Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Takie GOTG, a kupił, przeszedł na Normalu i szybko pogonił, zanim straciło coś na wartości xD. Całe trzy trofea wbite, nie ma co, naprawdę nacieszyłeś się tą grą, musisz znać ją na wylot.

ndpvg2.png

Nie szanuje marki, nie szanuje gier. Wstyd.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

W latach 90tych rządził PC. Hot Pursuit i THPS w wyższej rozdziałce człeniu.

Chyba u nizszej klasy co mogła tylko starych naciagnac na pc do nauki. Tacy ludzie byli wykluczeni, nie mieli nic ciekawego powiedzenia gdy szlachta dyskutowała o zagadkach w silent hill, combosach w tekken 3 czy ustawieniach mechow w front mission 3. Pc był dodatkiem bo miał CS'a, Starcrafta i Diablo 2.

I nie zapomnijmy o akcelatorach grafiki kiedy gry na psx = 320x240.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie no, sprzedawaj sobie, przecież nie bronię. Dziwi mnie tylko, że ludzie tutaj mają kolekcje, w których są crapy albo gry średnie, a TLOU takie wielkie GOTG over 200 GOTY awards citizen kejn gejmingu mesjasz narodów i nie może stać na ołtarzyku w domu. Że takie wydarzenie growe, przełom, najlepsze co spotkało konsole od czasów konsol i najwięksi fani marki PlayStation żydzili te 240 zł na mesjasza, który starczy na około 30-45 godzin przy platynowaniu singla i spokojnie drugie tyle w multi, na dodatek nie serwując nudnego i powtarzalnego doświadczenia przez które brnie się z zaciśniętymi zębami.

Więcej grałeś w Mass Effect 3 albo Borderlands 2. I co ja mam myśleć o Twoim mówieniu, jakie TLOU to jest GOTG, skoro przeszedłeś raz i wróciłeś do innych gier? No chyba, że GOTG to coś w rodzaju platonicznej miłości. Wzdychamy do obrazka w Internecie, czasami się dotykając wieczorem po siurze, ale ostatecznie bzykamy Kaśkę, koleżankę z klasy z gimnazjum.

Opublikowano

Raven, ale od Borderlands 2 to... wiesz co ;)

Opublikowano

Już w taki bullshit to nawet ja nie wierzę, że nowa Forza jest gorsza wizualnie niż Horizon xD.

Na chwile obecna gralem tylko na standzie w markecie, wiec to zupelnie co innego niz gra w domu z ustawionym TV, moze dzis uda mi sie dostac Forze to napisze cos wiecej.

Jesteś krulem, ocena modelu jazdy po video z yt, 60fps w feedzie z yt. Oczy sokoła, ostre jak maczeta.

Opublikowano

ndpvg2.png

Nie szanuje marki, nie szanuje gier. Wstyd.

To ja mam 20 trofików i przeszedłem grę na Survival + grałem w multi z Jaczesem i YETI-m, a więc jestem większym sonyslejvem niż Mendrek? :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja mam platyne (i bedzie druga na PS4), tak wiec chyba jestem klapem po calosci. No ale to jest wlasnie problem najwiekszych slejwow, duzo gadajo/piszo, ale malo albo wcale grajo. Takie dobre te gry. Tylko czekac jak ktos zacznie pisac o zyciu prywatnym i gimbazie byle tylko sie wytlumaczyc.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ta gra po jednym przejściu daje właśnie 5 % (mówię o TLOU). Ja i tak kupuję w większości gry cyfrowe, więc nie uprawiam żadnego kultu pudełek. TLOU było ewenementem, kupiłem zaraz po premierze. Tak samo kupiłem RDR-a czy BF- y i Heavy Rain. Bo to są gry wyjątkowe. Mało dowodu na to, że traktuje TLOU wyjątkowo?

GOTG nie musi być hack and slashem, GOTG może być nwet na raz. Ale za to jaki... :)

Opublikowano

Przestań z nas robić debili. Premiera gry była w połowie czerwca, Ty ją skończyłeś na początku listopada. To jest "zaraz" po premierze? A może chcesz mi powiedzieć, że kupiłeś GOTG tylko po to, by cztery miesiące leżało na półce?

Opublikowano

TLoU na normalu to anczarted z zombiakami. Malo razy tlumaczyli to ludzie z twojego obozu ? Tak wiec co ty o tej grze wiesz, oprocz tego jak sie konczy ?

Opublikowano

Ja i tak kupuję w większości gry cyfrowe

Wypożyczasz.

WY PO ŻY CZASZ

Opublikowano

zaraz po premierze

przeszedlem raz na normal, na tym normal co moi koledzy caly czas trabili ze to uncharted z grzybami

sprzedalem na szybko by nie stracic na wartosci

GOTG (pipi)o, co z tego ze mam kilka gier gdzie gram czesciej i czesciej do nich

xDDDDDD swiateczna beka w CW zawsze na propsie

Opublikowano

Przez te 4 miechy tańczył z pudełkiem TLOU w blasku księżyca wyjąc do niego jak wilkołak,taki specyficzny rodzaj celebracji.

Opublikowano

Xboty dalej używają argumentu, że Xbone nie wystartował we wszystkich krajach. Urocze. W Polsce też nie wystartował, a jednak, kto chce, to sobie kupuje :)

Opublikowano

Bo faktycznie to jeszcze nie ma przełomu graficznego... :)

Na Youtubie
Opublikowano

Xboty dalej używają argumentu, że Xbone nie wystartował we wszystkich krajach. Urocze. W Polsce też nie wystartował, a jednak, kto chce, to sobie kupuje :)

W sumie patrząc na ten argument o braku oficjalnej premiery powinni od  wyników sprzedaży XONE odliczyć te zakupione w krajach w których go oficjalnie nie ma , no w końcu jak go tam nie ma to nie mógł się sprzedać co nie ?

Wiadomo że sprzedaż w tych krajach jest niższa i to sporo ale nie jest tez tak że w ogóle tam nie istnieje.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ręce opadają jak dla Figaro sprowadzanie z UK = dostępny w kraju.

Poziom zacofania umysłowego u niektórych poraża.

Opublikowano

No chlopaki w Kambodzy i Romunii czekaja.

Kto wie jak wygladala by sytuacja gdyby xbox byl tam dostepny.

Tak na serio,przeciez ten xbox wcale sie tak slabo nie sprzedaje.

5 milionow poszlo juz,a ps4 ma 7.Mala roznica

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

No chlopaki w Kambodzy i Romunii czekaja.

Kto wie jak wygladala by sytuacja gdyby xbox byl tam dostepny.

Sprzedaje się nawet bardzo dobrze.

Opublikowano

Ręce opadają jak dla Figaro sprowadzanie z UK = dostępny w kraju.

Poziom zacofania umysłowego u niektórych poraża.

Nie, wcale nie piszę sprowadzenie z UK = dostępny w kraju. Czytaj uważniej.

Nope, ponad 4 miliony vs 7 milionów.

Opublikowano

Dokładnie to napisałeś. Że nie nie wystartował ale kto chce to sobie może kupić. Wniosek jest jeden Najpierw sam przeczytaj to co piszesz Figaro.

Opublikowano

Dokładnie to napisałeś. Że nie nie wystartował ale kto chce to sobie może kupić. Wniosek jest jeden Najpierw sam przeczytaj to co piszesz Figaro.

Nie, napisałem, że kto serio chce kupić Xboxa One w Polsce, zrobi to bez problemu. To jest dokładnie to co napisałem.

Oraz zgłaszam Cię, gdyż po raz kolejny obrażasz użytkownika.

Opublikowano

Jaki ból zadka Pana "Zagram w 2035" XD

Opublikowano
Jaki ból zadka Pana "Zagram w 2035" XD

O, złamałem Donsteryda! Dobry e-poranek :D

Opublikowano

Bo faktycznie to jeszcze nie ma przełomu graficznego... :)

Na Youtubie

No twoje ulubione źródło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.