Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rozwiąże wasz problem!

Na obydwóch konsolach nie ma w co grać.

Proszę bardzo.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

takie typy jak zdunek są najgorsze

średnio co kilka stron wbija taki wymedytowany wychillowany zdunek_rozjemca, który myśli że znalazł balans i równowagę we wszechświecie

otóż nie

balans i równowaga zostaną przywrócone dopiero, gdy xboty klękną na kolano, przyznają się do lat bezwstydnego szkalowania dobrego imienia Sony i pocałują sygnet

NIE RZUCIM ZIEMI SKĄD NASZ KNACK

Opublikowano

Tej ale wiecie, ze jak wyniszczymy (juz niedlugo) bociarnie to nastepni w kolejce sa fani nintendo?

Opublikowano

@zeratul

no chyba na bycie największym pośmiewiskiem od czasu tego typa co się przyznał że pierwszy raz usłyszał o playstation w 99' jak pojechał ze wsi do miasta do kuzyna

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

W latach 90tych rządził PC. Hot Pursuit i THPS w wyższej rozdziałce człeniu.

Chyba u Ciebie na wsi :)

Opublikowano

W latach 90tych rządził PC. Hot Pursuit i THPS w wyższej rozdziałce człeniu.

Mimo tego grasz na Xbonie w gry w gorszej rozdziałce, A masz dobrego PC i miałes ps4

Opublikowano

Rządził, ale chyba u biedaków, którym rodzice kupili pc do nauki. Na konsoli grała elita i szlachta. Każdy sie ślinił do Tekkena, ISS, FFVII czy Crasha, a biedaki pecetowi pogrywali w NFS.

W sumie nic się nie zmieniło, szlachta ogrywa dwie najlepsze gry 2013, a bieda gra w loly i inne maincrafty.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

a gdzie gacek z metroidem dla mnie?

już pisałem, że chętnie bym się czasowo wymienił na X360 z Halo :thanks:

A fuj, jeszcze majtkami się wymieńcie.

Opublikowano

Jak dla mnie TLOU to gra generacji, niezwykłe i dość mocne jej zamknięcie. Zastanawiam się nawet, co by było gdyby TLOU było launch title na PS4. To by była masakra konkurencji. Dlaczego TLOU? Bo niby jaka inna gra? Czy było coś równie niezwykłego, coś co wymykało się regułom, standardom i zwyczajom? Czy coś innego wyzwalało tyle emocji, dyskusji, wrażeń? Ta gra nie bez powodu zdobyła tyle nagród. Bo stanowi nadal pewien przełom. I miejmy nadzieję, że wyprzedza swoje czasy, gdyż ja chętnie oczekiwałbym tak kompletnych i zarazem głębokich produkcji. Tak jak zawsze oczekuję produkcji artystycznych, które w jeszcze wcześniejszej generacji podkreśliły ICO i SOTC. Oby więcej! :)

Ps. Sony wystarczą cztery litery i jedna cyfra by wygrać tegoroczne E3. "TLOU 2" ;)

Ale przeszedles TloU, czy tylko tak piszesz, żeby wyjść na tajnego typka?
Opublikowano

typowe dla xbotów

najpierw nabazgroli jakieś dyrdymały

potem zrównany z rzeczywistością kontruje 'ehehehszki chłopaki, why so serious'

następnie odpala xbona żeby poprzerzucac zakładki w menusach i sprawdzic jeszcze raz czy aby na pewno nie da się w opcjach wyświetlania wybrac 1080

potem rozżalony, wydymany przez M$ wchodzi na forum i sadzi tekstami typu 'titanfall goty' 

ech :/

Opublikowano

przestań proszę, jest zbyt śmiesznie.

miałeś grać w NFSa na Xbox One.

Opublikowano

No ale umówmy się, Figaro grający w harvest moona > mazzeo grający w nfsa. No jak można w ogóle wątpić, który zwyciężył dzisiaj na polach CW.

Opublikowano

Harvest Moon zawsze na propsie

ja dzisiaj odpaliłem innego PSXowego klasyka 'Theme Hospital'

polecam, koneser gamingu

Opublikowano

kol of djuti pies pozyczylem ... o matko, nie sadzilem, ze zagram tak szybko w cos rownie slabego co szadą fą :sick:

Opublikowano

Theme Hospital bylo na PSX'a O_o

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.