Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy widzieliscie ale w temacie o reedycji TLOU na PS4 jest gosciu co przeszedl TLoU na youtubie.

Ja myslalem do tej pory ze wy se jaja robicie mowiac o "widzialem na youtubie"

Gimby przechodza samych siebie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

pewnie to jakiś xbot który ma alergie na ps3

Opublikowano

pewnie to jakiś xbot który ma alergie na ps3

Blacharz z kompem za 5k
Opublikowano

To niby tylko xboty grają z botami?

" Wieloosobowe boje bez

podłączenia do sieci wraz z

dodatkiem do Killzone: Najemnik

Podczas walk z botami będzie można

również zdobywać trofea za tryby sieciowe,

także jeśli mieliście z jakimś problemy,

może własnie starcia z konsolowymi

przeciwnikami ułatwią Wam ich zgarnięcie.

Dodatek ma kosztować równowartość 2,49

euro i trafić do sieci dziś. Przy okazji na

PSN pojawi się również darmowa łatka,

która ma za zadanie zażegnać niektóre

problemy występujące podczas rozgrywek

sieciowych."

iksdede itp

Każą płacić za grę z botami?

Opublikowano

Co za czasy; dzisiejsze dzieciaki są już na tyle zepsute, że za gry wszech czasów uznają strzelaniny.

Opublikowano

Beka z graczy! Po co wydawac kase na konsole, uslugi sieciowe, jakies gry w dziwnych pudelkach jak mozna odpalic YouTube I wszystko obejrzec na kompie z Pierwszej Komunii...

Sony I MS stracily wszystkie exy, tylko Google I Youtube...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

FPSy to główny gatunek gier w jakie gram. Ale Half-Life (obojętnie czy pierwszy czy drugi) grą wszech czasów? Raczej nie.

Opublikowano

do mnie hl1>hl2, nieznacznie ale jednak. moze to przez sentyment...ale w sumie obie gry sa tak genialne, ze glowa mala. Do mnie to dwa krole singlowych fps. W zadne inne produkcje fps w singlu nie gralo mi sie tak miodnie jak w te dwa twory grubaska.

Opublikowano

Gracze YouTubowi to nowy gatunek i trzeba to zaakceptować :) Czytam czasem komentarze pod "zagrajmy" i ci ludzie są wdzięczni, proponują co by chcieli obejrzeć później itd. Wydaje się że chodzi o pieniądze, że nie każdego stać na sprzęt i gierki. Ale obawiam się że chodzi o coś gorszego. W końcu takie klasyczne granie wymaga wysiłku, trzeba iść po grę, wrócić, odpakować, włączyć...

Opublikowano

W sumie to takie the Walking Dead i Heavy Rain można na YT przejść, robiąc specjalne odnośniki do wykonywania wyborów.

Opublikowano

ale tracisz ta immercje - press X to Jason!!!!!!!

Opublikowano

No i zdanie "już po trailerach widać, że na tyle nie zasługują" nabiera nowego sensu. Ja kiedyś pierwszego SH ograłem na YT bo sie bałem w to grać normalnie [*]

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Na forum ps3site jest mod, który skipuje wszystkie cutscenki, bo nudne, a gry są po to aby grać, a nie oglądać.

funny-gifs-stupid-people.gif

Opublikowano

az korci napisac wrednie, to w exach od sony za duzo gry mu nie zostaje jak poskipuje cutscenki :P

Opublikowano

W sumie to takie the Walking Dead i Heavy Rain można na YT przejść, robiąc specjalne odnośniki do wykonywania wyborów.

Co masz do WD? Ja od czasu do czasu lubię taki gejm ekspirjens. Gra jest bardziej interaktywna od HR

ale to właśnie HR oferuje więcej zakończeń w zależności od wyborów niż jedno stałe w przypadku Telltale - nieważne z jakimi postaciami się kręcimy bo i tak finał jest ten sam

.

Opublikowano

Nie mam nic do WD, IMO to świetna gra dlatego kupiłem na ps3 i na vite.

Co do spoilera to racja, WD mocno zawodzi pod tym względem.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

nie zaczynajcie znowu z tym WD - kastrat gameplayowy, nieudana hybryda heavy rain z zagadkami rodem z starej szkoly point&click sprowadzajacych sie do przeniesienia przedmiotu z punktu x do punktu Y. Wszystkie decyzje i tak prowadza do jednego finalu, a nawet sama warstwa techniczna jest niedorobiona - brzydkie to i nawet 30fps nie trzyma

do mnie to mega przehypowany tytul, jeszcze u nas na forumku ma grono zwolennikow twierdzacych nawet, ze to najlepsza pozycja w roku, w ktorym gra debiutowala. Najwiekszy plus tej gry to fakt, ze jej skonczenie = platyna

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Gracze YouTubowi to nowy gatunek i trzeba to zaakceptować :) Czytam czasem komentarze pod "zagrajmy" i ci ludzie są wdzięczni, proponują co by chcieli obejrzeć później itd. Wydaje się że chodzi o pieniądze, że nie każdego stać na sprzęt i gierki. Ale obawiam się że chodzi o coś gorszego. W końcu takie klasyczne granie wymaga wysiłku, trzeba iść po grę, wrócić, odpakować, włączyć...

Napewno nie bede tolerowal takiego wybryku natury. Jak ktos nie ma sily na granie to niech poklika sobie na FB w Candy Crash albo inne Angry Birds w pociagu I zachowa to dla siebie.

Z drugiej strony PC za 5k I ogladac The Last of US na Youtube swietnie pokazuje gdzie jest PC gaming. Za taka kase mozna kupic konsole tej I poprzedniej generacji ze wszystkimi hiciorami I grac jak czlowiek.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=g4aBSBlgK98

Obiecanki cacanki?

W wideo m.in. Dying Light, Mad Max, The Division, DriveClub. Wydaje mi się, że jest też nowy DIRT.

No i oczywiście mnóstwo indorów z pikselozą na cały ekran, ale to konsolomaniaków nie interesuje, ale jest dużo pif paf. :good2:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Z drugiej strony PC za 5k I ogladac The Last of US na Youtube swietnie pokazuje gdzie jest PC gaming. Za taka kase mozna kupic konsole tej I poprzedniej generacji ze wszystkimi hiciorami I grac jak czlowiek.

Sugerujesz, że kąsolowcy na swych laptopkach z biedronki za 800zł youtuba nie oglądają "przechodząc" gierki obozu konkurencji?
Opublikowano

może ktos zauważył ze dawno mnie nie było, od tygodnia tu nie zaglądam, wiecie czemu?

to niestety docinka do wszystkich ktorzy sie tu grubo udzielają - bo przez ostatni tydzień w wolnym czasie grałem w  dark souls ponownie i troche w nino kuni, i wiecie co? jak sie gra w gry to sie nie ma czasu pieprzyć w CW i prowadzic głupich wojenek

to łądnie pokazuje jak wszyscy eksperci tutaj przerzucający się ile to ich platforma nie ma cudownych gier tak naprawde zamiast grać kłócą sie w kółko o dokladnie to samo od setek stron a nawet tysięcy

idźcie sobie w coś pograć to może nie będziecie tacy spęci :P

nara wracam do dark sousl

z innej beczki szykuje sie rpzyjemna gierka, nie każda grafika oldschoolowa mi sie podoba ale akurat taka mi sie podoba bardzo

Edytowane przez Yano

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=g4aBSBlgK98

Obiecanki cacanki?

W wideo m.in. Dying Light, Mad Max, The Division, DriveClub. Wydaje mi się, że jest też nowy DIRT.

No i oczywiście mnóstwo indorów z pikselozą na cały ekran, ale to konsolomaniaków nie interesuje, ale jest dużo pif paf. :good2:

Czyli z trailera wynika, ze DC na zimę.

DC, Order, Destiny, Abe, Division, moje pewniaki co do zakupu.

Pewnie z 2,3 gry jeszcze dojdą.

PS. Zapomniałem o Batmanie, tak mi wstyd.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.