Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wy z tym "niktcienielubi" to trolling w slusznej sprawie rozumiem?

A RDR to mocno przereklamowana, nudna gra z zaje.bistym swiatem i genialnie spie.rdolonym sterowaniem.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Bo niktcienielubi w pierwszym rzucie pomyślał tylko o grafice olewając gameplay. Pod tym względem GoW jest ułomny w zestawieniu z takimi gierkami jak DMC4 czy Bayonetta.

nobodylikeuoy =/= niktcienielubi.

Opublikowano

Wy z tym "niktcienielubi" to trolling w slusznej sprawie rozumiem?

A RDR to mocno przereklamowana, nudna gra z zaje.bistym swiatem i genialnie spie.rdolonym sterowaniem.

tumblr_ltceb0nIgn1qflymi.jpg

Opublikowano

Bo niktcienielubi w pierwszym rzucie pomyślał tylko o grafice olewając gameplay. Pod tym względem GoW jest ułomny w zestawieniu z takimi gierkami jak DMC4 czy Bayonetta.

No Wstąpienie już lepiej wypadło pod tym względem, ale nie miało tego efektu uderzenia obuchem w łeb to gracze olali. Z kolei w DMC widać było niedoróbki graficzne i po prostu ograniczenia budżetowe, np. krytykowany backtracking. 

Opublikowano

nobodylikeuoy =/= niktcienielubi.

xDDDDD

A Mejm znowu ma rację (z RDR). Już mnie trochę nudzisz z tym, że ciągle masz rację :/.

Opublikowano

@ nemesis

Że co (pipi)a???

Żadna gra na tej generacji nie ma lepszej pierwszej h co GOW3, ani tak wy(pipi)istych, starć jak ta z

z Posejdonem i Kronosem

Żadna nie jest tak sadystycznie brutalna, ani nie posiada przynajmniej na tyle poprawnego scenariusza i fabuły. Tak wiem w(pipi)ił was motyw Pandory

ja doskonale go zrozumiałem, bo widział w niej utraconą córkę

Także symboliczny motyw popadania świata w chaos wraz z kolejnymi padajacymi bogami, oraz motyw z prawdziwymi intencjami Atheny dały radę. GoW3 jest slabszy od dwójki, fakt. Seria zawsze miała system walki gorszy od DMC I NG, fakt. Ale śmiało można go postawić obok "jedynki".

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No Wstąpienie już lepiej wypadło pod tym względem, ale nie miało tego efektu uderzenia obuchem w łeb to gracze olali. Z kolei w DMC widać było niedoróbki graficzne i po prostu ograniczenia budżetowe, np. krytykowany backtracking. 

Odniosłem się bardziej do God of War III. Ze Wstąpieniem masz w 100% rację. 

Chłopaki, Wy z tym RDR to tak na serio czy dla jaj bo to Console Wars? 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

kruku błagam oby to był trolling. :(

Opublikowano

@ nemesis

Że co (pipi)a???

Żadna gra na tej generacji nie ma lepszej pierwszej h co GOW3, ani tak wy(pipi)istych, starć jak ta z

z Posejdonem i Kronem

Nawet na tym forum nikt chyba się z tym nie będzie spierał. GoW3 ma epickie boss fighty ( poza z(pipi)aną na maxa ,, walką " z Heliosem ) ale DMC4 przyciągało na dużo dłużej, przynajmniej mnie( masterowanie skilli i zabawa z brońmi Dantego )

Opublikowano

GOW3 to gra, która została ukończona na kolanie i jest nieporozumieniem w porównaniu do 1 i 2 części. 

>sekcja w ogrodzie

>"labirynt"

>ostatni boss xD

Beka w chu.j z tej gry. Tyle, że zaraz niktmnienielubi wyskoczy ze średnią na MC i mój argument zostanie szybko obalony.

Opublikowano

Żenujące Bluber, ze tak bardzo boli cię dupa i nie masz życia, ze wyszukujesz moje posty i próbujesz powstrzymać swój płacz. Zamknij sie w swojej klatce i dalej bądź taki "inny" - całe forum bedzie cię szanować. Mistrzu.

Opublikowano

Nie ograć RDR to dosyć gruba ignorancja, ale ograć i uważać za słabą grę to już automatyczna dyskwalifikacja w każdej rozmowie o grach.

Opublikowano

Pisałem o walkach z bossami, ro-bociku.

Opublikowano

mr.nobody, nie mam na myśli tutaj designu, skryptów i kwestii audiowizualnych tylko sam rdzeń gameplayu - widzisz różnicę? 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nie ograć RDR to dosyć gruba ignorancja, ale ograć i uważać za słabą grę to już automatyczna dyskwalifikacja w każdej rozmowie o grach.

Observer, ale kto tak twierdził, bo na pewno nie Ja?

@ nemesis

poza labiryntem GOW3 miał spoko gameplay. Przypomnijcie sobie lepiej jaki nudny backtracking zapodał nam GOW1, jak wyglądały tam walki z bossami poza pierwszym i ostatnim. To samo z DMC4, praktycznie 40% gry to jeden wielki backtracking i co gorsza ci sami bossowie. No i ta słoneczna dzungla...

Opublikowano

aha, czyli lepiej nie ograć gry niż ją ograć i stwierdzić, że no fajnie, ale bywały lepsze

bo przecież wszyscy mają ten sam gust i zwracają uwagę na dokładnie te same aspekty produkcji

console wars czyli moja racja jest najmojsza

Opublikowano

Rozumiem że ktoś nie lubi gta ale bluźnić na rdr... moje serduszko :(

Opublikowano

GOW3 to gra, która została ukończona na kolanie i jest nieporozumieniem w porównaniu do 1 i 2 części. 

>sekcja w ogrodzie

>"labirynt"

>ostatni boss xD

Beka w chu.j z tej gry. 

Ale za to Hades i Olimp już 10/10.

Opublikowano

Nie płakałem po RDR

@up

Wiadomo, były dobre momenty ale GOW3 uważam za baaaaaaardzo nierówną grę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Żenujące Bluber, ze tak bardzo boli cię dupa i nie masz życia, ze wyszukujesz moje posty i próbujesz powstrzymać swój płacz. Zamknij sie w swojej klatce i dalej bądź taki "inny" - całe forum bedzie cię szanować. Mistrzu.

Ten temat to komedia ostatnio :D

Opublikowano

Observer, ale kto tak twierdził, bo na pewno nie Ja?

@ nemesis

poza labiryntem GOW3 miał spoko gameplay. Przypomnijcie sobie lepiej jaki nudny backtracking zapodał nam GOW1, jak wyglądały tam walki z bossami poza pierwszym i ostatnim. To samo z DMC4, praktycznie 40% gry to jeden wielki backtracking i co gorsza ci sami bossowie. No i ta słoneczna dzungla...

Ja pjerdole. GoW 1 był nudny. To przecież najlepsza odsłona w kwestii tego antycznego klimatu. Wystarczy ta nutka:

Opublikowano

aha, czyli lepiej nie ograć gry niż ją ograć i stwierdzić, że no fajnie, ale bywały lepsze

bo przecież wszyscy mają ten sam gust i zwracają uwagę na dokładnie te same aspekty produkcji

console wars czyli moja racja jest najmojsza

Kruk... do kurfy nędzy, czytaj mnie uwazniej. Miałem niedawno wybór RDR i drugi tytuł - Dishonored GOTY ver. I Dragons Crown za łącznie blisko 360 zł. Nie każdy sra pieniędzmi, a i pisałem wyraźnie, wyczekuje dopakowanej wersji na ps4. Nie wyjdzie to kupię w ciagu roku na ps3.

Edit: A nvm, to nie było do mnie. ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.