie skilli i zabawa z brońmi Dantego )

Opublikowano

GOW3 to gra, która została ukończona na kolanie i jest nieporozumieniem w porównaniu do 1 i 2 części. 

>sekcja w ogrodzie

>"labirynt"

>ostatni boss xD

Beka w chu.j z tej gry. Tyle, że zaraz niktmnienielubi wyskoczy ze średnią na MC i mój argument zostanie szybko obalony.

Opublikowano

Żenujące Bluber, ze tak bardzo boli cię dupa i nie masz życia, ze wyszukujesz moje posty i próbujesz powstrzymać swój płacz. Zamknij sie w swojej klatce i dalej bądź taki "inny" - całe forum bedzie cię szanować. Mistrzu.

Opublikowano

Nie ograć RDR to dosyć gruba ignorancja, ale ograć i uważać za słabą grę to już automatyczna dyskwalifikacja w każdej rozmowie o grach.

Opublikowano

Pisałem o walkach z bossami, ro-bociku.

Opublikowano

mr.nobody, nie mam na myśli tutaj designu, skryptów i kwestii audiowizualnych tylko sam rdzeń gameplayu - widzisz różnicę? 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nie ograć RDR to dosyć gruba ignorancja, ale ograć i uważać za słabą grę to już automatyczna dyskwalifikacja w każdej rozmowie o grach.

Observer, ale kto tak twierdził, bo na pewno nie Ja?

@ nemesis

poza labiryntem GOW3 miał spoko gameplay. Przypomnijcie sobie lepiej jaki nudny backtracking zapodał nam GOW1, jak wyglądały tam walki z bossami poza pierwszym i ostatnim. To samo z DMC4, praktycznie 40% gry to jeden wielki backtracking i co gorsza ci sami bossowie. No i ta słoneczna dzungla...

Opublikowano

aha, czyli lepiej nie ograć gry niż ją ograć i stwierdzić, że no fajnie, ale bywały lepsze

bo przecież wszyscy mają ten sam gust i zwracają uwagę na dokładnie te same aspekty produkcji

console wars czyli moja racja jest najmojsza

Opublikowano

Rozumiem że ktoś nie lubi gta ale bluźnić na rdr... moje serduszko :(

Opublikowano

GOW3 to gra, która została ukończona na kolanie i jest nieporozumieniem w porównaniu do 1 i 2 części. 

>sekcja w ogrodzie

>"labirynt"

>ostatni boss xD

Beka w chu.j z tej gry. 

Ale za to Hades i Olimp już 10/10.

Opublikowano

Nie płakałem po RDR

@up

Wiadomo, były dobre momenty ale GOW3 uważam za baaaaaaardzo nierówną grę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Żenujące Bluber, ze tak bardzo boli cię dupa i nie masz życia, ze wyszukujesz moje posty i próbujesz powstrzymać swój płacz. Zamknij sie w swojej klatce i dalej bądź taki "inny" - całe forum bedzie cię szanować. Mistrzu.

Ten temat to komedia ostatnio :D

Opublikowano

Observer, ale kto tak twierdził, bo na pewno nie Ja?

@ nemesis

poza labiryntem GOW3 miał spoko gameplay. Przypomnijcie sobie lepiej jaki nudny backtracking zapodał nam GOW1, jak wyglądały tam walki z bossami poza pierwszym i ostatnim. To samo z DMC4, praktycznie 40% gry to jeden wielki backtracking i co gorsza ci sami bossowie. No i ta słoneczna dzungla...

Ja pjerdole. GoW 1 był nudny. To przecież najlepsza odsłona w kwestii tego antycznego klimatu. Wystarczy ta nutka:

Opublikowano

aha, czyli lepiej nie ograć gry niż ją ograć i stwierdzić, że no fajnie, ale bywały lepsze

bo przecież wszyscy mają ten sam gust i zwracają uwagę na dokładnie te same aspekty produkcji

console wars czyli moja racja jest najmojsza

Kruk... do kurfy nędzy, czytaj mnie uwazniej. Miałem niedawno wybór RDR i drugi tytuł - Dishonored GOTY ver. I Dragons Crown za łącznie blisko 360 zł. Nie każdy sra pieniędzmi, a i pisałem wyraźnie, wyczekuje dopakowanej wersji na ps4. Nie wyjdzie to kupię w ciagu roku na ps3.

Edit: A nvm, to nie było do mnie. ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.