Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Podoba mnie się to.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano
  • Autor

Znacie kogos kto kupił "Timesaver DLC" do jakiejkolwiek gry?

Przeciez to (pipi) nie ma sensu dopłacać ekstra za skrócenie sobie gry xDDD

Opublikowano

tak nedrek gry na ps3 były słabsze od wersji na x360 to siedziałeś cicho albo przekonywałeś nas że grafika nie ma znaczenia liczy się fun a teraz ? robisz dokładne przeciwieństwo tego heheheheh hihihhi

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Xboty tyle lat przekonywały że trawa w mafii sie liczy a nie fun, ja już nie wiem jak jest.

Opublikowano

bez HUD-a na hardzie!

Nie będę odpowiadał na twoje wyzwiska. Nie sprowokujesz mnie i nie zniżę się do twojego poziomu. Zaraportowałem twój post. Mam nadzieję że jakiś mod cię za to ukarze.

Bez opcji widzenia przez ściany*. Opcji wył. huda tam nie ma. :*

Nie zależy mi dzisiaj na byciu wyluzowanym, wszystko mnie w(pipi)ia, a już z tobą na czele. 

kurde, wiedziałem, że coś przekręciłem, ale nie chciałem kalać posta edycją

Całkiem nieźle, szkoda, że zmieniłeś już podpis :P

Nie kumam tego przyczepiania się do zaludnienia w inFamous, przecież wiele tam pojazdów czy ludzi - nie ma kradzieży aut, napadów czy pościgów policyjnych jak w GTA.

Opublikowano

Xboty tyle lat przekonywały że trawa w mafii sie liczy a nie fun, ja już nie wiem jak jest.

I tak obie wersje przy pecetowej to jakiś żart.

Opublikowano

I tak obie wersje przy pecetowej to jakiś żart.

Za cos blacharze musza placic.

Opublikowano

Pojawiły się ploteczki, jakoby "Wiedźmin 3"miał działać na minimalnych ustawieniach na konsolach w porównaniu do master rigów(odpowiednio 900p dla PS4 i wiadomo co na Xbone). Wprawdzie do premiery gry zostało jeszcze kawał czasu i są to tylko ploteczki( i przede wszystkim Redzi robią grę pod kątem najwydajniejszych PC) ale jeżeli jest to prawda to beka i xD.

"Okay everyone, time for some rumors. Russian gaming website Gametech reported some interesting information about the current state of The Witcher 3. Now before continuing, let us remind you that you are about to read unconfirmed information that you should be taking with a grain of salt.

According to Gametech, The Witcher 3: Wild Hunt is a very demanding title; a title that a single GTX 780Ti struggles to run when higher levels of AA are enabled. As the Russian gaming website noted, the PC version runs currently with all its bells and whistles enabled (plus 8xMSAA) with 35-45fps on a GTX 780Ti at 1080p. Naturally, a single 780Ti is able to hit the 60fps sweet spot in its current form provided MSAA is lowered.

Moreover, it is said that the PS4 version will run at 900p/30fps while the Xbox One version will run at 720p/30fps. What’s also interesting is that the console versions of the game will meet the minimum graphics settings of the PC version. Gametech claimed that The Witcher 3 on consoles will look similar to The Witcher 2.

As always, take what you just read with a grain of salt. CD Projekt RED may further optimize its title, meaning that the game may run better on the aforementioned platforms. Still, the rumored performance of the PC version sounds spot on from what we’ve seen thus far.

Enjoy and stay tuned for more!"

http://www.dsogaming.com/news/rumor-the-witcher-3-running-at-900p-on-ps4-720p-on-xbox-one-gtx780-ti-pushes-35-45fps-at-max-settings/

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

Świat się kończy ;(

No szkoda, zawsze to zostanie 8000zł w kieszeni po odjeciu juz konsoli z ceny kompa z dwoma 780Ti

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Na xbone to fakt, bo nawet trials nie daje rady uciagnac w 1080p.

Opublikowano

Raven twoja szansa sie odbic i pokazac moc PC Master Race. A przy okazji pomoz mi zlozyc PC pod Wieska  :whistling:

Opublikowano

A czego się spodziewacie po niewielkim polskim devie, który niewiedzieć czemu próbuje zrobić ogromną grę na trzy platformy jednocześnie? W CDP to się nie może udać. Zapamiętajcie moje słowa: techniczny potworek na konsolach i coś grywalnego na blasze dopiero z patchem 2.0 rok po premierze.

Opublikowano

A czego się spodziewacie po niewielkim polskim devie, który niewiedzieć czemu próbuje zrobić ogromną grę na trzy platformy jednocześnie? W CDP to się nie może udać. Zapamiętajcie moje słowa: techniczny potworek na konsolach i coś grywalnego na blasze dopiero z patchem 2.0 rok po premierze.

No CDprojekt to nie to co ogromne Ubisoft, gigant branzy z ogromnymi studiami. Cdprojekt Red ma okolo 100 pracownikow a takie Ubisoft Montreal 2300 (!) plus outsourcing w Chinach robiacy miliony modeli samochodow i przechodniow ale mimo tego nadal Watch Dogs wyglada jak kupa nawet na nadkonsoli i nawet taka ogromna rzesza ludzi musi potem polegac na osobach jak ty ktore beda bronic guwna do konca swoich dni, co nie Iras? Uwaznie napisalem z duzej litery zebys sie nie zdenerwowal jak twoj kolega z lawki.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

CD Projekt RED wielokrotnie mówiło, że dzięki PS4 i X1 nie muszą się martwić o wymagania sprzętowe, a tym samym mogą "zaszaleć" pod względem grafiki, a teraz taki news? Wątpię w to - Wiedźmin 2 na X360 prezentował się bardzo ładnie, jak na wiek sprzętu. Na PS4 zapewne będą ustawienia high, 1080/900p, 30FPS, AA4 i wyłączone efekty pokroju PhysX czy TressFX, które są strasznie "mocożerne".

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Gra jest robiona pod pc i portowana na ps4/xbone wiec jezeli beda jakies problemy to z wersja na ps4/xbone

Opublikowano

SDC14881_zps2992ec2d.jpg

:rofl:

Opublikowano

No CDprojekt to nie to co ogromne Ubisoft, gigant branzy z ogromnymi studiami. Cdprojekt Red ma okolo 100 pracownikow a takie Ubisoft Montreal 2300 (!) plus outsourcing w Chinach robiacy miliony modeli samochodow i przechodniow ale mimo tego nadal Watch Dogs wyglada jak kupa nawet na nadkonsoli i nawet taka ogromna rzesza ludzi musi potem polegac na osobach jak ty ktore beda bronic guwna do konca swoich dni, co nie Iras? Uwaznie napisalem z duzej litery zebys sie nie zdenerwowal jak twoj kolega z lawki.

Argumenty na poziomie "a u was biją murzynów".

Gra jest robiona pod pc i portowana na ps4/xbone wiec jezeli beda jakies problemy to z wersja na ps4/xbone

Nie, gra nie jest robiona pod pc i portowana na konsole. Gra jest robiona równolegle - jak wszystkie gry wychodzące na kilku platformach jednocześnie. Poza tym piszesz tak, jakby pisanie gry pod blaszaki było gwarancją braku problemów :lol: Bo poprzednie części i masa innych gier dla blacharskiej podrasy były tak wspaniale zoptymalizowane i dopracowane...

Opublikowano

Ale o co sie spinacie? O jakas blacharska strone internetowa?

Musza sie dowartosciowac po wtopie z Watch Dogsami wiec wymyslaja co sie da, oczywiscie jest to bzdura, bo gdyby okazalo sie to prawda to oznaczaloby ze gra nie ruszylaby na komputerach z tego roku, skoro do zapewnienia 30fpsow jest wymagana karta za 3000zl :-))) lub komputer sutka.

Opublikowano

Nie chce mi się w to wierzyć z Wiedźminem 3 na minimalnych ustawieniach pod konsole.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.