Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Była też Cywilizacja 2 i wiele innych portów z PC w okrojonej formie, co wcale nie oznacza, że są to klasyki z PSXa.

Opublikowano

Tak, a Deus Ex jest pewnie klasykiem z PS2.

EDIT:

Przypomniało mi się jak grałem w "PSXowego klasyka" Duke Nukem 3D. Chrystepanie, to był ból na padzie...

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Ale mechanikę ma znakomitą. Czysta esensja znakomitej rozpierduchy i efektownej wymiany ognia.

ale to pif paf cinematic experience, bezmózga gierka dla bezmózgich konsolowców. piszesz tak na okrągło, poznaje tego grubego faceta z brodą. bądź konsekwentny.

Pokaż mi moje wypowiedzi, gdzie uznaje zabawę na konsolach dla bezmózgów albo zamilcz na wieki. Ewentualnie wróć do szkoły podstawowej, gdzie nauczysz się czytać ze zrozumieniem(razem z niktgonielubi) i rozpoczynać zdanie z wielkiej litery. Co do MP3, to co z tego, że co chwila zabierają mi kontrolę nad postacią? Jak dochodzi do kwintesencji gry, to nie ma sobie równych. Co innego zrobić c(pipi) pif- paf z filmowym charakterem a co innego smakowite pif-paf.

nikttakijakty*, ale to pewnie znowu trolling.

Marian, zarzucasz innym brak czytania ze zrozumieniem, a jak skończony ignorant  sprowadzasz serię Uncharted jedynie do słabej strzelaniny, podczas gdy jest tylko jednym z wielu jego składowych części składających się na gatunek nie shooter, a action-adventure, a kiedy zadaje ci się pytanie ile h z tym tytułem spędziłeś - zbywasz to milczeniem. Rozumiem jeśli gra ci się mogła nie podobać, ale sprowadzając jeden z najlepszych poziomów wykonania gier action adventure ubiegłej generacji do słabego shootera, którego odpuściłeś po 1h (?), to no właśnie najlepiej pokazuje jak legitymacyjne są wasze opinie. 

Przeciętny klapers chwali i docenia szanowane przez ogół marki jak GOW, Alan Wake i Forza, nawet jeśli nie grał.

Co drugi bot w temacie pluje jadem, na IP w które przegrał max 1h, bądź nawet wczesniej nie słyszał. Z 20 kilku dobrych IP Sony chce zrobić mniej godnych uwagi niż sam ma od 2011.

Aż was szkoda. [*]

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Command & Connquer i Red Alert tez byly na psx. Tylko, ze kto normalny sie z tym chcial silowac.

Opublikowano

Uncharted for PS4 showing at E3 2014, "looks great, almost amazing", The Last of Us: Remastered not huge project: Insider

According to well know industry insider "Shinobi602", Uncharted for Playstation 4 will be showcased at E3 2014.

Shinobi602 tweeted:

"I know a lot of people are starved to finally see Uncharted, understandably. Fear not. #soon #E32014"

When asked, how glorious Uncharted for Playstation will look? Shinobi602 replied:

"Great, almost amazing"

When another Twitter user asked, whether this "Uncharted for Playstation 4 E3 2014 showcased" is just a whishful thinking or insider stuff? Shinobi602 replied:

"It's not wishful thinking."

Shinobi602 also added that The Last of Us: Remastered for Playstation 4 is just a summer filler, and its not a huge project at Naughty Dog.

"There weren't any layoffs at ND. TLOU PS4 is a summer filler, it's not a huge project."

As these details are coming from insider sources, we advice readers to take it with grain of salt, but going by the track record of Shinobi602, it looks pretty legit. So folks wait for just 52 more days to see another masterpiece from Naughty Dog.

In the meantime check out Uncharted for Playstation 4 teaser trailer below. Tell us what you guys want to see in next installment in Uncharted series?

http://www.gamepur.com/news/14363-uncharted-ps4-showing-e3-2014-looks-great-almost-amazing-last-us-remastered.html

Opublikowano

Quake tez byl na PSX'a, tak jak mnostwo innych slabych portow z PC . Zdziwilem sie bo centralnie do tej pory nie wiedzialem, ze Theme Hospital bylo na PSX'a ;]

Opublikowano

Ja miło wspominam porty PC-towe na PSX-a. Quake 2 był bardziej wymagający i miał ciekawe multi. Theme Hospital był... ok, znaczy miał niski framerate i brak muzyki, ale teraz gram na PSP i wymiata. Ciekawe, że Theme Park im wyszło znacznie lepiej. Diablo wymiatało na kanapowym coopie, dokładnie tak jak najnowsza część. Civilization 2 było udanym portem, poza tym że chyba save brał całą memorkę 1 MB :) Command and Conquery na padzie to było chyba dodatkowe wyzwanie manualne. Doomy były lepsze, bo miały dark ambientową muzykę. Fakt, ciekawe czasy. Gdy jeszcze ktoś robił ex'y na pc-ty i portowano je na PSX-a :) Teraz cóż, robi się gry na konsole i portuje czasami na pc-ty ;)

Opublikowano

Command & Connquer i Red Alert tez byly na psx. Tylko, ze kto normalny sie z tym chcial silowac.

To samo bym mógł powiedzieć o większości konsolowych FPSów. :>>>

Tylko TimeSplitters jestem w stanie wybaczyć, bo gra była genialna i robiona z myślą typowo o padzie, a nie planowana jako multiplatforma z wersją PC.

Future Perfect... :3

Ale oczywiście EA markę uśmierciło. Nawet reedycji HD nie wydali...

Opublikowano

Nie wiem jak Diablo może wymiatać na kanapowym co-opie, gdzie to jest gra na setki godzin, a jeśli jeden z graczy ominie choć kilka leveli to drastycznie spada radość z gry, bo jest za słaby.

Opublikowano

To samo bym mógł powiedzieć o większości konsolowych FPSów. :>>>

Tyle, ze w czasach psxa granie na padzie w fpsy to byla prawdziwa katorga (zaraz przyleci Czezki i wam opowie o odwroconych galkach). Polecam do testow Duke Nukem 3D (jako dodatek - brak sejwa, CP w obrebi misji. zgon = poczatek etapu). Od ps2/xbox granie na padzie strasznie sie polepszylo (chociaz o skilu jak w CS mozna nadal zapomniec).

Opublikowano

No bo kiedyś, kiedy granie nie było mainstreamowe to robiono dobre gry. Teraz tylko każuale, samograje i pif-paf, a to kąsole brylują w tego typu "zabawie" ;/.

Opublikowano

No polepszyło się, polepszyło, na ile to możliwe. Niemniej jednak nadal uważam to za nieporozumienie porównywalne z obsługiwaniem gałką kursora w RTSie. Niby się da - tylko po co? ;>

Te micro! Ten APM!

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Tak bekujecie z tego Drivecluba i przesuw na PS4, czemu siedzicie cicho co do D4? Gra miała się pojawić wpierw koło premiery, potem w lutym, jest kwiecień i cisza... .Haha. No ale Kinect! Integralna część Xbona!

3. Bo na Xbone jest w co grac, a na PS4 nie.
A w co? Bo mam Xboxa w domu?
Opublikowano

Też o to pytałem wcześniej i nie odpowiedzieli. :(

Opublikowano

Kurde, a myślałem, że w netflixa.

Opublikowano

Strategie lat 90' - tesknie. :cray:

Opublikowano

W gry rzecz jasna.

Ale jakie?

Sprawdzilem juz Dead Rising i Killer Instinct, chce tytul dla ktorego wartobylo kupic ta konsole.

Bo grac w "gry" to moge i na PS4 bo jest ich wiecej i z uwagi na #4players moge grac w niektore perelki za free.

Opublikowano

Xboty mowia ze jest w co a jak wychodzi zeby wymienic konkretne tytuly to cisza. No gdzie jestescie xbociarze?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.