Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

A Ty Kazub w ogóle masz PC czy wszystko trzaskasz z przeglądarki Sony PlayStation 3?

Więc dla Ciebie to tak jakby eksy ;/. Po ważnie.

w ogóle to mam, ale wole odpalać internet na PS3 od jakiegoś czasu, dzięki czemu nie garbie sie jak małpa na taborecie, no i moge robić szybkie switche z foruma na gre i odwrotnie (żeby sie jeszcze dało internetować z włączoną grą). trzeba będzie zamienić ten złom na laptopa jakiegoś 

tak ogólnie, to nie skleiłeś żarciku z soulowego pisania i rżniesz cwaniaka. poważnie

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja miałem po kolei: Xboksa, GC i PS2 - w pewnym momencie obok TV stały wszystkie trzy skrzyneczki.

Do pierwszego Xboksa mam pewien sentyment, bo ziomek, który mi go sprzedał zapodał mi też nr telefonu do pirata. Raz zamówiłem tam u niego jakieś trzy gierki, a potem okazało się, że ten pirat był wmieszany w jakieś narkotyki. No i za jakiś czas policja zrobiła mnie, temu mojemu ziomkowi i jeszcze jednemu pedziowi z osiedla nalot na jamę. Potem wizyta na komendzie, wyjaśnienia, itp. - były jaja. GC to dla mnie przede wszystkim wszystkie Residenty, MGS: The Twin Snakes i Mariany.

Grałem zatem na wszystkich trzech i mówię - biblioteka ekskluzywnych gier pod względem jakości, różnorodności i ilości na PS2 jest znacznie ciekawsza niż exy na GC i Xboksa razem wzięte.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Szybkie switche z przeglądarki na PS3 do gry? No, przyznaję, że wygrałeś temat.

Generalnie to ta przeglądarka to najwieksza s(pipi)ina jaką widziałem. Jest wolniejsza niz IE z aktualizacją z 2010. I nie obaługuje chyba z 50 proc sieciowych skryptów A.D 2014.

Kup se jakiegoś starego lapka, tylko pod sieć. Różnice poczujesz po ok 5 mili sek.

Edytowane przez Prawdziwek

Opublikowano

200 milionow poszlo chyba na marketing i aktorow podkladajacych glosy.

Czyli dokładnie jak Oblivion, Fallout i Skyrim :rolleyes: Z tą różnicą, że głosy znanych aktorów usłyszymy w raptem paru kwestiach, podczas gdy reszta świata mówi głosem tych samych trzech, może czterech lektorów.
Opublikowano

Z tym ESO to najbardziej rozbawił mnie ostatnio ten tweet:

Some reviews for Elder Scrolls Online say the game is buggy, meaning they have managed to bring the core Elder Scrolls experience to the MMO

W sumie sama prawda.

Zresztą co to za TES bez modów.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Zresztą co to za TES bez modów.

TES na konsole. :>
Opublikowano

bo potem się kończy tak, że dla mnie Uncharted to gra na 8 bo nie grałem w 2009!!!1

A to aż tak poważna sprawa czy w gierkę zagram w premierę czy 2-3 lata potem? Jak jest dobra to sama się obroni i cyferki i sztuczny hype tego nie zmieni.

Niby nie, ale jednak czesto po tych dwóch latach gra trochę "murszeje" i nie jest tak atrakcyjna jak na premiere czy nawet rok po. Do tego dochodzi do obrzygania hajpów na forach czy ogólnie w necie a potem odpalasz grę i ku.rwa czym oni się tutaj tak podniecają. Fakt, faktem wybitne gry nieważne kiedy odpalone się obronią, ale jednak. Anyway w gry, które mogę grać na konsolach wole grać na konsolach. I jeśli musze czekać na coś dwa lata, albo wcale to dla mnie jest to nieporozumienie. I jeszcze tak abstrahując do tego co mówiłeś wczesniej, że nie kupisz dla jednej czy dwóch gierek kolejnej skrzynki to kiedyś też tak myślałem, ale teraz mnie to w sumie wszystko jedno, w sensie jak gra będzie mnie grzać to i napewno kupie sprzęt nawet dla 2-3 tytułów (co się i tak pewnie nie stanie bo backlog z poprzedniej generacji jeszcze mam solidny)

Opublikowano

Piękne jest to tłumaczenie klapków zamulonego poruszania i okropnej latencji w KZ2.

Że niby wyszło im przez pomyłkę, a w trójce to naprawili? :teehee: No tak lepsze jest pół tuzina innych fpsów, gdzie wojak obładowany kilkudziesięcioma kg sprzętu biega i obraca się jak z jakimś pjerdolonym ADHD. Takie rzeczy tylko w CW.

Opublikowano

Kur.wa, weźcie rozróżnijcie symulowane poruszania się wojaka z osprzętem który jest dobrze zrobiony w Battlefieldzie 3/4 czy Armie od zyebanego laga w sterowaniu jaki jest w KZ2. Przez to multiplayer w tej grze wygląda jak pojedynek inwalidów, nawet jak na standardy konsolowe.

O jak fajnie pół sekundy po wciśnięciu strzału kulka leci, takie to realistyczne, pewno do woja wcale nie biorą tych najbardziej sprawnych fizycznie i ruchowo tylko paralityków jak z KZ2.

Opublikowano

Grałem w KZ2 i BF4 i oba tryby mi podchodziły. W KZ2 wystarczyło podbić czułość celowania o 2 stopnie, a akcje 1v1/ face to face, celowanie ze snajperki wypadały miodzio, znowu jednak przeczywam że dyskusja odbywa się z ludźmi, którzy w 90% przypadków multi KZ2 znają co najwyżej z dema singla.   

O jak fajnie pół sekundy po wciśnięciu strzału kulka leci

???  :ninja: Kto? Co? Jak? I dlaczego multi KZ2 robiło swego czasu jak H3 i R1. 

Opublikowano

Nie skasowali Spidermana i będzie na XO i PS4 chodzil w 1080 i 30 klatkach. 

900 vs 1080 lol 

Mogę śmiało odpalać gry na PC z max ustawieniami. DMC, Darksiders, Deus ex ogrywałem na konsoli- tak pasowało, tak kupiłem, tak wyrwałem na forum/allegro. Jedynie TR ograłem na PC na full ustawieniach, więc nie jara mnie wersja na nowe konsole, bo szału to na mnie nie robi. 

Szybko olałem Skyrima, bo wiedziałem, że PC nadchodzi. 

Opublikowano

Dobra obejrzałem testy input laga z KZ2... Faktycznie miał miejsce. Wspomnienia z toczonych meczy i sterowanie od razu zrobiło się choojowe. Tylko X-Box.

Opublikowano

lol serio nie zauwazyles laga wczesniej ?

Opublikowano

Tylko X-Box.

Ej, wiem, że nie powinienem tego mówić, bo zdradzę swoją słabość, ale jak Ty mnie wkur,wiasz tą pisownią "X-Box" :D. Mało co mnie wkur,wia w tym temacie, ale Twoja konsekwencja i udawana ignorancja tak bardzo mnie kłują w oczy, że z podziwem chylę czoło.

Opublikowano

Kur.wa, weźcie rozróżnijcie symulowane poruszania się wojaka z osprzętem który jest dobrze zrobiony w Battlefieldzie 3/4 czy Armie od zyebanego laga w sterowaniu jaki jest w KZ2. Przez to multiplayer w tej grze wygląda jak pojedynek inwalidów, nawet jak na standardy konsolowe.

O jak fajnie pół sekundy po wciśnięciu strzału kulka leci, takie to realistyczne, pewno do woja wcale nie biorą tych najbardziej sprawnych fizycznie i ruchowo tylko paralityków jak z KZ2.

Do woja biorą ludzi z naturalnym lagiem, takich, którzy o tym, że zginęli dowiadują się podczas rutynowych badań kontrolnych ;)

Opublikowano

lol serio nie zauwazyles laga wczesniej ?

Nie wiem może go zpatchowali. Dawno nie grałem, ale nie pamiętam abym kiedykolwiek np. zginął przez zbyt wolny czas reakcji w sieci. 

Opublikowano

Pół sekundy :ph34r:

Opublikowano

Ehh, ale był klimat po premierze Killzone 2, w multi grało sporo osób, na ps3 chyba najlepsze multi w jakie grałem. Lag jakiś tam faktycznie był, ale o dziwo mi nie przeszkadzał, grało się genialnie, może dlatego. Ale wyszedł tez chyba później jakiś patch.

Jeżeli czegoś mi brakowało to popularności Unreal 3, serwery świeciły pustkami, a brakuje takich czysto skillowych gier. Na next geny aktualnie nie ma takich gier i pewnie nie będzie :/

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Chcialbym nie widziec/miec wyje.bane na tak OLBRZYMIE opoznienia. Przez to wyczulenie kupno nowego telewizora gdzie bedzie piekny obraz i input lag ponizej 30ms byl mega utrudniony. Musialem wydac 1300zl wiecej za absolutnie taki sam telewizor tylko z mniejszym lagiem =/

Opublikowano

Tylko X-Box.

Ej, wiem, że nie powinienem tego mówić, bo zdradzę swoją słabość, ale jak Ty mnie wkur,wiasz tą pisownią "X-Box" :D. Mało co mnie wkur,wia w tym temacie, ale Twoja konsekwencja i udawana ignorancja tak bardzo mnie kłują w oczy, że z podziwem chylę czoło.

Dziękuje, czuję się wyróżniony. 

Ale serio wiadomka że tylko Sony. 

Opublikowano

Chcialbym nie widziec/miec wyje.bane na tak OLBRZYMIE opoznienia. Przez to wyczulenie kupno nowego telewizora gdzie bedzie piekny obraz i input lag ponizej 30ms byl mega utrudniony. Musialem wydac 1300zl wiecej za absolutnie taki sam telewizor tylko z mniejszym lagiem =/

Na PS3 nie ma ani jednego dobrego multi to i opóźnienia im nie przeszkadzają.

Opublikowano

Swoje 3 grosze wtrącę odnośnie Killzone'a 2. Przechodziłem go pierwszy raz niecały rok temu. Prawdopodobnie został wprowadzony jakis patch dotyczący rzeczonego imput laga, ale tylko w multiplayerze - patch ten, w moim odczuciu, jeśli nie zlikwidował to mocno ograniczył opóźnienia. Gdy odpaliłem pierwszy raz multi po skończeniu kampanii, natychmiast zdziwiło mnie jak wyraźnie zauważalna jest ta różnica.

Zaznaczam, że nie wynikałem czy faktycznie był jakiś patch, po prostu w moim odczuciu postać znacznie bardziej dynamicznie i szybciej reaguje na kontrolę gracza w porównaniu do signle playera. Nie miałem też wcześniej styczności z multiplayerem KZ2 (ale singla widziałem i przez chwilę ograłem jeszcze w 2011 roku i wtedy te wyraźne lagi zniechęciły mnie do tej gry na niemal 2 lata)

Opublikowano

>"śmieszne posty" mazzeo, hehe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.