Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie masz pojęcia o czym piszesz. Rozdzielczość i klatki - wymieniając gpu 4-5 razy na generację konsol tyle macie.

5-10-15

Ta generacja też się dobrze zaczyna. Może jeszcze nie jeśli chodzi o jakość tekstur chociaż i tu coś się znajdzie (chodnik):

Thief_PC_011.jpg.jpg

Thief_PS4_011.jpg.jpg

Multiplatformy po prostu będą wyglądać tak samo lub ładniej jak zwykle, nie wiem co ty chcesz tu udowodnić.

Edytowane przez UberAdi

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Haha, UberAdi to chyba żyje w swoim wyimaginowanym świecie, portów gier pc-towych na konsole. Może zamiast sobie bajadurzyć, zapytajmy guru pc-towego świata, czyli Cevata Yerli (Crytek CEO), jak to było z Crysisem 3:

“The consoles are eight year old devices. Of course, in one way or another, they will limit you. It’s impossible not to be limited by a limited console. By definition it’s the case. So if it were PC only, could we have done more things? Certainly, yes. Could we have afforded a budget to make a game like Crysis 3 PC only? No. People have to understand that this is a journey of give and take.”
Źródło: http://www.vg247.com/2013/03/04/crytek-ceo-calls-crysis-3-a-masterpiece-defends-against-negative-critics/Assetto Corsa nie ma nawet w liście ex'ów pctowych na Wikipedii. O PoE to tylko blacharnia słyszała. Było to to w ogóle do czegoś nominowane? ;)
Opublikowano

No tak, tylko na blaszce i internet z biedronki, jedyne wytłumaczenie. I jeszcze gadka o 2 kaflach, bo oczywiscie sprzet ktory stoi obok odpala tylko tytanowego ^^

No tak - bo ciagle wklejasz tutaj bugi, które na konsoli nie wystwpuja, jak ostatnio z wystrzałami podczas zmiany broni itp.

Dodatkowo jesteś jedyna osoba na forum, która odpala BFa nawet na Pc 10 razy z rzedu i nie może rozegrać nawet jednego pojedynku, do tego nie dajesz sobie w ogole przetlumaczyc, ze skoro u innych ta gra działa, to jednak z Twoim polaczeniem/pecetem cos jest nie tak.

Opublikowano

Nie masz pojęcia o czym piszesz. Rozdzielczość i klatki - wymieniając gpu 4-5 razy na generację konsol tyle macie.

5-10-15

Ta generacja też się dobrze zaczyna. Może jeszcze nie jeśli chodzi o jakość tekstur chociaż i tu coś się znajdzie (chodnik):

Thief_PC_011.jpg.jpg

Thief_PS4_011.jpg.jpg

Multiplatformy po prostu będą wyglądać tak samo lub ładniej jak zwykle, nie wiem co ty chcesz tu udowodnić.

Ale co z tego?

Jaki trzeba miec komputer by uciągnąć screena z PC w płynnych 30 fpsach.

Myślę że gdybym zmienił mojego imaca na PC-eta to z monitorem nawet w 3500zł bym sie nie wyrobił.

Opublikowano

Ty oczywiście całą generację z JEDNYM i TYM SAMYM egzemplarzem konsoli? :thumbsup:

Ja przez całą generację miałem jednego X360 (rocznik 2006), jedno PS3 i jedno Wii.

Opublikowano

Ale co z tego?

Myślę że gdybym zmienił mojego imaca na PC-eta to z monitorem nawet w 3500zł bym sie nie wyrobił.

Wystarczy takiego jak ja.

Swoją drogą. Odkładasz już na kierwonice Thrustmastera za 1300zł czy liczysz że pojawi się wsparcie dla tańszych kierownic na konsolach?

Prawdziwy mesjasz ma już 42 bańki

https://robertsspaceindustries.com/

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

http://www.twitch.tv/trickystorm

można pooglądać Trials Fusion, gościu gra live

85 próba przejścia planszy :E

Błąd, a nie przejście planszy. Cienias, ja po każdym błędzie restartowałem całą planszę, heh.

Opublikowano

http://www.twitch.tv/trickystorm

można pooglądać Trials Fusion, gościu gra live

85 próba przejścia planszy :E

Błąd, a nie przejście planszy. Cienias, ja po każdym błędzie restartowałem całą planszę, heh.

fakt :D

Ale co z tego?

Wystarczy takiego jak ja.

Swoją drogą. Odkładasz już na kierwonice Thrustmastera za 1300zł czy liczysz że pojawi się wsparcie dla tańszych kierownic na konsolach?

Prawdziwy mesjasz ma już 42 bańki

https://robertsspaceindustries.com/

Nie wiem jak z Xbox One, ale Sonytakiedobre myślę że da wsparcie dla Logitecha GT

Opublikowano

Czy ten blaszany mesjasz oferuje cokolwiek poza lataniem stateczkiem i pif paf do innych stateczków?

Opublikowano

Pecet to milion klasyków, które chętnie przywitałbym na tablecie :) Tak jak przywitałem Baldury.

Opublikowano

Czy ten blaszany mesjasz oferuje cokolwiek poza lataniem stateczkiem i pif paf do innych stateczków?

Nic co by zainteresowało osoby grające tylko i wyłącznie w pif paf do kosmitów/żołnierzyków/policjantów na kąsolach.
Opublikowano

No tak, tylko na blaszce i internet z biedronki, jedyne wytłumaczenie. I jeszcze gadka o 2 kaflach, bo oczywiscie sprzet ktory stoi obok odpala tylko tytanowego ^^

No tak - bo ciagle wklejasz tutaj bugi, które na konsoli nie wystwpuja, jak ostatnio z wystrzałami podczas zmiany broni itp.

Dodatkowo jesteś jedyna osoba na forum, która odpala BFa nawet na Pc 10 razy z rzedu i nie może rozegrać nawet jednego pojedynku, do tego nie dajesz sobie w ogole przetlumaczyc, ze skoro u innych ta gra działa, to jednak z Twoim polaczeniem/pecetem cos jest nie tak.

I znowu to samo, że pecet, że tylko u mnie, że na konsolach śmiga. Ten filmik to też sam nagrałem pewnie.

Opublikowano

Nie wiem jak będzie poprowadzony singiel dokładnie ale chyba będzie polegał na tym że będziesz żołnierzem UEE więc będzie dużo pif paf (statkami i z pierwszej osoby) ale w multi możesz robić co chcesz. Np handel zasobami/informacją/ludźmi, wyścigi, transport, konwojowanie, szmuglowanie i takie tam.

Warto rzucić okiem na skale statków:

RrpzvYX.jpg

Opublikowano

Dodajmy tylko, że Figaro gra na komputerze, który pewnie pamięta jego pierwszą komunię świętą :confused:.

Pewnie jeszcze okaże się, że to laptop. :sorcerer:

To te stacjonarne komputery co tak buczą na całą epe jeszcze istnieją? Haha. Też takie miałem, kiedyś nawet high endowe i problemy bywały gorsze. Do dzisiaj pamiętam Far Cry'a 2, który był dodawany do komputera, a który nie działał xDDD

Kupiłbys jak człowiek xboxa, zagrałbys jak pan w meat boya na najlepszym padzie poprzedniej generacji a potem skończył trylogie girsow na dużym ekranie w co-opie z dziewucha a nie meczysz się jak podludz na laptopie i jeszcze narzekasz, że coś nie działa o_O

Opublikowano

I znowu to samo, że pecet, że tylko u mnie, że na konsolach śmiga. Ten filmik to też sam nagrałem pewnie.

No Ty nie mogles, bo Tobie gra jako jedynemu w ogole nie działa. Ale żeby skontaktować się z EA, wykonać tracerouta, sprawdzić w czyms może być rzecz - po co ? Jestes tego typu użytkownikiem, ze nawet na grzybach bez kabla i wifi probowalbys się polaczyc z serwerami EA, a jakby się nie udało - to tez bylaby wina DICE !

Ale okej - sprawdze !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ile ty miałeś tych multiplatform na poprzedniej generacji robionych z myślą o konsolach? Technicznie większość konsolowych wersji to były strzępy tego co było na PC. Dla ciebie dobrym przykładem niech będzie Mass Effect (Od "Największego wydawcy jak EA"). Niedawno ktoś tu pisał że cieszył by się z tego HD remake'u 3 części (i znowu zapłacicie za rozdziałke i klatki).

W sensie, że skoro multiplatformy typu ME działają i wyglądają najlepiej na PC (odpowiednim PC oczywiście), to uznajesz, że były robione pod PC ? Ok. 

Już abstrahując od tej idei, to jak sobie przypomnę, problemy z ME1 na PC (nie byłem osamotniony, patrząc po oficjalnym wątku na forum Bioware) to aż mi się odechcewa wracać do tej gierki. Ale dwójka i trójka, nie powiem, świetnie zoptymalizowane. 

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

No proszę jaki wysoki poziom w CW, jak chcecie to potraficie :) ICO, SOTC i Okami to najlepsze co spotkało czarnulę. Ma ktoś oprócz mnie platynę w Okami HD?

Nie wiem jakie sa wymagania na platyne na ps3 ale w oryginalnym Okami zrobilem 100% + wszystkie stroje.

Takze prawie 100h z gra doskonala kurtyzany111!1!

JA MAM JA MAM !!! najpierw przemielone na PS2, a potem platyna na PS3. normalnie ze stopińdziesiont godzin malowania słoneczek. ta reedycja to jedna z najlepszych gier EVER. do pełni szczęścia wystarczyły soczyste kolorki na plaźmie, rozdziałka i trofea. 

ojezu, oboże, okami takie dobre 

ciekawe czy fany nietuzinkowych giereczek grały, blubery i te inne. bo mazeo na bank grał, on uwielbia kolorowe japońskie gierki o skakaniu wilczkiem 

wogóle to fanów xboksa co obrażają japońskie gierki to kopałbym, dusił, dźwignie i łamania

do blacharzy jarających się poważnymi grami o obliczaniu średnicy koła czołgu i toru lotu pocisku to bym (pipi)a strzelał

Opublikowano

Ja tak czekam aż ktoś ze zwolenników PCtów wymieni kilka tytułów tak zayebistych jak GTA V, RDR, TLOU czy Uncharted. Tytułów dostępnych tylko na PC, niszczących grafą i jednocześnie z zayebistym gameplayem.

Opublikowano

PC-gaming jest fajny jak się ma pieniądze i anielską cierpliwość.

Jeden konsolowiec miał na tyle odwagi, żeby się przyznać. Gratuluję.

Opublikowano

Ja tak czekam aż ktoś ze zwolenników PCtów wymieni kilka tytułów tak zayebistych jak GTA V, RDR, TLOU czy Uncharted. Tytułów dostępnych tylko na PC, niszczących grafą i jednocześnie z zayebistym gameplayem.

Moze te w kosmosie pif paf? :-)

Bo do tej pory nic nie wyszlo.

Opublikowano

No proszę jaki wysoki poziom w CW, jak chcecie to potraficie :) ICO, SOTC i Okami to najlepsze co spotkało czarnulę. Ma ktoś oprócz mnie platynę w Okami HD?

Nie wiem jakie sa wymagania na platyne na ps3 ale w oryginalnym Okami zrobilem 100% + wszystkie stroje.

Takze prawie 100h z gra doskonala kurtyzany111!1!

JA MAM JA MAM !!! najpierw przemielone na PS2, a potem platyna na PS3. normalnie ze stopińdziesiont godzin malowania słoneczek. ta reedycja to jedna z najlepszych gier EVER. do pełni szczęścia wystarczyły soczyste kolorki na plaźmie, rozdziałka i trofea.

ojezu, oboże, okami takie dobre

ciekawe czy fany nietuzinkowych giereczek grały, blubery i te inne. bo mazeo na bank grał, on uwielbia kolorowe japońskie gierki o skakaniu wilczkiem

wogóle to fanów xboksa co obrażają japońskie gierki to kopałbym, dusił, dźwignie i łamania

do blacharzy jarających się poważnymi grami o obliczaniu średnicy koła czołgu i toru lotu pocisku to bym (pipi)a strzelał

Hola hola, nie rozpedzaj się pan pewnie, że grałem jeszcze na ps2. Super gra.

Opublikowano

Jadłeś mięso, miałes konsole jedynej słusznej firmy, grałeś w dobre gry. Teraz sama trawa i gta na xboxie [`]

Opublikowano

Grac w Gearsy na laptopie, no (pipi)a ja wszystko staram sie zrozumiec na tym forum ale ludzie troche szacunku do samych siebie...

PS. Ktos ma bic I dusic za Japonskie gry wiec pisze - (pipi)ac japonskie gry I japonskich developerow.

Pozdrawiam

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Podłaczę się pod (pipi)anie japońskich developerów. Najgorsi ze wszystkich od poprzedniej generacji. Tak, mam xboxa. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.