Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przynajmniej Sony chce wydać jak najlepszy produkt, a nie "jak najszybciej, byle na premierę konsoli" jak to zrobił MS z Forzą 4,5.

Ten najlepszy produkt Sony i tak będzie miał połowę jak nie ćwierć aut z Forzy 5, także uważaj kolego.

Niemniej jak ktoś grał w Forze 4, a potem przeskoczył do Forzy 5, to czuć, że tu coś jest nie tak, mimo że gra i tak jest bardzo dobra. Osobiście bym wolał, by Microsoft wydał Forzę 5 dopiero pod koniec tego roku. Byłaby ona bardziej dopakowana od czwórki. A tak, to na tę mega rozbudowaną Forzę trzeba będzie poczekać pewnie do 2015 albo 2016 roku. Wolałbym więc ten drugi scenariusz.

Edytowane przez Lukas_AT

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Przynajmniej Sony chce wydać jak najlepszy produkt, a nie "jak najszybciej, byle na premierę konsoli" jak to zrobił MS z Forzą 4,5.

Ten najlepszy produkt Sony i tak będzie miał połowę jak nie ćwierć aut z Forzy 5, także uważaj kolego.

Dobra, nie chce mi się już toczyć beki z Xboxa One, bo trwa ona już prawie rok (pamiętny reveal w maju, od tego się zaczęło <łezka w oku>), ile można? Posiadacze PS4 mają lepsze zajęcia, we wtorek wychodzą kolejne gierki, tym razem Cel Damage HD i Octodad :) PYSZZZNIE. Obie oczywiście niedostępne na Xbox One.

Opublikowano

FIGARO MASZ CZAS NA CONSOLE WARS A NA TLOU NIE MASZ!?

chyba Ci slota pożyczę, bo (pipi) nie mogę tego ogarnąć

moja oferta pożyczenia ci Valkiria Chronicles, aka najlepszego exa na PS3 dalej aktualna

Opublikowano

a gdzie gacek z metroidem dla mnie?

już pisałem, że chętnie bym się czasowo wymienił na X360 z Halo :thanks:

Opublikowano

Gacek z MP > X360 z każdym Halo i Girsami, przykro mi.

Nie smuć się, to nie Ty, problem tkwi we mnie... nie, sorry, to Ty.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Lol, ciągle podłączony i ciągle używany. Myślisz że na czym pocinam w tego Harvest Moona.

Opublikowano

Aww Figaro i Mazzeo tak się rodzi miłość <3

Opublikowano

Nowa Forza to raczej Forza 5-1,5.
Opublikowano

Tak bekujecie z tego Drivecluba i przesuw na PS4, czemu siedzicie cicho co do D4? Gra miała się pojawić wpierw koło premiery, potem w lutym, jest kwiecień i cisza... .Haha. No ale Kinect! Integralna część Xbona!

Opublikowano

Tak bekujecie z tego Drivecluba i przesuw na PS4, czemu siedzicie cicho co do D4? Gra miała się pojawić wpierw koło premiery, potem w lutym, jest kwiecień i cisza... .Haha. No ale Kinect! Integralna część Xbona!

1. Bo gra nikogo

2. Bo Kinect nikogo

3. Bo na Xbone jest w co grac, a na PS4 nie.

Opublikowano

Osobiście bym wolał, by Microsoft wydał Forzę 5 dopiero pod koniec tego roku. Byłaby ona bardziej dopakowana od czwórki. A tak, to na tę mega rozbudowaną Forzę trzeba będzie poczekać pewnie do 2015 albo 2016 roku. Wolałbym więc ten drugi scenariusz.

Ci co kupili Xone w okolicach premiery cieszą się, że mają świetną samochodówkę, a reszta, która i tak czeka rok, dwa lata z zakupem i tak dostanie Forza 6 w 2015. 

Opublikowano

Ale mechanikę ma znakomitą. Czysta esensja znakomitej rozpierduchy i efektownej wymiany ognia.

ale to pif paf cinematic experience, bezmózga gierka dla bezmózgich konsolowców. piszesz tak na okrągło, poznaje tego grubego faceta z brodą. bądź konsekwentny.

Pokaż mi moje wypowiedzi, gdzie uznaje zabawę na konsolach dla bezmózgów albo zamilcz na wieki. Ewentualnie wróć do szkoły podstawowej, gdzie nauczysz się czytać ze zrozumieniem(razem z niktgonielubi) i rozpoczynać zdanie z wielkiej litery. Co do MP3, to co z tego, że co chwila zabierają mi kontrolę nad postacią? Jak dochodzi do kwintesencji gry, to nie ma sobie równych. Co innego zrobić (pipi)owo pif- paf z filmowym charakterem a co innego smakowite pif-paf.

Opublikowano

1. Bo gra nikogo

2. Bo Kinect nikogo

3. Bo na Xbone jest w co grac, a na PS4 nie.

brenden-fraser-laughing-o.gif

Opublikowano

Naprawde na ps4 nie ma w co grac? To jakim cudem ps4 tak dobrze sie sprzedaje?

ciagle jakieś premiery na ps4, ale xbociki nie widzą. Następne kilka tygodni też zapakowane grami.

Opublikowano

Ja bym raczej zapytał w co niby się gra na Xbone? Tylko bez tego Titanfalla proszę, bo to się robi tak żałosne jak Knack x6.

Opublikowano

na xbonie idzie pograc w chińczyka jak ci to gó.wno położonej planszy nie stopi/podpali (netflix taki procesorożerny)

Edytowane przez maciucha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.