Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Przynajmniej Sony chce wydać jak najlepszy produkt, a nie "jak najszybciej, byle na premierę konsoli" jak to zrobił MS z Forzą 4,5.

Ten najlepszy produkt Sony i tak będzie miał połowę jak nie ćwierć aut z Forzy 5, także uważaj kolego.

Niemniej jak ktoś grał w Forze 4, a potem przeskoczył do Forzy 5, to czuć, że tu coś jest nie tak, mimo że gra i tak jest bardzo dobra. Osobiście bym wolał, by Microsoft wydał Forzę 5 dopiero pod koniec tego roku. Byłaby ona bardziej dopakowana od czwórki. A tak, to na tę mega rozbudowaną Forzę trzeba będzie poczekać pewnie do 2015 albo 2016 roku. Wolałbym więc ten drugi scenariusz.

Edytowane przez Lukas_AT

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 683,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Przynajmniej Sony chce wydać jak najlepszy produkt, a nie "jak najszybciej, byle na premierę konsoli" jak to zrobił MS z Forzą 4,5.

Ten najlepszy produkt Sony i tak będzie miał połowę jak nie ćwierć aut z Forzy 5, także uważaj kolego.

Dobra, nie chce mi się już toczyć beki z Xboxa One, bo trwa ona już prawie rok (pamiętny reveal w maju, od tego się zaczęło <łezka w oku>), ile można? Posiadacze PS4 mają lepsze zajęcia, we wtorek wychodzą kolejne gierki, tym razem Cel Damage HD i Octodad :) PYSZZZNIE. Obie oczywiście niedostępne na Xbox One.

Opublikowano

FIGARO MASZ CZAS NA CONSOLE WARS A NA TLOU NIE MASZ!?

chyba Ci slota pożyczę, bo (pipi) nie mogę tego ogarnąć

moja oferta pożyczenia ci Valkiria Chronicles, aka najlepszego exa na PS3 dalej aktualna

Opublikowano

a gdzie gacek z metroidem dla mnie?

już pisałem, że chętnie bym się czasowo wymienił na X360 z Halo :thanks:

Opublikowano

Gacek z MP > X360 z każdym Halo i Girsami, przykro mi.

Nie smuć się, to nie Ty, problem tkwi we mnie... nie, sorry, to Ty.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Lol, ciągle podłączony i ciągle używany. Myślisz że na czym pocinam w tego Harvest Moona.

Opublikowano

Aww Figaro i Mazzeo tak się rodzi miłość <3

Opublikowano

Nowa Forza to raczej Forza 5-1,5.
Opublikowano

Tak bekujecie z tego Drivecluba i przesuw na PS4, czemu siedzicie cicho co do D4? Gra miała się pojawić wpierw koło premiery, potem w lutym, jest kwiecień i cisza... .Haha. No ale Kinect! Integralna część Xbona!

Opublikowano

Tak bekujecie z tego Drivecluba i przesuw na PS4, czemu siedzicie cicho co do D4? Gra miała się pojawić wpierw koło premiery, potem w lutym, jest kwiecień i cisza... .Haha. No ale Kinect! Integralna część Xbona!

1. Bo gra nikogo

2. Bo Kinect nikogo

3. Bo na Xbone jest w co grac, a na PS4 nie.

Opublikowano

Osobiście bym wolał, by Microsoft wydał Forzę 5 dopiero pod koniec tego roku. Byłaby ona bardziej dopakowana od czwórki. A tak, to na tę mega rozbudowaną Forzę trzeba będzie poczekać pewnie do 2015 albo 2016 roku. Wolałbym więc ten drugi scenariusz.

Ci co kupili Xone w okolicach premiery cieszą się, że mają świetną samochodówkę, a reszta, która i tak czeka rok, dwa lata z zakupem i tak dostanie Forza 6 w 2015. 

Opublikowano

Ale mechanikę ma znakomitą. Czysta esensja znakomitej rozpierduchy i efektownej wymiany ognia.

ale to pif paf cinematic experience, bezmózga gierka dla bezmózgich konsolowców. piszesz tak na okrągło, poznaje tego grubego faceta z brodą. bądź konsekwentny.

Pokaż mi moje wypowiedzi, gdzie uznaje zabawę na konsolach dla bezmózgów albo zamilcz na wieki. Ewentualnie wróć do szkoły podstawowej, gdzie nauczysz się czytać ze zrozumieniem(razem z niktgonielubi) i rozpoczynać zdanie z wielkiej litery. Co do MP3, to co z tego, że co chwila zabierają mi kontrolę nad postacią? Jak dochodzi do kwintesencji gry, to nie ma sobie równych. Co innego zrobić (pipi)owo pif- paf z filmowym charakterem a co innego smakowite pif-paf.

Opublikowano

1. Bo gra nikogo

2. Bo Kinect nikogo

3. Bo na Xbone jest w co grac, a na PS4 nie.

brenden-fraser-laughing-o.gif

Opublikowano

Naprawde na ps4 nie ma w co grac? To jakim cudem ps4 tak dobrze sie sprzedaje?

ciagle jakieś premiery na ps4, ale xbociki nie widzą. Następne kilka tygodni też zapakowane grami.

Opublikowano

Ja bym raczej zapytał w co niby się gra na Xbone? Tylko bez tego Titanfalla proszę, bo to się robi tak żałosne jak Knack x6.

Opublikowano

na xbonie idzie pograc w chińczyka jak ci to gó.wno położonej planszy nie stopi/podpali (netflix taki procesorożerny)

Edytowane przez maciucha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.